moris Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Przypadkowo znalazłem w sieci. http://narty.wp.pl/g...820e7c419d.html. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Przypadkowo znalazłem w sieci. http://narty.wp.pl/g...820e7c419d.html. Co o tym sądzicie? To tylko ranking wyszukiwarki. Wnioski. Francuskie ośrodki na topie bo najbliżej. Widać że Meribel i Tignes nie są tak brytyjskie jak by się wydawało, albo już się przejadły Innsbruck - wpisywane głównie ze względu na transport. Jak ktoś jedzie do Soelden również wpisuje Innsbruck itp. Zakopane - Polonia nie śpi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Przypadkowo znalazłem w sieci. http://narty.wp.pl/g...820e7c419d.html. Co o tym sądzicie? co sadze ??- idioci, co w to wierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mnie najbardziej rozbawił tytuł artykułu i jego zgodność z treścią. to, że są to wyniki wyszukiwarek - napisano. Tytuł: "Ranking najlepszych na świecie ośrodków narciarskich. Polski kurort na wysokim miejscu" a w treści: ".....które ośrodki na świecie cieszyły się na przełomie 2015/2016 r. największą popularnością. Dziś prezentujemy zestawienie brytyjskiej wyszukiwarki Trivago.co.uk, w którym jeden z polskich kurortów uplasował się na wysokim miejscu." W sumie nic nowego - większość pismaków stosuje techniki "uatrakcyjnienia" tematów by zwiększyć klikalność. w tym przypadku też się dałem zrobić i kliknąłem....... różnica między podkreślonymi frazami ewidentna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Najlepsze ośrodki narciarskie na świecie http://www.skiresort...ste-skigebiete/ (gdzie jest Zakopane...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tutaj jest calkiem sensowny ranking ośrodków w Alpach http://www.snowplaza...der-alpen-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tutaj jest calkiem sensowny ranking ośrodków w Alpach http://www.snowplaza...der-alpen-2016/ Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy No taki i SkiWelt na drugim, tak tak bardzo źle ale ranking wymienia 20 ośrodków, które warto samemu sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy a w 20-ce nie ma Espace Killy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Na szczęście są prywatne rankingi! Gdybym jechał do Francji, pytał bym Ciebie, Fafa i Morrisa. Gdybym jechał do Austrii pytał bym JurkaByd, Gajowego i Wujota... Nie mam żadnych wątpliwości, że bym się nie zawiódł na ocenach... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jak dla mnie, najlepszym ośrodkiem narciarskim, w którym miałam okazję aktywnie spędzić czas było val di sole - narty lubiłam od zawsze, jednak w tym miejscu narciarstwo stało się moją pasją. Oczywiście zwiedzam też inne ośrodki, popularne jest na przykład Livigno, myślę, że każdy narciarz je zna, jednak moim zdaniem jak do tej pory val di sole było najlepsze i najchętniej powracam właśnie tam. Zazwyczaj jeżdżę w takie miejsca z biurem podróży, gdyż wolę zorganizowane wyjazdy. Tak przy okazji dział ogłoszeń jest w innym miejscu. Marta12 (Kochamnarty.pl) >>Witam serdecznie, jestem nowicjuszką w teamtach narciarskich, ale zamierzam w końcu się odważyć i nauczyć się jeździć, póki co czytam, piszę, obserwuję i szukam porad jak się w oóle do tego zabrać, gdzie znaleźć dobrą szkołę itd. POzdrawiam serdecznie Czyzby rozszczepienie osobowosci? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najlepsze ośrodki narciarskie na świecie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Przypadkowo znalazłem w sieci. http://narty.wp.pl/g...820e7c419d.html. Co o tym sądzicie? co sadze ??- idioci, co w to wierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mnie najbardziej rozbawił tytuł artykułu i jego zgodność z treścią. to, że są to wyniki wyszukiwarek - napisano. Tytuł: "Ranking najlepszych na świecie ośrodków narciarskich. Polski kurort na wysokim miejscu" a w treści: ".....które ośrodki na świecie cieszyły się na przełomie 2015/2016 r. największą popularnością. Dziś prezentujemy zestawienie brytyjskiej wyszukiwarki Trivago.co.uk, w którym jeden z polskich kurortów uplasował się na wysokim miejscu." W sumie nic nowego - większość pismaków stosuje techniki "uatrakcyjnienia" tematów by zwiększyć klikalność. w tym przypadku też się dałem zrobić i kliknąłem....... różnica między podkreślonymi frazami ewidentna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Najlepsze ośrodki narciarskie na świecie http://www.skiresort...ste-skigebiete/ (gdzie jest Zakopane...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tutaj jest calkiem sensowny ranking ośrodków w Alpach http://www.snowplaza...der-alpen-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tutaj jest calkiem sensowny ranking ośrodków w Alpach http://www.snowplaza...der-alpen-2016/ Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy No taki i SkiWelt na drugim, tak tak bardzo źle ale ranking wymienia 20 ośrodków, które warto samemu sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy a w 20-ce nie ma Espace Killy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Na szczęście są prywatne rankingi! Gdybym jechał do Francji, pytał bym Ciebie, Fafa i Morrisa. Gdybym jechał do Austrii pytał bym JurkaByd, Gajowego i Wujota... Nie mam żadnych wątpliwości, że bym się nie zawiódł na ocenach... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jak dla mnie, najlepszym ośrodkiem narciarskim, w którym miałam okazję aktywnie spędzić czas było val di sole - narty lubiłam od zawsze, jednak w tym miejscu narciarstwo stało się moją pasją. Oczywiście zwiedzam też inne ośrodki, popularne jest na przykład Livigno, myślę, że każdy narciarz je zna, jednak moim zdaniem jak do tej pory val di sole było najlepsze i najchętniej powracam właśnie tam. Zazwyczaj jeżdżę w takie miejsca z biurem podróży, gdyż wolę zorganizowane wyjazdy. Tak przy okazji dział ogłoszeń jest w innym miejscu. Marta12 (Kochamnarty.pl) >>Witam serdecznie, jestem nowicjuszką w teamtach narciarskich, ale zamierzam w końcu się odważyć i nauczyć się jeździć, póki co czytam, piszę, obserwuję i szukam porad jak się w oóle do tego zabrać, gdzie znaleźć dobrą szkołę itd. POzdrawiam serdecznie Czyzby rozszczepienie osobowosci? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najlepsze ośrodki narciarskie na świecie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moris Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mnie najbardziej rozbawił tytuł artykułu i jego zgodność z treścią. to, że są to wyniki wyszukiwarek - napisano. Tytuł: "Ranking najlepszych na świecie ośrodków narciarskich. Polski kurort na wysokim miejscu" a w treści: ".....które ośrodki na świecie cieszyły się na przełomie 2015/2016 r. największą popularnością. Dziś prezentujemy zestawienie brytyjskiej wyszukiwarki Trivago.co.uk, w którym jeden z polskich kurortów uplasował się na wysokim miejscu." W sumie nic nowego - większość pismaków stosuje techniki "uatrakcyjnienia" tematów by zwiększyć klikalność. w tym przypadku też się dałem zrobić i kliknąłem....... różnica między podkreślonymi frazami ewidentna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Najlepsze ośrodki narciarskie na świecie http://www.skiresort...ste-skigebiete/ (gdzie jest Zakopane...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tutaj jest calkiem sensowny ranking ośrodków w Alpach http://www.snowplaza...der-alpen-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tutaj jest calkiem sensowny ranking ośrodków w Alpach http://www.snowplaza...der-alpen-2016/ Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy No taki i SkiWelt na drugim, tak tak bardzo źle ale ranking wymienia 20 ośrodków, które warto samemu sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy a w 20-ce nie ma Espace Killy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Na szczęście są prywatne rankingi! Gdybym jechał do Francji, pytał bym Ciebie, Fafa i Morrisa. Gdybym jechał do Austrii pytał bym JurkaByd, Gajowego i Wujota... Nie mam żadnych wątpliwości, że bym się nie zawiódł na ocenach... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jak dla mnie, najlepszym ośrodkiem narciarskim, w którym miałam okazję aktywnie spędzić czas było val di sole - narty lubiłam od zawsze, jednak w tym miejscu narciarstwo stało się moją pasją. Oczywiście zwiedzam też inne ośrodki, popularne jest na przykład Livigno, myślę, że każdy narciarz je zna, jednak moim zdaniem jak do tej pory val di sole było najlepsze i najchętniej powracam właśnie tam. Zazwyczaj jeżdżę w takie miejsca z biurem podróży, gdyż wolę zorganizowane wyjazdy. Tak przy okazji dział ogłoszeń jest w innym miejscu. Marta12 (Kochamnarty.pl) >>Witam serdecznie, jestem nowicjuszką w teamtach narciarskich, ale zamierzam w końcu się odważyć i nauczyć się jeździć, póki co czytam, piszę, obserwuję i szukam porad jak się w oóle do tego zabrać, gdzie znaleźć dobrą szkołę itd. POzdrawiam serdecznie Czyzby rozszczepienie osobowosci? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najlepsze ośrodki narciarskie na świecie
MarioJ Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy No taki i SkiWelt na drugim, tak tak bardzo źle ale ranking wymienia 20 ośrodków, które warto samemu sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy a w 20-ce nie ma Espace Killy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Na szczęście są prywatne rankingi! Gdybym jechał do Francji, pytał bym Ciebie, Fafa i Morrisa. Gdybym jechał do Austrii pytał bym JurkaByd, Gajowego i Wujota... Nie mam żadnych wątpliwości, że bym się nie zawiódł na ocenach... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jak dla mnie, najlepszym ośrodkiem narciarskim, w którym miałam okazję aktywnie spędzić czas było val di sole - narty lubiłam od zawsze, jednak w tym miejscu narciarstwo stało się moją pasją. Oczywiście zwiedzam też inne ośrodki, popularne jest na przykład Livigno, myślę, że każdy narciarz je zna, jednak moim zdaniem jak do tej pory val di sole było najlepsze i najchętniej powracam właśnie tam. Zazwyczaj jeżdżę w takie miejsca z biurem podróży, gdyż wolę zorganizowane wyjazdy. Tak przy okazji dział ogłoszeń jest w innym miejscu. Marta12 (Kochamnarty.pl) >>Witam serdecznie, jestem nowicjuszką w teamtach narciarskich, ale zamierzam w końcu się odważyć i nauczyć się jeździć, póki co czytam, piszę, obserwuję i szukam porad jak się w oóle do tego zabrać, gdzie znaleźć dobrą szkołę itd. POzdrawiam serdecznie Czyzby rozszczepienie osobowosci? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najlepsze ośrodki narciarskie na świecie
Wujot Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy a w 20-ce nie ma Espace Killy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Na szczęście są prywatne rankingi! Gdybym jechał do Francji, pytał bym Ciebie, Fafa i Morrisa. Gdybym jechał do Austrii pytał bym JurkaByd, Gajowego i Wujota... Nie mam żadnych wątpliwości, że bym się nie zawiódł na ocenach... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jak dla mnie, najlepszym ośrodkiem narciarskim, w którym miałam okazję aktywnie spędzić czas było val di sole - narty lubiłam od zawsze, jednak w tym miejscu narciarstwo stało się moją pasją. Oczywiście zwiedzam też inne ośrodki, popularne jest na przykład Livigno, myślę, że każdy narciarz je zna, jednak moim zdaniem jak do tej pory val di sole było najlepsze i najchętniej powracam właśnie tam. Zazwyczaj jeżdżę w takie miejsca z biurem podróży, gdyż wolę zorganizowane wyjazdy. Tak przy okazji dział ogłoszeń jest w innym miejscu. Marta12 (Kochamnarty.pl) >>Witam serdecznie, jestem nowicjuszką w teamtach narciarskich, ale zamierzam w końcu się odważyć i nauczyć się jeździć, póki co czytam, piszę, obserwuję i szukam porad jak się w oóle do tego zabrać, gdzie znaleźć dobrą szkołę itd. POzdrawiam serdecznie Czyzby rozszczepienie osobowosci? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Tadeusz T Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mario: Jeżeli Paradiski jest za Sztubajem i 3 doliny są za Portes du Soleil tzn., że taki ranking nie nadaje się nawet na papier toaletowy Na szczęście są prywatne rankingi! Gdybym jechał do Francji, pytał bym Ciebie, Fafa i Morrisa. Gdybym jechał do Austrii pytał bym JurkaByd, Gajowego i Wujota... Nie mam żadnych wątpliwości, że bym się nie zawiódł na ocenach... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jak dla mnie, najlepszym ośrodkiem narciarskim, w którym miałam okazję aktywnie spędzić czas było val di sole - narty lubiłam od zawsze, jednak w tym miejscu narciarstwo stało się moją pasją. Oczywiście zwiedzam też inne ośrodki, popularne jest na przykład Livigno, myślę, że każdy narciarz je zna, jednak moim zdaniem jak do tej pory val di sole było najlepsze i najchętniej powracam właśnie tam. Zazwyczaj jeżdżę w takie miejsca z biurem podróży, gdyż wolę zorganizowane wyjazdy. Tak przy okazji dział ogłoszeń jest w innym miejscu. Marta12 (Kochamnarty.pl) >>Witam serdecznie, jestem nowicjuszką w teamtach narciarskich, ale zamierzam w końcu się odważyć i nauczyć się jeździć, póki co czytam, piszę, obserwuję i szukam porad jak się w oóle do tego zabrać, gdzie znaleźć dobrą szkołę itd. POzdrawiam serdecznie Czyzby rozszczepienie osobowosci? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jak dla mnie, najlepszym ośrodkiem narciarskim, w którym miałam okazję aktywnie spędzić czas było val di sole - narty lubiłam od zawsze, jednak w tym miejscu narciarstwo stało się moją pasją. Oczywiście zwiedzam też inne ośrodki, popularne jest na przykład Livigno, myślę, że każdy narciarz je zna, jednak moim zdaniem jak do tej pory val di sole było najlepsze i najchętniej powracam właśnie tam. Zazwyczaj jeżdżę w takie miejsca z biurem podróży, gdyż wolę zorganizowane wyjazdy. Tak przy okazji dział ogłoszeń jest w innym miejscu. Marta12 (Kochamnarty.pl) >>Witam serdecznie, jestem nowicjuszką w teamtach narciarskich, ale zamierzam w końcu się odważyć i nauczyć się jeździć, póki co czytam, piszę, obserwuję i szukam porad jak się w oóle do tego zabrać, gdzie znaleźć dobrą szkołę itd. POzdrawiam serdecznie Czyzby rozszczepienie osobowosci? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi