Estka Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Proszę, zerknijcie na ofertę: http://allegro.pl/vo...5969389174.html Czy to oryginalna kurtka? Sprzedawca powiedział, że wewnątrz, oprócz tej naszywki z logo, którą widać na zdjęciu i wszywki z instrukcją konserwacji, nie ma innych metek-naszywek informujących o "supertechnologiach" itd. Zna ktoś produkty Volkl i może powiedzieć coś więcej o tej kurtce? Będę wdzięczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 podróba wcześniej "królowały" rossignole teraz poszli z bardziej zaawansowane technologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ...daj sobie spokój Estka. Mój znajomy kupił w ten sposób kurtkę Spydera za 750pln. Jak tylko to wziął w rękę - nie było złudzeń. Wysyłka ze Słowenii, ale kurier z Polski. Odesłał (ponad rok temu), ale forsy dotąd nie zobaczył i pewnie już nie zobaczy. Pewnie może "iść" do sądu... ale pewnie nie pójdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Nawet jeśli to oryginał to brzydka jest i 10 000. Ugotuje się w tym ktoś i będzie kolejny temat o wywietrznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ...wiesz jak to jest. Jak możesz coś wziąć w rękę, to już po użytym materiale zorientujesz się co jest grane. Zobaczysz czy jest "odszyta", jakie zastosowano zamki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Estka - mimo,ze ubraniami tej f-my sie nie interesuje, ale przegladalem ofert3e na obecny sezon I takiej kurtki ....nie ma dotknac - wazna rzecz, ale juz na tym nedznym zdjeciu widac, ze to badziewie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Potwierdziliście moje obawy. Ja wprawdzie kupiłam swoją kurtkę za 600 zł przecenioną z 1300 zł, ale i jakość i "dotyk" i ilość logo wewnątrz kurtki (na wszystkich podszewkach, gumkach, zamkach itd.) i sklep, w którym ją kupiłam przekonują mnie o oryginalności. Niestety ten Volkl, mimo pozytywnych komentarzy na allegro faktycznie wygląda mało wiarygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaddy Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 szmaciaki.pl/kurtka-volkl Też taką mam, też z TKMAXX i też za ok 300 zł. Służy do dziś i śladu po tym używaniu nie ma. Ani razu mnie nie zawiodła. To co przysłałaś @Estka to ewidentna podróba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Proszę, zerknijcie na ofertę: http://allegro.pl/vo...5969389174.html Czy to oryginalna kurtka? Sprzedawca powiedział, że wewnątrz, oprócz tej naszywki z logo, którą widać na zdjęciu i wszywki z instrukcją konserwacji, nie ma innych metek-naszywek informujących o "supertechnologiach" itd. Zna ktoś produkty Volkl i może powiedzieć coś więcej o tej kurtce? Będę wdzięczna . Jakoś marnie na tych zdjeciach wygląda. Podróba i jak pisali przedmówcy warto "dotknąć" przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
TomiQ82 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Proszę, zerknijcie na ofertę: http://allegro.pl/vo...5969389174.html Czy to oryginalna kurtka? Sprzedawca powiedział, że wewnątrz, oprócz tej naszywki z logo, którą widać na zdjęciu i wszywki z instrukcją konserwacji, nie ma innych metek-naszywek informujących o "supertechnologiach" itd. Zna ktoś produkty Volkl i może powiedzieć coś więcej o tej kurtce? Będę wdzięczna . Jakoś marnie na tych zdjeciach wygląda. Podróba i jak pisali przedmówcy warto "dotknąć" przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi