tatuzo Napisano 24 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Pytanie jak w temacie. Głównie chodzi mi o jakieś linki od tych którzy kupowali kurtkę za granicą. Szukałem na ebay ale tam nie są zbyt atrakcyjne ceny. A może w ogóle nie da się znaleźć odzieży tej firmy w przyzwoitej cenie??? Proszę o porady i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi5551 Napisano 25 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Wydaje mi sie ze stwierdzenie "A może w ogóle nie da się znaleźć odzieży tej firmy w przyzwoitej cenie" jest trafne. na tej stronie sa podane orientacyjne ceny http://www.skiteam.p...ciarska/Spyder/ ale niestety nie mozna zamowic a co do kupowania tak drogiej odziezy przez neta to mam watpliwosci pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatuzo Napisano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Jeśli chodzi o skiteam to mieszkam w Warszawie więc nie byłoby problemu. Przez internet co prawda rzeczywiście można trafić na podróby (typu tych z allegro po 200zł ), ale zastanawiam się czy np. nie znacie jakiś linków do zagranicznych autoryzowanych sklepów z jeszcze większymi promocjami niż w skiteam'ie??? Czy ktoś może kupował w takich sklepach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cessenka Napisano 26 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam Jeśli nadal jestes zainteresowany kurtką to podaje nr tel. do sklepu sportowego siostry: 693 456 288 jakby co, powiedz że dostałeś nr od Olki z forum (będzie wiedziala o kogo chodzi ) przed wczoraj od niej wróciłam i akurat mieli spory wybór kurtek Spydera po przystepnych cenach (sama jeżdże w czerwonej ) pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerwus Napisano 27 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Polecam ceny na www.peterglenn.com mają niezłe promocje i oryginalne ciuchy-nie tylko spydera.Niestety dobrze jest mieć kogoś znajomego w Stanach bo zdaje sie nie wysyłają paczek do Europy.Napisałem "zdaje się"-warto samemu sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 14 Marca 2007 Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Nie przesadzajmy lepszym sklepem jest skitem.pl poco wymyślać z sklepami amerykańskimi, moim zdaniem to głupota skoro można w Polsce kupićOczywiście, że kupić w Polsce można bez problemu ale chodzi o cenę.. Z drugiej strony sam jestem za leniwy żeby bawić się w szukanie za granicą Ski team ma swój outlet w Ursusie. Nie wiem jeszcze co tam mają ale niedługo planuje tam wycieczkę Jak mówiłem tak zrobiłem Byłem w ski team'owym outlet'cie w Ursusie. Dużo kurtek i spodni sprzed 1-2 sezonów. Męskich ciuchów mniej niż damskich. Jak się poszuka to coś się znajdzie- ja znalazłem kurtkę Zeiner'a 50% taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam. W Bułgarii idzie je kupić za jakieś 65% ceny naszej ale nie znam żadnych sklepów internetowych z tamtego regionu wiem tylko że mają o wiele taniej niż u nas bo w tym roku tam byłem. A jeszcze możesz podzwonić i popytać w tym sklepie http://www.skiteam.p...ciarska/Spyder/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Trochę stary ten wątek... Użytkownik przenio edytował ten post 01 październik 2009 - 18:58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WincentY Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Trochę stary ten wątek... No co Ty napewno jeszcze szuka, przeciez minely dopiero dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 He he Pani femme87 odświeżyła temat a ja nie spojrzałem na datę pytającego i dlatego też napisałem posta , ale jak ktoś by miał te same pytanie w tym roku to już ma odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Chyba najtaniej:) http://www.ubingle.c...a7-a046862c7f11 Jakby ktoś nie wiedział to na www.ubingle.com są sprzedawane tylko podróbki... W dziale feedback na pytanie użytkownika "fake or true?" admin ubingle.com wpisał: "you are right friend ,our products are best quality copies you can find in china ,almost same as real ones" Wybór należy do kupującego - "almost same as real" Spyder za 33,99$? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Coś słyszałem na ten temat. Można też tam kupić Lacostę po 20 zł ... Mój znajomy kiedys przywiózł kilka i fajna kurteczke ............ Bognera ........ naturlich wsjo OŁGINAŁNE Byłem w sklepie z odzieżą narciarską i snowbordową a nie na targu Widziałem też na targach ale to tam już były za śmieszne pieniądze tak jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi