blachaxxx Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam wiem ze bylo milion tematow o butach ale potzrebuje pomocy waze ok 105kg na nartach spedzilem tydzien buty mialem z wypozyczalni ale teraz wyjezdzam i chce kupic sobie nowe jaki mam wybrac flex? Mam w dobrej cenie tecnica viva mega 6 twardosc 70 Nowe za 280zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jezdzilem w takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 sory, ale flex 70 to przy Twojej wadze za mało nie kupuj, szkoda kasy do tego technica viva to damskie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Ok Wezme z wypozyczalni , bylem teraz w sklepie kupic buty i ponizej 1000zl to straszna kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 A na jaki flex mam zwracac uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 A na jaki flex mam zwracac uwage? Najlepiej od 100 w górę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Najlepiej od 100 w górę . Cześć Pytanie po co? Z tego co zrozumiałem kolega jest początkującym narciarzem. Wiem ciężki facet itd. tylko, że sztywny but pomaga gdy umiemy z niego korzystać. Pamiętajmy, że wraz ze wzrostem flexu zmienia się krój buta. Ustawienie cholewki jest bardziej agresywne cholewka dłuższa, wymuszająca odpowiednie stanie. Gdy osoba początkująca szybko opanuje prawidłowe wyważenie i ustawienie sylwetki wtedy twardszy but pomoże. Gdy są z tym problemy zazwyczaj kończy się doborem buta zbyt dużego lub walką z bolącymi palcami i łydkami. Warto o tym pamiętać decydując się na but o wyższym flexie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Pytanie po co? Z tego co zrozumiałem kolega jest początkującym narciarzem. Wiem ciężki facet itd. tylko, że sztywny but pomaga gdy umiemy z niego korzystać. Pamiętajmy, że wraz ze wzrostem flexu zmienia się krój buta. Ustawienie cholewki jest bardziej agresywne cholewka dłuższa, wymuszająca odpowiednie stanie. Gdy osoba początkująca szybko opanuje prawidłowe wyważenie i ustawienie sylwetki wtedy twardszy but pomoże. Gdy są z tym problemy zazwyczaj kończy się doborem buta zbyt dużego lub walką z bolącymi palcami i łydkami. Warto o tym pamiętać decydując się na but o wyższym flexie. Pozdrowienia Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cześć Musiałbym zobaczyć film bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ból kolan zazwyczaj związany jest ze słaba amortyzacją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Najlepiej od 100 w górę . Cześć Pytanie po co? Z tego co zrozumiałem kolega jest początkującym narciarzem. Wiem ciężki facet itd. tylko, że sztywny but pomaga gdy umiemy z niego korzystać. Pamiętajmy, że wraz ze wzrostem flexu zmienia się krój buta. Ustawienie cholewki jest bardziej agresywne cholewka dłuższa, wymuszająca odpowiednie stanie. Gdy osoba początkująca szybko opanuje prawidłowe wyważenie i ustawienie sylwetki wtedy twardszy but pomoże. Gdy są z tym problemy zazwyczaj kończy się doborem buta zbyt dużego lub walką z bolącymi palcami i łydkami. Warto o tym pamiętać decydując się na but o wyższym flexie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Pytanie po co? Z tego co zrozumiałem kolega jest początkującym narciarzem. Wiem ciężki facet itd. tylko, że sztywny but pomaga gdy umiemy z niego korzystać. Pamiętajmy, że wraz ze wzrostem flexu zmienia się krój buta. Ustawienie cholewki jest bardziej agresywne cholewka dłuższa, wymuszająca odpowiednie stanie. Gdy osoba początkująca szybko opanuje prawidłowe wyważenie i ustawienie sylwetki wtedy twardszy but pomoże. Gdy są z tym problemy zazwyczaj kończy się doborem buta zbyt dużego lub walką z bolącymi palcami i łydkami. Warto o tym pamiętać decydując się na but o wyższym flexie. Pozdrowienia Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cześć Musiałbym zobaczyć film bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ból kolan zazwyczaj związany jest ze słaba amortyzacją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Pytanie po co? Z tego co zrozumiałem kolega jest początkującym narciarzem. Wiem ciężki facet itd. tylko, że sztywny but pomaga gdy umiemy z niego korzystać. Pamiętajmy, że wraz ze wzrostem flexu zmienia się krój buta. Ustawienie cholewki jest bardziej agresywne cholewka dłuższa, wymuszająca odpowiednie stanie. Gdy osoba początkująca szybko opanuje prawidłowe wyważenie i ustawienie sylwetki wtedy twardszy but pomoże. Gdy są z tym problemy zazwyczaj kończy się doborem buta zbyt dużego lub walką z bolącymi palcami i łydkami. Warto o tym pamiętać decydując się na but o wyższym flexie. Pozdrowienia Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cześć Musiałbym zobaczyć film bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ból kolan zazwyczaj związany jest ze słaba amortyzacją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cześć Musiałbym zobaczyć film bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ból kolan zazwyczaj związany jest ze słaba amortyzacją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Każdy dobrze dobrany but im bardziej zaawansowany tym lepiej. Ważne, żeby wybierając taki but zdawać sobie sprawę z plusów i minusów wyboru. Sam flex nie jest wyznacznikiem niczego poza tym że jest. Pozdrowienia Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cześć Musiałbym zobaczyć film bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ból kolan zazwyczaj związany jest ze słaba amortyzacją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ale jak ktoś pyta jaki flex, to znaczy, że nie wie. Mój mąż, jak zaczynał jeździć ważył ok. 86-88 kg. Trafił na kiepskiego sprzedawcę, który doradził mu buty dla początkujących (flex chyba 55). Nie wiedział dlaczego bolą go kolana, a on praktycznie klęczał w tych butach na śniegu (i to nie była prawidłowa pozycja narciarska ). Dopiero jak zmienił flex na setkę (oczywiście wybrał po wielu przymiarkach i spośród wielu par), to problem się skończył. Cześć Musiałbym zobaczyć film bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ból kolan zazwyczaj związany jest ze słaba amortyzacją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Mitek, kolega zapytał o konkretny flex. Ja zaproponowałam 100 lub wyżej (ze względu na wagę). Ty się ze mną nie zgadzasz. Rozumiem, ale jaki flex proponujesz, bo nie napisałeś? Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie sądzę aby waga narciarza była była jedynym kryterium doboru FLEX-u buta. Sam ważę 92 - but 80 i jest bardo ok. A sam but no ma być po prostu wygodny. Ślepe uciekanie w czysto techniczne ( i nie zawsze ujednolicone) parametry sprzętu do niczego dobrego nie prowadzi Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Może masz i rację. Moje opinie są niekiedy bardzo subiektywne bo nie przywiązuję zbytniej wagi do parametrów technicznych. Skoro 5 klamrowe San Marco które kończyły się niewiele ponad kostką (takie fajne czerwono granatowe halbki z tamtego wieku) starczyły na ambitniejsza jazdę to nowe buty f 80 starczą. Ale to jest moja czysto subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na białkę starczy , na ambitniejszą jazdę sam sobie odpowiedz ... Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek
tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja właśnie w Białce postanowiłam zmienić 50 na 90 . No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji , Nie ma butów twardych są tylko żle dobrane .Tadeo cały dzień szkoli w butach typowo sportowych rodem z pucharu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie na poczatek
Estka Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No i fajnie że Dojrzałaś do mądrej decyzji To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomal Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 To było zeszłej zimy. Pewnego dnia dojrzałam do decyzji, aby całkowicie zrezygnować z narciarstwa. Doszłam do wniosku, że to nie dla mnie. Po dwóch dniach niejeżdżenia mąż namówił mnie na "ostatnią" lekcję z instruktorem. Wtedy dojrzałam do wymiany całego "miękkiego" sprzętu i oczywiście podjęłam decyzję, że jednak będę jeździć . No i brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 ja mam stopę 24cm a buty 26,5cm lub inne 27cm będą się nadawać? To było na poważnie ? Nie bedą się nadawać, o wiele za duże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi