Joanna Sm Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Masz po prostu dobrą przemianę materii. Jest taki "bezpieczniejszy" sposób raczenia się słodyczami, należy to robić bezpośrednio po głównym posiłku gdy otwarte jest jeszcze okienko insulinowe, oczywiście bez przesady. Francuzi jedzą kostkę czarnej czekolady przed obiadem, a okienko insulinowe to chyba zaraz po"wysiłku" a nie po "posiłku". Tak naprawdę nie rozumiem co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaaa90 Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Ogromne znaczenie ma też dieta. Bez diety niewiele można zrobić dla zdrowia. No i nie mam na myśli byle jakiej diety ułożonej z internetu, a profesjonalny plan żywieniowy ułożony przez dietetyka. Koniecznie zajrzyjcie do tej wyszukiwarki: http://lepszytrener....etetyka/krakow Każdego stać na specjalistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Ogromne znaczenie ma też dieta. Bez diety niewiele można zrobić dla zdrowia. No i nie mam na myśli byle jakiej diety ułożonej z internetu, a profesjonalny plan żywieniowy ułożony przez dietetyka. Taka dieta najlepsza Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Ogromne znaczenie ma też dieta. Bez diety niewiele można zrobić dla zdrowia. No i nie mam na myśli byle jakiej diety ułożonej z internetu, a profesjonalny plan żywieniowy ułożony przez dietetyka. Koniecznie zajrzyjcie do tej wyszukiwarki: http://lepszytrener....etetyka/krakow Każdego stać na specjalistę Na specjalistę - tak. Na twój spam - nie. Myślę, że ci trenerzy są niewiele warci skoro nie potrafią znaleźć klientów w normalny sposób, tylko muszą zasyfiać nam forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi