techset Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Orientuje się ktoś może, gdzie w Łodzi zaintaują mi Marker Baron? Jest problem z wiązaniami trochę innymi niż standardowe a nie bardzo chcę jechać do Krakowa czy Katowic. Jak ktoś coś próbował z sukcesami to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Orientuje się ktoś może, gdzie w Łodzi zaintaują mi Marker Baron? Jest problem z wiązaniami trochę innymi niż standardowe a nie bardzo chcę jechać do Krakowa czy Katowic. Jak ktoś coś próbował z sukcesami to proszę o info. Pytałeś w Gold Sport? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Pytałeś w Gold Sport? Tadek Tak, niestety nie zamontują. Dziwne, bo maja na swojej stronie w sprzedaży Marker F10 czy 12, a to chyba ten sam szablon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Orientuje się ktoś może, gdzie w Łodzi zaintaują mi Marker Baron? Warszawa może być? zawsze to bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Warszawa może być? zawsze to bliżej. Jak nie znajdę nic w Łodzi to będę kombinować. Wiem, że w każdym mieście mi to zrobią oprócz mojego Ale może ktoś coś wie i się podzieli. Kilka lat temu zainstalowali mi te wiązania w jednym serwisie, ale sukces był połowiczny ponieważ zrobili to niesymetrycznie. Nie wiem jaki miało to wpływ na jazdę ale różnica była z pół centymetra w jedną stronę... Więc wolałbym jednak kogoś kto nie robi tego po raz pierwszy. W tym tyg jeszcze poszukam, jak się uda to podzielę się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Łódź - montaż wiązań
techset Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Pytałeś w Gold Sport? Tadek Tak, niestety nie zamontują. Dziwne, bo maja na swojej stronie w sprzedaży Marker F10 czy 12, a to chyba ten sam szablon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Orientuje się ktoś może, gdzie w Łodzi zaintaują mi Marker Baron? Warszawa może być? zawsze to bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Warszawa może być? zawsze to bliżej. Jak nie znajdę nic w Łodzi to będę kombinować. Wiem, że w każdym mieście mi to zrobią oprócz mojego Ale może ktoś coś wie i się podzieli. Kilka lat temu zainstalowali mi te wiązania w jednym serwisie, ale sukces był połowiczny ponieważ zrobili to niesymetrycznie. Nie wiem jaki miało to wpływ na jazdę ale różnica była z pół centymetra w jedną stronę... Więc wolałbym jednak kogoś kto nie robi tego po raz pierwszy. W tym tyg jeszcze poszukam, jak się uda to podzielę się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Łódź - montaż wiązań
kolo Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Orientuje się ktoś może, gdzie w Łodzi zaintaują mi Marker Baron? Warszawa może być? zawsze to bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Warszawa może być? zawsze to bliżej. Jak nie znajdę nic w Łodzi to będę kombinować. Wiem, że w każdym mieście mi to zrobią oprócz mojego Ale może ktoś coś wie i się podzieli. Kilka lat temu zainstalowali mi te wiązania w jednym serwisie, ale sukces był połowiczny ponieważ zrobili to niesymetrycznie. Nie wiem jaki miało to wpływ na jazdę ale różnica była z pół centymetra w jedną stronę... Więc wolałbym jednak kogoś kto nie robi tego po raz pierwszy. W tym tyg jeszcze poszukam, jak się uda to podzielę się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
techset Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Warszawa może być? zawsze to bliżej. Jak nie znajdę nic w Łodzi to będę kombinować. Wiem, że w każdym mieście mi to zrobią oprócz mojego Ale może ktoś coś wie i się podzieli. Kilka lat temu zainstalowali mi te wiązania w jednym serwisie, ale sukces był połowiczny ponieważ zrobili to niesymetrycznie. Nie wiem jaki miało to wpływ na jazdę ale różnica była z pół centymetra w jedną stronę... Więc wolałbym jednak kogoś kto nie robi tego po raz pierwszy. W tym tyg jeszcze poszukam, jak się uda to podzielę się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność