Nartoholik. Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Cena: 680 PLN z bilo 4 od 02 kwietnia 7 noclegów + 6 dniowy skipass 580 PLN z bilo 4 od 27 marca 5 noclegów + 4 dniowy skipass 800 PLN z bilo 4 od 26 marca 7 noclegów + 6 dniowy skipass Dojazd we własnym zakresie cyferki mnie przekonują, ale czy ten termin w tej lokalizacji jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Siemka.Nic powiem n\t warunków,za to chętnie poznałbym trochę więcej szczegółów wyjazdowych.Może będą wolne miejsca? Wszystko jest sprawą pogody,w zeszłym roku byłem właśnie wtedy i o ile w Livigno było OK,to w Bormio bardzo cienko ze śniegiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuman300 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Byłem tam w tym terminie. Warunki były ok https://picasaweb.go...aIsolacia042009, ale sezon sezonowi nierówny. I nie odpuszczaj Isolacii, może z mapki to nie wynika, ale trasy tam są jak dla mnie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 witaj! gdzie mozna znalezc info dla powyzszych cen? link .... poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 poszło na priv To i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Robert_z_Lublina Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 To i ja poproszę W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Stupkiewicz Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina J Cena: 680 PLN z bilo 4 od 02 kwietnia 7 noclegów + 6 dniowy skipass 580 PLN z bilo 4 od 27 marca 5 noclegów + 4 dniowy skipass 800 PLN z bilo 4 od 26 marca 7 noclegów + 6 dniowy skipass Dojazd we własnym zakresie cyferki mnie przekonują, ale czy ten termin w tej lokalizacji jest ok ? mogę też info o tych ofertach ? ew.jestem chętny na wspólny dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Też poproszę jeśli można. Szukam coś na 2-go kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Bormio koniec marcia/ początek kwietnia - warto? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kuman300 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Byłem tam w tym terminie. Warunki były ok https://picasaweb.go...aIsolacia042009, ale sezon sezonowi nierówny. I nie odpuszczaj Isolacii, może z mapki to nie wynika, ale trasy tam są jak dla mnie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 witaj! gdzie mozna znalezc info dla powyzszych cen? link .... poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 poszło na priv To i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Robert_z_Lublina Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 To i ja poproszę W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Stupkiewicz Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina J Cena: 680 PLN z bilo 4 od 02 kwietnia 7 noclegów + 6 dniowy skipass 580 PLN z bilo 4 od 27 marca 5 noclegów + 4 dniowy skipass 800 PLN z bilo 4 od 26 marca 7 noclegów + 6 dniowy skipass Dojazd we własnym zakresie cyferki mnie przekonują, ale czy ten termin w tej lokalizacji jest ok ? mogę też info o tych ofertach ? ew.jestem chętny na wspólny dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Też poproszę jeśli można. Szukam coś na 2-go kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Bormio koniec marcia/ początek kwietnia - warto? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 poszło na priv To i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Robert_z_Lublina Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 To i ja poproszę W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Stupkiewicz Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina J Cena: 680 PLN z bilo 4 od 02 kwietnia 7 noclegów + 6 dniowy skipass 580 PLN z bilo 4 od 27 marca 5 noclegów + 4 dniowy skipass 800 PLN z bilo 4 od 26 marca 7 noclegów + 6 dniowy skipass Dojazd we własnym zakresie cyferki mnie przekonują, ale czy ten termin w tej lokalizacji jest ok ? mogę też info o tych ofertach ? ew.jestem chętny na wspólny dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Też poproszę jeśli można. Szukam coś na 2-go kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Bormio koniec marcia/ początek kwietnia - warto?
Robert_z_Lublina Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 To i ja poproszę W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Stupkiewicz Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina J Cena: 680 PLN z bilo 4 od 02 kwietnia 7 noclegów + 6 dniowy skipass 580 PLN z bilo 4 od 27 marca 5 noclegów + 4 dniowy skipass 800 PLN z bilo 4 od 26 marca 7 noclegów + 6 dniowy skipass Dojazd we własnym zakresie cyferki mnie przekonują, ale czy ten termin w tej lokalizacji jest ok ? mogę też info o tych ofertach ? ew.jestem chętny na wspólny dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Też poproszę jeśli można. Szukam coś na 2-go kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Bormio koniec marcia/ początek kwietnia - warto?
Stupkiewicz Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 W Bormio jeździ się między 2000 a 3000 mnpm. W tym okresie śnieg na stokach lekko w stronę północy dobry na popołudnie a bardziej od strony południowej lepszy z rana. Trasy bardziej czerwone niż niebieskie. Sporo szerokich. Na dobicie się ok. 17-tej trzeba zjechać na nartach na sam dół do dolnej stacji gondolki. Trzeba wówczas uważać na BŁOTO! Dlatego gdyby nie poranne kolejki do gondolki to ta trasa bardzo fajna by była przed południem. Wstęp do term (cena za wysoka jak na warunki) 20-30 km od Bormio to ok. 45 Eur ale jest zniżka jeśli weźmiesz z sobą karnet na stok (czynne do 21). Robert_z_lublina J Cena: 680 PLN z bilo 4 od 02 kwietnia 7 noclegów + 6 dniowy skipass 580 PLN z bilo 4 od 27 marca 5 noclegów + 4 dniowy skipass 800 PLN z bilo 4 od 26 marca 7 noclegów + 6 dniowy skipass Dojazd we własnym zakresie cyferki mnie przekonują, ale czy ten termin w tej lokalizacji jest ok ? mogę też info o tych ofertach ? ew.jestem chętny na wspólny dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Też poproszę jeśli można. Szukam coś na 2-go kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Iru Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Też poproszę jeśli można. Szukam coś na 2-go kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi