Mitek Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 WitamWARSZTATY NARCIARSKIE „CZARNY GROŃ” 3-6 03 2016W zamierzeniu warsztaty mają być spotkaniem o formule zabawowo-szkoleniowo-sportowej dla wszystkich narciarzy oraz znajomych kochających sporty śnieżne. Impreza nie jest obliczona na zysk, nie ma żadnego wpisowego. O udziale w imprezie i jej elementach decydujecie sami i pokrywacie sami związane z nimi koszty.ORGANIZATORZYGłównym organizatorem jest ośrodek CZARNY GROŃ, który jak zwykle udostępnia nam wszystko co może w najlepszych możliwych cenach lub za darmo.PLAN IMPREZY:3 03 2016 CZWARTEKPrzyjazd rozlokowanie w domkach, wieczorem spotkanie na stoku, zakup karnetów, zabawa na stoku itd.4 03 2016 PIĄTEKOd godz. 8.00 rozpoczynamy warsztaty narciarskie z jazdy sportowej. Warsztaty poprowadzą członkowie kadry szkoły narciarskiej GS TEAM:Marta BEREZIK – była reprezentantka polski w narciarstwie alpejskim, zdobywczyni wielu medali w Mistrzostwach Polski oraz Słowacji, wielokrotna zdobywczyni Karvingowego Pucharu Polski oraz brązowego medalu FIS Carving Cup 2009Anna BEREZIK – była reprezentantka polski, multimedalistka Mistrzostw Polski Juniorów i Seniorów. Od lat najlepsza polska zawodniczka akademickaKonrad DRZYMAŁA – czyli DRM. Instruktor wykładowca, świetny narciarz akademicki, autor popularnej książki „Narty. Poradnik bez kantów”Do dyspozycji będzie trasa giganta wraz z pomiarem czasu, na której będzie można bez limitu w miarę wolnego miejsca zapoznać się ze specyfiką jazdy sportowej oraz szlifować pod okiem trenerów swoje umiejętności. Zajęcia przeznaczone są dla wszystkich niezależnie od poziomu zaawansowania. Uczestnicy musza być wyposażeni w kaski. Zajęcia będziemy prowadzić do godziny 15.30 z przerwami na poprawienie trasy (w zależności od warunków).16.00-18.00 – przerwa na ratrakowanie stokuOd 18.00 zabawy na śniegu połączone z rywalizacją w konkurencjach:-jazda na dwóch różnych nartach-jazda na maksymalna ilość skrętów-jazda w rozpiętych butach-jazda na ślepo w parach-pokazy jazdy synchronicznej- zawody na poduszce do skakaniaWe wszystkich konkurencjach zwycięzcy wybierani będą przez komisje złożoną z uczestników konkurencji. Lista jest na razie zbiorem propozycji zabaw i tak należy ja traktować.5 03 2016 SOBOTATego dnia rozegrane zostaną Zawody o Puchar Burmistrza Miasta Andrychowa – największe i najbardziej prestiżowe zawody w narciarstwie alpejskim na Czarnym Groniu. Zawody zostaną rozegrane na dwóch trasach:1. Trasa dorosła z góry do łącznika i łącznikiem do pomiaru – tak jak na treningu2. Trasa dziecięca w dolnej części 6 osobowego krzesła na płaskim odcinku od byłego orczyka do dolnej stacji krzesła.Wpisowe do zawodów oraz wszystkie szczegóły w oddzielnym komunikacie. Wszystkich trenujący zapraszamy do startu w zawodach. W trakcie zawodów jazdy wolne i zabawy na śniegu. Po południu jazda wolna. Około godziny 20.00 w ośrodku zawody w jeździe na symulatorze szynowym. Zapisy chętnych dzień wcześniej – koszt to koszt jednej jazdy na symulatorze chyba, że ustalimy inaczej = np. dwa przejazdy.6 03 2016 NIEDZIELARozjeżdżamy się do domów.Przez caly czas trwania imprezy będą dostępne snowpark – jeden z lepszych w Polsce oraz poducha do skakania.ZAKWATEROWANIE:DOMKI;Wynajęte dla nas są wszystkie domki. Proszę osoby chętne do organizowania ekipy na poszczególne domki o kontakt bezpośrednio ze mną. Koszt wynajmu domku dla 6 osób (praktycznie 8) to 240 pln za dobęo hall z dwiema wersalkamio telefon i interneto aneks kuchennyo płyta elektrycznao komplet garnków, talerzy i szklaneko lodówkao telewizoro łazienka z natryskiem, WC, umywalkao dwie sypialnie - jedną z łóżkiem dwuosobowym, drugą z dwoma łóżkami jednoosobowymio drewniany tarasOprócz domków można się zakwaterować w hotelu, pokojach nad oberżą lub w knajpie na stoku. Ceny w tych lokalizacjach są cennikowe a rezerwacja prze Czarny Groń:http://www.czarnygron.pl/noclegiW razie problemów lub pytań służę pomocą. Mitek Jędrusik na priv.KARNETY:Dostaliśmy karnety na całość trwania imprezy (czwartek po południu – niedziela do południa, karnet 3 doby aktywny od momentu pierwszego przejścia prze bramki) – cena karnetu 135pln. Karnet w kasie na hasło MITEK.LISTA UCZESTNIKÓW:Wszystkie osoby deklarujące uczestnictwo w imprezie proszę o kontakt ze mną. Stworzę listę uczestników im pomogę w rozdziale domków oraz odpowiem na wszelkie pytania:Mitek Jędrusik na priv.Lista uczestników będzie aktualizowana w miarę na bieżąco i proszę o info po aktualizacji, jeżeli coś się nie zgadza. Pragnę zachęcić również Was do udziału w imprezie w charakterze opiekuna jakiegoś jej elementu. Z założenia jest to impreza towarzyska bez napinki, więc nie ma co się bać.Na koniec jeszcze jedna kwestia. Jak pamiętacie zawsze udostępniałem maila i telefon bo nie ma nic do ukrycia, większość osób mnie zna, sporo osobiście. Niestety Moje zaufanie do ludzi zostało nadszarpnięte dość poważnie ( telefony z pretensjami, maile z obelgami itd.) więc od tego roku kontakt tylko na priv. podaję.Pozdro Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 LISTA WSTĘPNA KTO GDZIE ILE OBERŻA: 1.MARIOO + 1 2.DAMEK + 3 3.SCATMAN + 2 4.KOSMYK + 1 HOTEL: 1.PORTER + 1 2.ZDZICHO + 2 ? SKI: 1.ZIBIKA + 1 DOMKI: ZOFIJA – 8 OSÓB (Zofija, Jarek, młodzież, Ula, Anka, znajomix3) MALWINA – 9 OSÓB (Malwina + 3, Daniel + 4) KILER – 8 OSÓB (Kiler, Pituk, Agnieszka, Guma + 2, Pindor + Julka) MITEK – 8 OSÓB (Mitek + 3, Krzysio G. + 3) MITEK – 8 OSÓB ( Mrozek + 1, Pawlach, Magda, Agnieszka + 1, …..) KAEM – 4 OSÓB (Kaem, Lucia, Sese, Faf500,……) JAHU – 5 OSÓB (Jahu, Mig + 1, Śpiochu + 1,…..) OSOBY BEZ PRZYDZIAŁU LUB NIEPOTWIERDZONE DO KOŃCA: 1. ROBERTW DOMEK 1 OSOBA 2. OSTRYA DOMEK 1 OSOBA 3. GRZELAS DOMEK 1 OSOBA 4. ANDY CRXDOMEK 1 OSOBA 5. ARKY DOMEK 1 OSOBA 6. WUERES DOMEK 1 OSOBA 7. DUDEZYM DOMEK 1 OSOBA 8. LUK1077 DOMEK 1 OSOBA ? 9. ADAMSKI 1 OSOBA OSOBY NIE NOCUJĄCE: 1. HARPIA B.NOCLEGU 1 OSOBA 2. BUBOL B.NOCLEGU 2 OSOBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 LISTA WSTĘPNA KTO GDZIE ILE 1 ZOFIJA DOMEK CAŁY 2 SPIOCHU DOMEK 2 OSOBY 3 MARIOO OBERŻA 2-3 OSOBY 4 ZIBIKA SKI 2 OSOBY 5 KAEM DOMEK 2 OSOBY 6 ROBERTW DOMEK 1 OSOBA 7 DAMEK OBERŻA 4 OSOBY 8 MIG DOMEK 2 OSOBY 9 JAHU DOMEK CAŁY 10 OSTRYA DOMEK 1 OSOBA 11 MITEK DOMEK CAŁY 12 MALWINA DOMEK CAŁY 13 KWEKU DOMEK CAŁY 14 SESE DOMEK 1 OSOBA 15 TOMAL SKI 2 OSOBY 16 HARPIA B.NOCLEGU 1 OSOBA 17 BUBOL B.NOCLEGU 2 OSOBY 18 GRZELAS DOMEK 1 OSOBA 19 ANDY CRXDOMEK 1 OSOBA 20 ARKY DOMEK 1 OSOBA 21 WUERES DOMEK 1 OSOBA POZDR Mitku dopisz Słonko, Scatman i Krystyna zamieszkanie w Oberży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Mitku dopisz Słonko, Scatman i Krystyna zamieszkanie w Oberży. No Majkel jaki świat mały , miło będzie się spotkać bo w at nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 A propos Oberży to mam nadzieje, że przez te parę lat od ostatniej wizyty smak serwowanego tam jadła się nie zmienił. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Harpia +2 jeśli to możliwe z piątku na sobotę. Jeśli jednak nie uda mi się zakwalifikować do finału MPA który jest w niedzielę to chętnie zostaniemy do końca fantastycznie zapowiadającej się imprezy. Decyzję odnośnie noclegu zostawiam na ostatnią chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Cześć O co chodzi z 5-6-7? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Wszystko jest podane w pierwszym poście wystarczy kliknąć odpowiedni odnośnik i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 No Majkel jaki świat mały , miło będzie się spotkać bo w at nie po drodze A no widzisz Tomku jak nie w AT to PL ale się spotkamy . Miło będzie spotkać niektórych po roku a innych po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 CześćMitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione?Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd.wszystko jest do załatwienia.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Cześć Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd. wszystko jest do załatwienia. Pozdrowienia Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden, trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Nie obraź się ale chyba mnie nie rozumiesz co miałem na myśli. Proponuję coś co na miejscu uczestnika by mnie interesowało (jak możesz sprawdzić na razie na liście mnie nie ma) a mianowicie: ktoś z wiadomościami, termometrem, wilgotnościomierzem i narzędziami i smarami z ludzkimi cenami mógłby omówić co, następnie mi zrobić a ja wypróbować natychmiast, tak by mieć pogląd na temat z podstawowym smarem i np. HF lub wyżej. Nie taki smar jaki ktoś akurat ma, tylko takie smary jakie według najlepszej wiedzy być powinny. O agregacie wspomniałem bo można wtedy nawet na parkingu. Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę, na pewno nie chodzi zatem o autolans, gdybyś ewentualnie się o to bał. A tak ogólnie było Mitku w pierwszych słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Mitku dopisz Słonko, Scatman i Krystyna zamieszkanie w Oberży. No Majkel jaki świat mały , miło będzie się spotkać bo w at nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 A propos Oberży to mam nadzieje, że przez te parę lat od ostatniej wizyty smak serwowanego tam jadła się nie zmienił. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Harpia +2 jeśli to możliwe z piątku na sobotę. Jeśli jednak nie uda mi się zakwalifikować do finału MPA który jest w niedzielę to chętnie zostaniemy do końca fantastycznie zapowiadającej się imprezy. Decyzję odnośnie noclegu zostawiam na ostatnią chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Cześć O co chodzi z 5-6-7? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Wszystko jest podane w pierwszym poście wystarczy kliknąć odpowiedni odnośnik i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 No Majkel jaki świat mały , miło będzie się spotkać bo w at nie po drodze A no widzisz Tomku jak nie w AT to PL ale się spotkamy . Miło będzie spotkać niektórych po roku a innych po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 CześćMitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione?Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd.wszystko jest do załatwienia.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Cześć Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd. wszystko jest do załatwienia. Pozdrowienia Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden, trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Nie obraź się ale chyba mnie nie rozumiesz co miałem na myśli. Proponuję coś co na miejscu uczestnika by mnie interesowało (jak możesz sprawdzić na razie na liście mnie nie ma) a mianowicie: ktoś z wiadomościami, termometrem, wilgotnościomierzem i narzędziami i smarami z ludzkimi cenami mógłby omówić co, następnie mi zrobić a ja wypróbować natychmiast, tak by mieć pogląd na temat z podstawowym smarem i np. HF lub wyżej. Nie taki smar jaki ktoś akurat ma, tylko takie smary jakie według najlepszej wiedzy być powinny. O agregacie wspomniałem bo można wtedy nawet na parkingu. Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę, na pewno nie chodzi zatem o autolans, gdybyś ewentualnie się o to bał. A tak ogólnie było Mitku w pierwszych słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 A propos Oberży to mam nadzieje, że przez te parę lat od ostatniej wizyty smak serwowanego tam jadła się nie zmienił. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Harpia +2 jeśli to możliwe z piątku na sobotę. Jeśli jednak nie uda mi się zakwalifikować do finału MPA który jest w niedzielę to chętnie zostaniemy do końca fantastycznie zapowiadającej się imprezy. Decyzję odnośnie noclegu zostawiam na ostatnią chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambus Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Cześć O co chodzi z 5-6-7? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Wszystko jest podane w pierwszym poście wystarczy kliknąć odpowiedni odnośnik i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 No Majkel jaki świat mały , miło będzie się spotkać bo w at nie po drodze A no widzisz Tomku jak nie w AT to PL ale się spotkamy . Miło będzie spotkać niektórych po roku a innych po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 CześćMitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione?Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd.wszystko jest do załatwienia.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Cześć Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd. wszystko jest do załatwienia. Pozdrowienia Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden, trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Nie obraź się ale chyba mnie nie rozumiesz co miałem na myśli. Proponuję coś co na miejscu uczestnika by mnie interesowało (jak możesz sprawdzić na razie na liście mnie nie ma) a mianowicie: ktoś z wiadomościami, termometrem, wilgotnościomierzem i narzędziami i smarami z ludzkimi cenami mógłby omówić co, następnie mi zrobić a ja wypróbować natychmiast, tak by mieć pogląd na temat z podstawowym smarem i np. HF lub wyżej. Nie taki smar jaki ktoś akurat ma, tylko takie smary jakie według najlepszej wiedzy być powinny. O agregacie wspomniałem bo można wtedy nawet na parkingu. Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę, na pewno nie chodzi zatem o autolans, gdybyś ewentualnie się o to bał. A tak ogólnie było Mitku w pierwszych słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 5-6-7 moze sie wyrwiemy te kwaterki fdzie znalezc ?pomorze Wszystko jest podane w pierwszym poście wystarczy kliknąć odpowiedni odnośnik i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 No Majkel jaki świat mały , miło będzie się spotkać bo w at nie po drodze A no widzisz Tomku jak nie w AT to PL ale się spotkamy . Miło będzie spotkać niektórych po roku a innych po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 CześćMitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione?Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd.wszystko jest do załatwienia.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Cześć Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd. wszystko jest do załatwienia. Pozdrowienia Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden, trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Nie obraź się ale chyba mnie nie rozumiesz co miałem na myśli. Proponuję coś co na miejscu uczestnika by mnie interesowało (jak możesz sprawdzić na razie na liście mnie nie ma) a mianowicie: ktoś z wiadomościami, termometrem, wilgotnościomierzem i narzędziami i smarami z ludzkimi cenami mógłby omówić co, następnie mi zrobić a ja wypróbować natychmiast, tak by mieć pogląd na temat z podstawowym smarem i np. HF lub wyżej. Nie taki smar jaki ktoś akurat ma, tylko takie smary jakie według najlepszej wiedzy być powinny. O agregacie wspomniałem bo można wtedy nawet na parkingu. Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę, na pewno nie chodzi zatem o autolans, gdybyś ewentualnie się o to bał. A tak ogólnie było Mitku w pierwszych słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
scatman_wawa Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 No Majkel jaki świat mały , miło będzie się spotkać bo w at nie po drodze A no widzisz Tomku jak nie w AT to PL ale się spotkamy . Miło będzie spotkać niektórych po roku a innych po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 CześćMitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione?Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd.wszystko jest do załatwienia.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Cześć Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd. wszystko jest do załatwienia. Pozdrowienia Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden, trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Nie obraź się ale chyba mnie nie rozumiesz co miałem na myśli. Proponuję coś co na miejscu uczestnika by mnie interesowało (jak możesz sprawdzić na razie na liście mnie nie ma) a mianowicie: ktoś z wiadomościami, termometrem, wilgotnościomierzem i narzędziami i smarami z ludzkimi cenami mógłby omówić co, następnie mi zrobić a ja wypróbować natychmiast, tak by mieć pogląd na temat z podstawowym smarem i np. HF lub wyżej. Nie taki smar jaki ktoś akurat ma, tylko takie smary jakie według najlepszej wiedzy być powinny. O agregacie wspomniałem bo można wtedy nawet na parkingu. Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę, na pewno nie chodzi zatem o autolans, gdybyś ewentualnie się o to bał. A tak ogólnie było Mitku w pierwszych słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 CześćMitku a może rozsądne by było zaproszenie jakiegoś serwisanta przynajmniej ze smarami coby coś przejechać prawidłowo dobrane i posmarowane i wyszczotkowaane i wypolerowane? Najogólniej poprawnie zrobione?Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd.wszystko jest do załatwienia.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Cześć Teoretycznie miały to byc warsztaty dotyczące techniki jazdy ale... A masz jakiś konkretny pomysł? Musiałbym to uzgodnić z Czarnym Groniem bo potrzebne byłoby stanowisko z prądem itd. wszystko jest do załatwienia. Pozdrowienia Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden, trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Nie obraź się ale chyba mnie nie rozumiesz co miałem na myśli. Proponuję coś co na miejscu uczestnika by mnie interesowało (jak możesz sprawdzić na razie na liście mnie nie ma) a mianowicie: ktoś z wiadomościami, termometrem, wilgotnościomierzem i narzędziami i smarami z ludzkimi cenami mógłby omówić co, następnie mi zrobić a ja wypróbować natychmiast, tak by mieć pogląd na temat z podstawowym smarem i np. HF lub wyżej. Nie taki smar jaki ktoś akurat ma, tylko takie smary jakie według najlepszej wiedzy być powinny. O agregacie wspomniałem bo można wtedy nawet na parkingu. Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę, na pewno nie chodzi zatem o autolans, gdybyś ewentualnie się o to bał. A tak ogólnie było Mitku w pierwszych słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mitku jeśli dobrze rozumiem impreza jest kilkudniowa (wieczory bywają takie piękne) spędzasz pasjonatów narciarstwa, forum pełne ekspertów od serwisowania szeroko pojętego. Są również sklepy. Jakiś problem? owszem jest jeden trzeba chcieć i móc coś pokazać manualnie nie teoretyzować. Na tyle dobrze żeby dawało efekt. Logiczny serwisant chyba wie co jest potrzebne i co zabrać, łącznie z agregatem. Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Nie obraź się ale chyba mnie nie rozumiesz co miałem na myśli. Proponuję coś co na miejscu uczestnika by mnie interesowało (jak możesz sprawdzić na razie na liście mnie nie ma) a mianowicie: ktoś z wiadomościami, termometrem, wilgotnościomierzem i narzędziami i smarami z ludzkimi cenami mógłby omówić co, następnie mi zrobić a ja wypróbować natychmiast, tak by mieć pogląd na temat z podstawowym smarem i np. HF lub wyżej. Nie taki smar jaki ktoś akurat ma, tylko takie smary jakie według najlepszej wiedzy być powinny. O agregacie wspomniałem bo można wtedy nawet na parkingu. Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę, na pewno nie chodzi zatem o autolans, gdybyś ewentualnie się o to bał. A tak ogólnie było Mitku w pierwszych słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie ma obawy! Zawsze odbywały się takie działania w podgrupach wieczorową porą, były bardzo owocne Sądzę, że nie mniej niż jakiś drętwy wykład na scenie.. no właśnie gdzie? W Oberży z agregatem, czy może na stoku (skoro agregat)? Tam będą Koledzy (i Koleżanki!), którzy zęby zjedli na przygotwaniu, rekonstrukcji i innych działaniach związanych z nartami. Wszystko co chcesz się dowiesz. Wystarczy pytać pozdrawiam! Nie obraź się ale chyba mnie nie rozumiesz co miałem na myśli. Proponuję coś co na miejscu uczestnika by mnie interesowało (jak możesz sprawdzić na razie na liście mnie nie ma) a mianowicie: ktoś z wiadomościami, termometrem, wilgotnościomierzem i narzędziami i smarami z ludzkimi cenami mógłby omówić co, następnie mi zrobić a ja wypróbować natychmiast, tak by mieć pogląd na temat z podstawowym smarem i np. HF lub wyżej. Nie taki smar jaki ktoś akurat ma, tylko takie smary jakie według najlepszej wiedzy być powinny. O agregacie wspomniałem bo można wtedy nawet na parkingu. Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę, na pewno nie chodzi zatem o autolans, gdybyś ewentualnie się o to bał. A tak ogólnie było Mitku w pierwszych słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA
Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Jako ekspert w dziedzinie serwisowania, doskonale się sprawdzisz jako organizator takiego szkolenia. Na pewno znasz odpowiednie osoby, więc wysil się trochę i zacznij coś ogarniać. Ja ze swojej strony mogę poprowadzić jakiś dodatkowy trening na tykach w amatorskim wydaniu. Narty serwisuje niezogdnie z unijnymi dyrektywami i bez akredytacji zananych producentów, więc szkolenia nie poprowadzę. Z całym szacunkiem proponuję przeczytać ze zrozumieniem co w profilu jest. Były użytkownik umiejętności1. Plus zawartość posta 15 który dopełnia post 11 z naciskiem jednak na Brałem w czymś takim udział i polecam. Dałem tylko propozycję do rozważenia. Na liście na 100% się nie znajdę Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy WARSZTATY NARCIARSKIE CZARNY GROŃ KOMUNIKAT + LISTA
Spiochu Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ~Kolo Więcej działania, mniej bicia piany. Ja to już mam podziałane po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przecież to Wasza impreza ja będę tylko kibicował, nie ogarniał cokolwiek. Cześć To nie jest ani Wasza ani Nasza ani Ich impreza. To jest mój pomysł, żebyśmy się spotkali w fajnej atmosferze. "Żebyśmy" - czyli wszyscy, którzy chcą. Sztukę dzielenia zostawmy politykom jako najbieglejszym w tej kwestii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kolo Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 I właśnie dlatego trzymam kciuki kibicując. Dlatego rzuciłem propozycję, że jak w tytule warsztaty a nie zawody czy trening. Przepraszam że niektórym zakłóciłem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tadam, tadam... chyba mogę już napisać "+1"Choć tak po prawdzie, to tylko "+0.75", bo ino w weekend będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Będę w czwartek i potencjalnie uda mi się pojawić jeszcze w piątek do południa.Uzupełnienie: bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Wszystko jest pod kontrolą Panowie i Panie. Co do integracji to proszę ją organizować we własnym zakresie chyba, że są jakieś konkretne propozycje - dzień, termin, ilość osób - to mogę to załatwić z Czarnym Groniem i przekazać osobie chętnej do uczynienia się odpowiedzialna za tę część spotkania. Bardzo proszę wszystkich uczestników o potwierdzenie przybycia oraz informację gdzie śpią. - okres pobytu - jeżeli jest to domek to info z kim - jeżeli ma być to domek ale jeszcze nie wiecie, który a chcielibyście się gdzieś przytulić to info do mnie a ja sprawdzę gdzie są wolne miejsca i dam info - jeżeli jest to inna lokalizacja (hotel, oberża, ski, kwatery pryw. ) - to info o okresie pobytu i gdzie Co do programu to poza informacjami podanymi wcześniej to chęć udziału w naszym spotkaniu wyraził Marek Ogorzałek. Obecnie dogrywam terminy. Bardzo prawdopodobne również, że dostaniemy do testowania przyszłoroczną kolekcję Rossignola I Dynastara. Chciałbym do końca tygodnia zamknąć sprawę kwater i rozlokowania w domkach więc proszę o info jak w na początku postu dowolnym kanałem (najlepiej na priv). Pzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Moze jedzie ktoś w piątek popołudniu przez Katowice lub Sosnowiec i mógłby zabrać jedną osobę? pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi