maxima20 Napisano 25 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o tych wiązaniach? na www.skionline.pl znalazłam tylko zdawkowe info. czy nadają się one dla osoby o umiejętnościach 3-4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 25 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Na poziomie 3-4 kazde wiazanie bezpiecznikowe ze skala DIN do 10 bedzie sie nadawac... To rowniez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 25 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Na poziomie 3-4 kazde wiazanie bezpiecznikowe ze skala DIN do 10 bedzie sie nadawac... To rowniez... ponadto ja osobiście mam słabość do Markerów,bo gdy na stokach królowały "BETY",a ktoś miał "załatwione" Markery-to był przegość Miałem kilka modeli i zawsze sobie je chwaliłem,zawsze pracowały wtedy kiedy trzeba.......mnie nie zawiodły nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi