TomiQ82 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Jak myślicie która z wymienionych nart będzie lepsza ?? Taliowanie, promień, wiązania, "zaawansowanie narciarskie" to samo ........Konstrukcja narty prawie , że takie same. Czym on sie różnią poza nazwą i lekko ceną ?? Zamierzam kupić nowe dechy i się zastanawiam co wybrać. Waga 87-88 kg ( planowanie zejście i utrzymanie wagi 82-83 kg ) - wysportowany osobnik ze mnie Wzrost 178 Umiejętności 5/6 z chęcią ciągłego rozwijania się Długość nart myślałem: - P800 - 165, 170 - F18 - 167, 174 Od 13 lutego będę w Zieleńcu to mam nadzieje, że którąś z w/w nart będą mieli w wypożyczalni abym po testował 19.02 będzie Volkl ze swoją ciężarówką i kolekcją 16/17 to też nie omieszkam spróbować... a nóż coś mi podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Tomi, nie znam F18. Na progressorach 800 / 8 jeżdziłem troszkę: - narta dduużżoo wybaczająca, dobrze sie prowadzi , bez niespodzianek na wyjściu ze skrętu, bardzo przyjemna - przyjemne już było - szukaj desek typu P800 w długości 175 i po jakimś niewielkim czasie bedziesz zadowolony , jeśli wykażesz wystarczającą determinację ...... Powodzenia i daj zanć, jak Ci idzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 - o, tak mi się micha cieszy od wczoraj, kiedy to wsiadłem w końcu na swoje P800 (a czekały na mnie od jesieni). Po całym roku na sztucznym stoku, w końcu na śniegu na ostatniej białej wyspie Roztocza, w Jacni... polubiliśmy się od pierwszej chwili Krótki, długi skręt... idą jak po sznurku Ja, 168 - 80, one nowe z sezonu 14/15 - 165cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Od 13 lutego będę w Zieleńcu to mam nadzieje, że którąś z w/w nart będą mieli w wypożyczalni abym potestował Kiedyś w Białce Tatrzańskiej odwiedziłam kilkanaście wypożyczalni (na szczęście były blisko siebie ) w poszukiwaniu P800. Nigdzie nie mieli. Obawiam się, że w Zieleńcu będzie podobnie. Żeby się nie rozczarować, proponuję sprawdź w necie telefon - i zadzwoń zapytaj. Jak mają, to może zarezerwuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Kiedyś w Białce Tatrzańskiej odwiedziłam kilkanaście wypożyczalni (na szczęście były blisko siebie ) w poszukiwaniu P800. Nigdzie nie mieli. Obawiam się, że w Zieleńcu będzie podobnie. Żeby się nie rozczarować, proponuję sprawdź w necie telefon - i zadzwoń zapytaj. Jak mają, to może zarezerwuj? Też mi to przez myśl przeszło....jak znajde chwile to podzwonie przed wyjazdem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pierotez Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Rok temu i wczesniej zachwalano P9/900. Co wtym roku spadek do 800-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... TomiQ82 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Może jeszcze jakieś ciekawe opinie/porady ??? Sezon się kończy powoli to i wyprzedaże się zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 F18 to następca popularnej 800. Ja je wypożyczylem (800) na Kozińcu koło Białki w Yellow Ski. Najdłuższe miał 170. Ja chciałem dłuższe mówię daj mi 175. Właściciel mówi: za długie. Ja na to: jak za długie ja mam 183cm nart mają rocker i te sprawy. Odpowiedź właściciela wypożyczalni:: A naczytaliście się internetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
pierotez Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Rok temu i wczesniej zachwalano P9/900. Co wtym roku spadek do 800-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Może jeszcze jakieś ciekawe opinie/porady ??? Sezon się kończy powoli to i wyprzedaże się zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 F18 to następca popularnej 800. Ja je wypożyczylem (800) na Kozińcu koło Białki w Yellow Ski. Najdłuższe miał 170. Ja chciałem dłuższe mówię daj mi 175. Właściciel mówi: za długie. Ja na to: jak za długie ja mam 183cm nart mają rocker i te sprawy. Odpowiedź właściciela wypożyczalni:: A naczytaliście się internetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi