TomiQ82 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Mam pytanko do Was ludzie jak radzicie sobie ze zabrudzeniami smarem na spodniach. Żona i córka po ostatnim wyjeździe mają strasznie pobrudzone spodnie smarem od orczyka.........spływał na talerzyk. Jak na razie nie idzie tego doprać w normalnych warunkach Macie jakieś skrywane tajemnice jak to dziadostwo sprać ??? Będe bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Kiedyś plamy ze smaru usuwano masłem lub margaryną, a plamy z margaryny czy masła chyba łatwiej będzie usunąć np. płynem do mycia naczyń. Można spróbować na jakiejś niewidocznej części, czy ubraniu którego jeśli nie da się doczyścić to i tak nie będzie szkoda wyrzucić. Edit. Tu znalazłem parę sposobów, jest też ten z masłem. Moja mama stosowała go skutecznie. http://www.spryciarz...-plamy-ze-smaru http://www.glamki.pl...row,55_451.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Macie jakieś skrywane tajemnice jak to dziadostwo sprać ??? Będe bardzo wdzięczny Ubranie membranowe czy zwykłe? Jeśli nie membranowe to płyn do mycia silników (arwa) . Należy sprawdzić czy nie odbarwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... TomiQ82 Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ubranie membranowe czy zwykłe? Jeśli nie membranowe to płyn do mycia silników (arwa) . Należy sprawdzić czy nie odbarwi. Membranowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
TomiQ82 Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ubranie membranowe czy zwykłe? Jeśli nie membranowe to płyn do mycia silników (arwa) . Należy sprawdzić czy nie odbarwi. Membranowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi