Wujot Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Pora łowów się zaczyna - interesująco to wygląda w Polarsporcie. Jest parę szerokich fok BD w akceptowalnych cenach. Zaczepy tej firmy są moim zdaniem bardzo uniwersalne więc tym bardziej warto się przyjrzeć. https://www.polarspo...y/foki.html?p=1 Mnie najbardziej zaciekawiły jednak adhezyjne foki Colltex Whiz. Z opisu wynika, że zlikwidowano te wady, które wychodziły w gecko. Czy ktoś coś na ten temat wie więcej? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burdoror Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ja mam adhezyjne Volkla. Dzialaja. latwo sie zaklada/zdejmuje/pakuje. Wada - sa grube i ciezkie. Nie udalo mi sie ich zapakowac do jednej kieszeni w kurtce (Norrona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ja mam adhezyjne Volkla. Dzialaja. latwo sie zaklada/zdejmuje/pakuje. Wada - sa grube i ciezkie. Nie udalo mi sie ich zapakowac do jednej kieszeni w kurtce (Norrona). Jak tam Burdoror reszta sprzętu się sprawuje, szczególnie buty, wiązania ? Napiszesz jakąś relacje z wypraw freetour? Chętnie bym poczytał Może być inny właściwy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Mnie najbardziej zaciekawiły jednak adhezyjne foki Colltex Whiz. Z opisu wynika, że zlikwidowano te wady, które wychodziły w gecko. Czy ktoś coś na ten temat wie więcej? no i fake - to foki klejowe a opis jest nieprawidłowy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 To może jednak normalne foki klejone Pomoca. Mają membranę pośrodku, która zabezpiecza przed namaczeniem kleju. Ok, ja trochę krótko na nich chodzę, ale opieram się na zdaniu koleżanki. Ma też Pomoce i chodzi w niej 3-4 lata. Pięć klejeń w ciągu dnia nie stanowi problemu. Obecnie właścicielem firmy Pomoca jest Dynafit. Foki sprzedawane pod marką Dynafit robi Pomoca. Moja foka w długości 170cm waży 260g (razem z folią). Wiesiu, wiem że znasz temat. Piszę tak 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Wujot Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Mnie najbardziej zaciekawiły jednak adhezyjne foki Colltex Whiz. Z opisu wynika, że zlikwidowano te wady, które wychodziły w gecko. Czy ktoś coś na ten temat wie więcej? no i fake - to foki klejowe a opis jest nieprawidłowy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 To może jednak normalne foki klejone Pomoca. Mają membranę pośrodku, która zabezpiecza przed namaczeniem kleju. Ok, ja trochę krótko na nich chodzę, ale opieram się na zdaniu koleżanki. Ma też Pomoce i chodzi w niej 3-4 lata. Pięć klejeń w ciągu dnia nie stanowi problemu. Obecnie właścicielem firmy Pomoca jest Dynafit. Foki sprzedawane pod marką Dynafit robi Pomoca. Moja foka w długości 170cm waży 260g (razem z folią). Wiesiu, wiem że znasz temat. Piszę tak 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MarioJ Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 To może jednak normalne foki klejone Pomoca. Mają membranę pośrodku, która zabezpiecza przed namaczeniem kleju. Ok, ja trochę krótko na nich chodzę, ale opieram się na zdaniu koleżanki. Ma też Pomoce i chodzi w niej 3-4 lata. Pięć klejeń w ciągu dnia nie stanowi problemu. Obecnie właścicielem firmy Pomoca jest Dynafit. Foki sprzedawane pod marką Dynafit robi Pomoca. Moja foka w długości 170cm waży 260g (razem z folią). Wiesiu, wiem że znasz temat. Piszę tak 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi