ami336 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Czy ktoś zna dobry serwis w Katowicach gdzie można naostrzyć narty na 87/0,5?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Czy ktoś zna dobry serwis w Katowicach gdzie można naostrzyć narty na 87/0,5??Spróbuj u Spiocha...Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytoon Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Czy ktoś zna dobry serwis w Katowicach gdzie można naostrzyć narty na 87/0,5?? Polecam serwis w Rybniku u Tomasza Smusz. Jakie to są narty? Znasz obecne kąty? Czy ślizg jest płaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Narty używane posiadają podane kąty i w miarę równy slizg. Potrzebny pilny serwis w Katowicach +/-10km. ~Dany Gdybym miał kiedy je naostrzyć to by się nie musiała pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jak nie zdążysz to zrobimy z nimi co trzeba na miejscu. Tadek na pewno ma kątownik 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? zdecydowanie polecam, 4 km od Katowic, 5 min dojazd autostradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Jak nie zdążysz to zrobimy z nimi co trzeba na miejscu. Tadek na pewno ma kątownik 87 Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Od strony Mysłowic ,czyli Janów ,Szopienice, nie znam zbytnio tych stron ,bo mieszkam na południu od centrum Katowic,w centrum był kiedyś bikershop,ale przenieśli się na Brynów, do Kochłowic ma całkiem dobry dojazd z centrum ,jadą tam 120,130,880,stają pod samym Tirol Ski. Poleciłem ami336 jeszcze serwis na Ligocie, ja jestem z nich zadowolony,starają się ,sama musi zdecydować http://gigisport.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Możemy się zgadać ja codziennie wiele godzin jestem w Katowicach i codziennie koło Tirolski. Możemy się umówić i pojedziesz ze mną lub możesz mi podrzucić do któregoś z punktów w Katowicach i Ci zawiozę i odbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. zgadza się, co roku praktycznie mają najnowocześniejszą maszynę której możliwości ustawienia zbierania są tak precyzyjne , że ręcznie tego nie osiągniesz.. jedne z moich volkli 14 x tam były..serwisuję tam narty od wielu lat to mogę polecić. Zaczynałem tam, gdy jeszcze ostrzyli też ręcznie.. Przy amatorskim narciarstwie nie widzę sensu ostrzyć ręcznie chyba, że chcesz mieć narty na więcej jak 5 sezonów - tylko po co komu wyklepane papcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Serwis w Katowicach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Narty używane posiadają podane kąty i w miarę równy slizg. Potrzebny pilny serwis w Katowicach +/-10km. ~Dany Gdybym miał kiedy je naostrzyć to by się nie musiała pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jak nie zdążysz to zrobimy z nimi co trzeba na miejscu. Tadek na pewno ma kątownik 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? zdecydowanie polecam, 4 km od Katowic, 5 min dojazd autostradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Jak nie zdążysz to zrobimy z nimi co trzeba na miejscu. Tadek na pewno ma kątownik 87 Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Od strony Mysłowic ,czyli Janów ,Szopienice, nie znam zbytnio tych stron ,bo mieszkam na południu od centrum Katowic,w centrum był kiedyś bikershop,ale przenieśli się na Brynów, do Kochłowic ma całkiem dobry dojazd z centrum ,jadą tam 120,130,880,stają pod samym Tirol Ski. Poleciłem ami336 jeszcze serwis na Ligocie, ja jestem z nich zadowolony,starają się ,sama musi zdecydować http://gigisport.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Możemy się zgadać ja codziennie wiele godzin jestem w Katowicach i codziennie koło Tirolski. Możemy się umówić i pojedziesz ze mną lub możesz mi podrzucić do któregoś z punktów w Katowicach i Ci zawiozę i odbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. zgadza się, co roku praktycznie mają najnowocześniejszą maszynę której możliwości ustawienia zbierania są tak precyzyjne , że ręcznie tego nie osiągniesz.. jedne z moich volkli 14 x tam były..serwisuję tam narty od wielu lat to mogę polecić. Zaczynałem tam, gdy jeszcze ostrzyli też ręcznie.. Przy amatorskim narciarstwie nie widzę sensu ostrzyć ręcznie chyba, że chcesz mieć narty na więcej jak 5 sezonów - tylko po co komu wyklepane papcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Serwis w Katowicach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Jak nie zdążysz to zrobimy z nimi co trzeba na miejscu. Tadek na pewno ma kątownik 87 Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Od strony Mysłowic ,czyli Janów ,Szopienice, nie znam zbytnio tych stron ,bo mieszkam na południu od centrum Katowic,w centrum był kiedyś bikershop,ale przenieśli się na Brynów, do Kochłowic ma całkiem dobry dojazd z centrum ,jadą tam 120,130,880,stają pod samym Tirol Ski. Poleciłem ami336 jeszcze serwis na Ligocie, ja jestem z nich zadowolony,starają się ,sama musi zdecydować http://gigisport.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Możemy się zgadać ja codziennie wiele godzin jestem w Katowicach i codziennie koło Tirolski. Możemy się umówić i pojedziesz ze mną lub możesz mi podrzucić do któregoś z punktów w Katowicach i Ci zawiozę i odbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. zgadza się, co roku praktycznie mają najnowocześniejszą maszynę której możliwości ustawienia zbierania są tak precyzyjne , że ręcznie tego nie osiągniesz.. jedne z moich volkli 14 x tam były..serwisuję tam narty od wielu lat to mogę polecić. Zaczynałem tam, gdy jeszcze ostrzyli też ręcznie.. Przy amatorskim narciarstwie nie widzę sensu ostrzyć ręcznie chyba, że chcesz mieć narty na więcej jak 5 sezonów - tylko po co komu wyklepane papcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Serwis w Katowicach
Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dzięki. A coś bliżej centrum lub od strony Mysłowic by się nie znalazło? Do Rudy będzie miała pewnie z 1.5h jazdy komunikacją. Mam cały sprzęt ale nie będzie czasu. W czawartek jeździmy wieczorem a w piątek z samego rana trening. Nie da rady zrobić.Nawet na odpoczynek będzie za mało czasu a co tu mysleć o ostrzeniu. Możemy się zgadać ja codziennie wiele godzin jestem w Katowicach i codziennie koło Tirolski. Możemy się umówić i pojedziesz ze mną lub możesz mi podrzucić do któregoś z punktów w Katowicach i Ci zawiozę i odbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. zgadza się, co roku praktycznie mają najnowocześniejszą maszynę której możliwości ustawienia zbierania są tak precyzyjne , że ręcznie tego nie osiągniesz.. jedne z moich volkli 14 x tam były..serwisuję tam narty od wielu lat to mogę polecić. Zaczynałem tam, gdy jeszcze ostrzyli też ręcznie.. Przy amatorskim narciarstwie nie widzę sensu ostrzyć ręcznie chyba, że chcesz mieć narty na więcej jak 5 sezonów - tylko po co komu wyklepane papcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Serwis w Katowicach
Lukaszo86 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A TirolSki w Rudzie Śląskiej ? Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. zgadza się, co roku praktycznie mają najnowocześniejszą maszynę której możliwości ustawienia zbierania są tak precyzyjne , że ręcznie tego nie osiągniesz.. jedne z moich volkli 14 x tam były..serwisuję tam narty od wielu lat to mogę polecić. Zaczynałem tam, gdy jeszcze ostrzyli też ręcznie.. Przy amatorskim narciarstwie nie widzę sensu ostrzyć ręcznie chyba, że chcesz mieć narty na więcej jak 5 sezonów - tylko po co komu wyklepane papcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Szabir Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Z tego co wiem to robią tylko na maszynie i masówkę. zgadza się, co roku praktycznie mają najnowocześniejszą maszynę której możliwości ustawienia zbierania są tak precyzyjne , że ręcznie tego nie osiągniesz.. jedne z moich volkli 14 x tam były..serwisuję tam narty od wielu lat to mogę polecić. Zaczynałem tam, gdy jeszcze ostrzyli też ręcznie.. Przy amatorskim narciarstwie nie widzę sensu ostrzyć ręcznie chyba, że chcesz mieć narty na więcej jak 5 sezonów - tylko po co komu wyklepane papcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi