alvaro99 Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Ile kosztuje szkolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Cześć Witam Do imprezy został tydzień więc poniżej garść szczegółowych ustaleń co do programu jej trwania: 3 03 Popołudnie i wieczór: Przyjazd i rozlokowanie. Lista uczestników z przydziałami domków poniżej w poście. Osoby, które przybędą dostatecznie wcześnie będą mogły skorzystać z wieczornej jazdy na stoku. Karnety będą dostępne na hasło MITEK w kasie. 4 03 Dzień szkoleniowy: Szkolenie GS. Prowadzący szkolenia członkowie GS Teamu ( https://gsteam.pl/ ) Marta BEREZIK – była reprezentantka polski w narciarstwie alpejskim, zdobywczyni wielu medali w Mistrzostwach Polski oraz Słowacji, wielokrotna zdobywczyni Karvingowego Pucharu Polski oraz brązowego medalu FIS Carving Cup 2009 Anna BEREZIK – była reprezentantka polski, multimedalistka Mistrzostw Polski Juniorów i Seniorów. Od lat najlepsza polska zawodniczka akademicka Konrad DRZYMAŁA – czyli DRM. Instruktor wykładowca, świetny narciarz akademicki, autor popularnej książki „Narty. Poradnik bez kantów” będą do Waszej dyspozycji od 8.00. Pomoc przy wywozie tyczek, wygradzaniu trasy i ustawianiu nie będzie potrzebna. W celu płynnego i jak najbardziej efektywnego szkolenia uczestnicy zostaną podzieleni na dwie grupy po około 20 osób każda: Pierwsza grupa: 8.00 – 10.00 druga grupa (po przestawieniu, wyrównaniu trasy itd.) od 10.30 do 12.30. Proszę o deklaracje co do wyboru grup! W miarę potrzeb zostanie utworzona trzecia grupa szkoleniowa. Udział w zajęciach jest bezpłatny. Warsztaty szkoleniowe z Markiem Ogorzałkiem, pomysłodawcą i twórcą szkoły carvingu, autorem książki „ Carving nie tylko dla narciarzy” prezentującej oryginalne i całościowe podejście do nauczania narciarstwa, Pomysłodawcą i realizatorem programu „Skiterapia” http://www.szkolacar...id=74&Itemid=90 Zajęcia będą prowadzone pod hasłem: „Dobra technika jest wtedy, gdy nie ma napięcia pomiędzy narciarzem a nartą” Marek będzie prowadził zajęcia w piątek od rana do wieczora. Będzie również obecny w sobotę. Proszę o deklarację chętnych. Udział w zajęciach jest bezpłatny. Szkolenie z Talarino. Operująca na czarnym Groniu szkoła narciarska Talarino przygotował również ofertę szkolenia obowiązującą w czasie trwania naszego spotkania (od czwartku wieczorem do niedzieli do południa). Szkolenie dla dzieci. Sesja zawiera 3 godzinne szkolenie narciarskie połączone z wideorejestracją. Opłata wynosi 40 pln za całość szkolenia. Proszę chętnych o deklarację. Indywidualne szkolenie dla dorosłych w cenie 60 pln za godzinę. W przerwie (15.30 -18.00) będzie można obejrzeć z własnych jazd w Skirestauracji oraz porozmawiać z instruktorami prowadzącymi zajęcia. Po południu kontynuacja zajęć i czas wolny do zagospodarowania przez nas według chęci i pomysłów. 5 03 Dzień zawodów: Od rana będą odbywały się zawody o Puchar Prezydenta Miasta Andrychowa. Wszystkich zapraszam do udziału w zawodach. Trasa nie będzie trudna przeznaczona dla wszystkich amatorów narciarstwa i snowboardu. Szczegóły w poście dotyczącym zawodów lub: http://andrychow.eu/...wboardzie-2016/ Po zawodach AfterSkiParty. Myślę, że będzie naprawdę fajnie i każdy znajdzie cos narciarskiego dla siebie. Być może będę miał jeszcze jakąś niespodziankę o czym wkrótce. Z tego co wiem poducha nie będzie czynna z przyczyn pogodowych. Jest też sporo dodatkowych pomysłów na zabawy i rywalizację na stoku ale potrzebowałbym chętnych do organizowania poszczególnych zabaw. W razie pytań jestem do dyspozycji na priv. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 LISTA WSTĘPNA KTO GDZIE ILE OBERŻA: 1.MARIOO + 1 2.DAMEK + 3 3.SCATMAN + 2 4.KOSMYK + 1 5.ARFI + 1 6.ARKY + 1 7.KONRAD Wawa + 1 HOTEL: 1.PORTER + 1 2.ZDZICHO + 2 3. DUDUŚ + 1 SKI: 1.ZIBIKA + 1 DOMKI: MITEK1 – 6 OSÓB (Chłopcy: Kuba, Filip, Michał, Kacper, Michał, Sebastian) MITEK2 – 7 OSÓB (Dziewczynki: Natalka, Pola, Maja, Julka, Amelka, Tosia, Małgosia) MITEK3 – 8 OSÓB (Radek, Sylwia, córka, Anka, synek, Daniel, Karolina, Lenka) MITEK4 – 7 OSÓB (Mitek, Rybelek, Jarek, Krzysio, Agnieszka, Malwina, Kuba) MITEK5 – 6 OSÓB (Guma, Kaśka, Pindor, Pituk, Agnieszka, Szklarek) REZERWA KAEM – 6 OSÓB (Kaem, Lucia, Sese, Faf500, Pietja, Adamski 10) SPIOCHU – 6 OSÓB (Śpiochu + 1, Mig + 1, Tadzio T, Dudezym) ZOFIJA – 8 OSÓB (Zofija, Jarek, młodzież, Ula, Anka, znajomix3) domek nr9 OSOBY BEZ PRZYDZIAŁU LUB NIEPOTWIERDZONE DO KOŃCA: 1.ROBERTW 2.OSTRYA 3.GRZELAS 4.ANDY CRX 5.WUERES 6.LUK1077 7.ANLUCKY 8.JAHU 9.KUMPEL JAHA 10.JARK OSOBY NIE NOCUJĄCE: HARPIA BUBOL + 1 OSOBA BAKKZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Mam wiadomości z pierwszej ręki ,na Czarnym Groniu dzisiaj warunki wyśmienite,zero przetarć ,śniegu pod dostatkiem ,trasy świetnie przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 hmmm ciekawa jestem jaki to jest "mój przypadek " Twój przypadek to to , że jesteś kobietą. Według FIS minimalny promień skrętu nart GS dla kobiet to 30m ( 36 dla męższczyzny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Twój przypadek to to , że jesteś kobietą. Według FIS minimalny promień skrętu nart GS dla kobiet to 30m ( 36 dla męższczyzny) Wy tak na serio? Ja mam 15, będzie coś z tego ,czy się wycofać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Wy tak na serio? Ja mam 15, będzie coś z tego ,czy się wycofać ? Spoko, moje mają 16 m. Będziesz robił za juniorkę młodszą, a ja za juniora - młodszego oczywiście. I to będzie jedyne moje usprawiedliwienie, bo Zośka i tak dołoży mi parę sekund czy kupi gigannki czy nie... . Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Spoko, moje mają 16 m. Będziesz robił za juniorkę młodszą, a ja za juniora - młodszego oczywiście. I to będzie jedyne moje usprawiedliwienie, bo Zośka i tak dołoży mi parę sekund czy kupi gigannki czy nie... . Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ale ja się nie poddam! Będę walczył jak lew! Niestety tylko na treningach, w sobotę rano muszę wracać do Łodzi. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Bierz dwie ,w końcu kto nie smaruje ten nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ponawiam pytanie-prośbę: Gdyby ktoś jechał w piątek po 1530 przez Sosnowiec lub Katowice i miał mozliwośc zabrania na Czarny Groń jednej szczupłej osoby bez bagażu to zaskarbi dozgonna wdziecznośc.... :-) Oczywiście koszty przejazdu - do podziału. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. No dobra, twardym trzeba być, nie biorę żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zofija Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zośka, kupuj od razu dwie pary! Przecież musisz mieć naostrzone i nasmarowane na sobotę, na zawody! Pozdrawiam marioo no niestety zawody odpuszczam zawody - godzina 7.30 -8.30 zdecydowanie nie dla naszego domku zrobimy sobie swoje zawody po południu we własnej dyscyplinie i kategorii ale kupię 3 pary , żeby się nie stresować na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Twój przypadek to to , że jesteś kobietą. Według FIS minimalny promień skrętu nart GS dla kobiet to 30m ( 36 dla męższczyzny) Wy tak na serio? Ja mam 15, będzie coś z tego ,czy się wycofać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Wy tak na serio? Ja mam 15, będzie coś z tego ,czy się wycofać ? Spoko, moje mają 16 m. Będziesz robił za juniorkę młodszą, a ja za juniora - młodszego oczywiście. I to będzie jedyne moje usprawiedliwienie, bo Zośka i tak dołoży mi parę sekund czy kupi gigannki czy nie... . Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Spoko, moje mają 16 m. Będziesz robił za juniorkę młodszą, a ja za juniora - młodszego oczywiście. I to będzie jedyne moje usprawiedliwienie, bo Zośka i tak dołoży mi parę sekund czy kupi gigannki czy nie... . Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ale ja się nie poddam! Będę walczył jak lew! Niestety tylko na treningach, w sobotę rano muszę wracać do Łodzi. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Bierz dwie ,w końcu kto nie smaruje ten nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ponawiam pytanie-prośbę: Gdyby ktoś jechał w piątek po 1530 przez Sosnowiec lub Katowice i miał mozliwośc zabrania na Czarny Groń jednej szczupłej osoby bez bagażu to zaskarbi dozgonna wdziecznośc.... :-) Oczywiście koszty przejazdu - do podziału. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. No dobra, twardym trzeba być, nie biorę żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zofija Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zośka, kupuj od razu dwie pary! Przecież musisz mieć naostrzone i nasmarowane na sobotę, na zawody! Pozdrawiam marioo no niestety zawody odpuszczam zawody - godzina 7.30 -8.30 zdecydowanie nie dla naszego domku zrobimy sobie swoje zawody po południu we własnej dyscyplinie i kategorii ale kupię 3 pary , żeby się nie stresować na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Wy tak na serio? Ja mam 15, będzie coś z tego ,czy się wycofać ? Spoko, moje mają 16 m. Będziesz robił za juniorkę młodszą, a ja za juniora - młodszego oczywiście. I to będzie jedyne moje usprawiedliwienie, bo Zośka i tak dołoży mi parę sekund czy kupi gigannki czy nie... . Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Spoko, moje mają 16 m. Będziesz robił za juniorkę młodszą, a ja za juniora - młodszego oczywiście. I to będzie jedyne moje usprawiedliwienie, bo Zośka i tak dołoży mi parę sekund czy kupi gigannki czy nie... . Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ale ja się nie poddam! Będę walczył jak lew! Niestety tylko na treningach, w sobotę rano muszę wracać do Łodzi. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Bierz dwie ,w końcu kto nie smaruje ten nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ponawiam pytanie-prośbę: Gdyby ktoś jechał w piątek po 1530 przez Sosnowiec lub Katowice i miał mozliwośc zabrania na Czarny Groń jednej szczupłej osoby bez bagażu to zaskarbi dozgonna wdziecznośc.... :-) Oczywiście koszty przejazdu - do podziału. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. No dobra, twardym trzeba być, nie biorę żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zofija Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zośka, kupuj od razu dwie pary! Przecież musisz mieć naostrzone i nasmarowane na sobotę, na zawody! Pozdrawiam marioo no niestety zawody odpuszczam zawody - godzina 7.30 -8.30 zdecydowanie nie dla naszego domku zrobimy sobie swoje zawody po południu we własnej dyscyplinie i kategorii ale kupię 3 pary , żeby się nie stresować na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Spoko, moje mają 16 m. Będziesz robił za juniorkę młodszą, a ja za juniora - młodszego oczywiście. I to będzie jedyne moje usprawiedliwienie, bo Zośka i tak dołoży mi parę sekund czy kupi gigannki czy nie... . Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ale ja się nie poddam! Będę walczył jak lew! Niestety tylko na treningach, w sobotę rano muszę wracać do Łodzi. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Bierz dwie ,w końcu kto nie smaruje ten nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ponawiam pytanie-prośbę: Gdyby ktoś jechał w piątek po 1530 przez Sosnowiec lub Katowice i miał mozliwośc zabrania na Czarny Groń jednej szczupłej osoby bez bagażu to zaskarbi dozgonna wdziecznośc.... :-) Oczywiście koszty przejazdu - do podziału. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. No dobra, twardym trzeba być, nie biorę żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zofija Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zośka, kupuj od razu dwie pary! Przecież musisz mieć naostrzone i nasmarowane na sobotę, na zawody! Pozdrawiam marioo no niestety zawody odpuszczam zawody - godzina 7.30 -8.30 zdecydowanie nie dla naszego domku zrobimy sobie swoje zawody po południu we własnej dyscyplinie i kategorii ale kupię 3 pary , żeby się nie stresować na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ale ja się nie poddam! Będę walczył jak lew! Niestety tylko na treningach, w sobotę rano muszę wracać do Łodzi. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Bierz dwie ,w końcu kto nie smaruje ten nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ponawiam pytanie-prośbę: Gdyby ktoś jechał w piątek po 1530 przez Sosnowiec lub Katowice i miał mozliwośc zabrania na Czarny Groń jednej szczupłej osoby bez bagażu to zaskarbi dozgonna wdziecznośc.... :-) Oczywiście koszty przejazdu - do podziału. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. No dobra, twardym trzeba być, nie biorę żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zofija Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zośka, kupuj od razu dwie pary! Przecież musisz mieć naostrzone i nasmarowane na sobotę, na zawody! Pozdrawiam marioo no niestety zawody odpuszczam zawody - godzina 7.30 -8.30 zdecydowanie nie dla naszego domku zrobimy sobie swoje zawody po południu we własnej dyscyplinie i kategorii ale kupię 3 pary , żeby się nie stresować na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak się martwicie nartami, a ja oglądając zdjęcie wstawione przez bakkz'a zastanawiam się czy jedna tubka altacetu wystarczy, czy brać może dwie? Bierz dwie ,w końcu kto nie smaruje ten nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ponawiam pytanie-prośbę: Gdyby ktoś jechał w piątek po 1530 przez Sosnowiec lub Katowice i miał mozliwośc zabrania na Czarny Groń jednej szczupłej osoby bez bagażu to zaskarbi dozgonna wdziecznośc.... :-) Oczywiście koszty przejazdu - do podziału. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. No dobra, twardym trzeba być, nie biorę żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zofija Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zośka, kupuj od razu dwie pary! Przecież musisz mieć naostrzone i nasmarowane na sobotę, na zawody! Pozdrawiam marioo no niestety zawody odpuszczam zawody - godzina 7.30 -8.30 zdecydowanie nie dla naszego domku zrobimy sobie swoje zawody po południu we własnej dyscyplinie i kategorii ale kupię 3 pary , żeby się nie stresować na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bakkz Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ponawiam pytanie-prośbę: Gdyby ktoś jechał w piątek po 1530 przez Sosnowiec lub Katowice i miał mozliwośc zabrania na Czarny Groń jednej szczupłej osoby bez bagażu to zaskarbi dozgonna wdziecznośc.... :-) Oczywiście koszty przejazdu - do podziału. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudezm Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To kwestia młodego, wrażliwego pokolenia. Harpaganom nie grozi. No dobra, twardym trzeba być, nie biorę żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zofija Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zośka, kupuj od razu dwie pary! Przecież musisz mieć naostrzone i nasmarowane na sobotę, na zawody! Pozdrawiam marioo no niestety zawody odpuszczam zawody - godzina 7.30 -8.30 zdecydowanie nie dla naszego domku zrobimy sobie swoje zawody po południu we własnej dyscyplinie i kategorii ale kupię 3 pary , żeby się nie stresować na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zofija Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zośka, kupuj od razu dwie pary! Przecież musisz mieć naostrzone i nasmarowane na sobotę, na zawody! Pozdrawiam marioo no niestety zawody odpuszczam zawody - godzina 7.30 -8.30 zdecydowanie nie dla naszego domku zrobimy sobie swoje zawody po południu we własnej dyscyplinie i kategorii ale kupię 3 pary , żeby się nie stresować na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adamski10 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Bubol ja też totalny laik tyczkowy jestem, więc nie będziesz sam Też jestem totalny laik w tym temacie,więc grupa rośnie w siłę ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 UWAGA Zwolniło się 1 miejsce w moim domku , jeśli ktoś ma ochotę to proszę się zgłaszać na prv. Przydział łoża wedle pierwszeństwa zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfovski Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Część! Jedziesz tą drogą asfaltową do końca.Zaczyna się parking.Z parkingu doważą pod stok busy za darmo.Czas jazdy max.5 minut.W tamtym sezonie dłużej się jechało bo nie była utwardzona i wyrównana droga przez las. Bardzo możliwe że jest specjalny bus który dowozi gości z domków ale nie wiem tego na 100% bo nigdy tam nie nocowałem. Przy stoku jest jedna knajpa na samym dole przy wyciągu.Ceny jak wszędzie.Akurat wczoraj tam wodę kupowałem i np.mały sok Tymbark 5zl kosztuje.Piwo chyba lane 7zl.Dokładnie nie wiem bo nie pije w knajpach %% jak jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA
Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam Z racji, że na Czarnym Groniu będę po raz pierwszy, to mam parę pytań do osób co już niejednokrotnie go odwiedzili: Pytanie 1. Jak z Oberży (domków) dostać się na stok? Z tego, co się się zorientowałem na Street View to asfalt w pewnym momencie się kończy i jest zakaz wjazdu, czy dalszą drogę trzeba pokonać z "buta" czy też jeżdżą jakieś skibusy i skąd? Pytanie 2. Jak na stoku z barami, kanjpami itp. i jakie mają ceny? Pozdrawiam AndyCRX Cześć Uczestników będą dowoziły busy lub autobusik (bo taki ostatnio został nabyty - strasznie jest śmieszny ) bezpośrednio z ośrodka. Załatwię tylko muszę wiedzieć ile osób i na którą. Można tez samemu zamówić tylko trzeba zebrać obsadę busa. Standardowo jeżdżą busy z parkingu - jak się zapełni, oraz z ośrodka - co godzinę. Transport jest naprawdę znakomity trzeba tylko pamiętać o godzinach odjazdu. To, że Czarny Groń gwarantuje transport praktycznie na życzenie jest atutem tego ośrodka. Knajpa na stoku normalna jest picie i jedzenie na przegryzkę. Na obiad polecam oberżę. Ceny w normie a jedzenie wysmienite i porcje ja dla tura. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA
Mitek Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć PIĄTEK GS TEAM 8.00 - 10.00 BUBOL DAMEK1 ANDY CRX MITEK KACPERION SEBASTIAN MIG MIGANIA BAKKZ ZIBIKA ANLUCKY KRÓLIK10 TADEUSZT AMI SPIOCHU ADAMSKI KAEM GS TEAM 10.30 - 12.30 MARIOO DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 DUDEZYM KOSMYK AGNIESZKA G. MICHAŁ G. GUMA DUDUŚ ZOFIJA ZOFIJAJAREK MAREK OGORZAŁEK BUBOLOWA DUDUŚ RYBELEK MARIOO KOSMYK ZOFIJA ZOFIJAJAREK DUDUŚ ANLUCKY ADAMSKI KEAM NIEPRAWDA KRÓLIK10 SOBOTA MAREK OGORZAŁEK RYBELEK KWEKU GUMA KAŚKA MAŁGOSIA SCATMAN DUDEZYM ANLUCKY DAMEK1 DAMEK2 DAMEK3 MIG MIGANIA KRÓLIK10 Jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Proszę o dopisanie do Narka na piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik10 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam za literówkę, oczywiście do Marka piątek i sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja, TadeuszT wraz z synem i Dudezm będziemy na 18:) Ja ubrana cała na niebiesko a Dudezm czerwone spodnie i jasno zielona kurtka. Dzięki wszystkim za wspólne zjazdy ,szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej,ale warto było wpaść choć na chwilę na taką udaną imprezę. No i wielkie dzięki dla Marka za poświęcony czas , kilka godzin jazdy w rozpiętych butach (da się) i odwrócenie do góry nogami całego mojego pojęcia o jeździe na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zbysiu 51 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczoraj cz_g_1.jpg cz_g_3.jpg cz_g_4.jpg cz_g_2.jpg No tak Mitek w kasku, ale bez kijków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
polm Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dla mnie to Mitek na zdjęciach jest przede wszystkim bez brzucha . Chyba zapisał się do stowarzyszenia anonimowych michałkożerców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi