moruniek Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 1 godzinę temu, Chertan napisał: Marek, ale ściany to byś oskrobał, ja wiem, ze zamiast na tynk, to ostatnia kasa na narty idzie, ale weź... A wiesz ile on musiał się wystarać o to pomieszczenie na te narty ? Ile lat ono czekało by móc tam wstawić narty i rowery 😉. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Wy się śmiejcie, ale ta narciarnia jest więcej warta niż te wasze wiejskie dacze. Który z was ma bezpośredni dostęp do schronu przeciwatomowego? Ha!. Te odrapane ściany to tylko przykrywka, taki klimat starego lisa narciarskiego tworzą😉. pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Tak czytam .. miała być z Juniorem 2.5 jazda a tu d..a .. no ok. Babcia ogarnie, będą saneczki. I wtedy zobaczył krzesło. "Ja tam, ja góra". 'Ale to w nartach trzeba". "Dobrze". Rano na śniadanie zszedł w kasku. Potem tylko 7 razy stare krzeslo Tylicz-ski i nie miało znaczenia, że czasem przodem, czasem tyłem, że sosenka złapana. Byle znów dostać się na dół i móc wejść na krzesło. To była największa atrakcja 🙂 Rózne są motywacje 🙂 - najgorsze są te nasze a nie dziecków. M. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 18 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 W czwartek chyba niestety zamknąłem juz sezon 22/23. Przed wyjazdem pokombinowalem i stwierdzilem cholewke daje lekko wyzej, tzn. do pionu. Sylwetka troche sie zmienila. Tułów poszedl nizej, a zewnetrzna do przodu. Juz nie idzie wisiec na jezykach. Prawa reke przypilnowalem i chyba cos sie musialo ruszyc z angulacja przy skrecie w lewo, zwlaszcza gdy dlonie trzymalem na biodrach, bo nie bylo jak oszukiwac, a pod noga r23 🙂 niestety brak materialow weryfikujacych me odczucia😅 szkoda, ze koniec sezonu, bo dopiero cos zaczelo sie poprawiac... Nawet na mniej stromym wychodzilo fajne WNW i roznica w szybkosci przejscia jest kosmiczna. Dobrze ze ostatni dzien byl tak pozytywny, choc jak to z ostatnimi razami bywa miałem troche stracha 😄 Niestety na AOW Wrocka pewna ekipa narciarska miala pecha i raczej nie dotarli w gory. Kolizja 3 osobowek z cysterna. Kawalek dalej na zjezdzie z AOW tir w barierkach - zwezenie. Po drodze dalej jakis remont. Szlo jak krew z nosa, ale bylo warto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) 32 minuty temu, nikon255 napisał: W czwartek chyba niestety zamknąłem juz sezon 22/23. Przed wyjazdem pokombinowalem i stwierdzilem cholewke daje lekko wyzej, tzn. do pionu. Sylwetka troche sie zmienila. Tułów poszedl nizej, a zewnetrzna do przodu. Juz nie idzie wisiec na jezykach. Prawa reke przypilnowalem i chyba cos sie musialo ruszyc z angulacja przy skrecie w lewo, zwlaszcza gdy dlonie trzymalem na biodrach, bo nie bylo jak oszukiwac, a pod noga r23 🙂 niestety brak materialow weryfikujacych me odczucia😅 szkoda, ze koniec sezonu, bo dopiero cos zaczelo sie poprawiac... Nawet na mniej stromym wychodzilo fajne WNW i roznica w szybkosci przejscia jest kosmiczna. Dobrze ze ostatni dzien byl tak pozytywny, choc jak to z ostatnimi razami bywa miałem troche stracha 😄 Niestety na AOW Wrocka pewna ekipa narciarska miala pecha i raczej nie dotarli w gory. Kolizja 3 osobowek z cysterna. Kawalek dalej na zjezdzie z AOW tir w barierkach - zwezenie. Po drodze dalej jakis remont. Szlo jak krew z nosa, ale bylo warto. A gdzie kończyłeś? Ja jakoś boje się na koniec pojechać coby nie psuć magicznego ostatniego razu, a wiem tez, ze nie tylko jazda ale i dojazd bywają delikatne, myśle o CS lub Harrachovie... PS na koniec chyba nie ma co dobrych odczuć weryfikować... raczej kultywować je w sobie do następnego sezonu Edytowane 18 Marca 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 18 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, star napisał: A gdzie kończyłeś? Ja jakoś boje się na koniec pojechać coby nie psuć magicznego ostatniego razu, a wiem tez, ze nie tylko jazda ale i dojazd bywają delikatne, myśle o CS lub Harrachovie... PS na koniec chyba nie ma co dobrych odczuć weryfikować... raczej kultywować je w sobie do następnego sezonu Czarna Gora. Bylo tak wspaniale, ze po 3 zjazdach chciałem jechac do domu zeby to piekne uczucie czasem nie przeminelo 😂 ale do 13 pojezdzilem. Kolejek nie bylo. Edytowane 18 Marca 2023 przez nikon255 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 1 godzinę temu, nikon255 napisał: Czarna Gora. Bylo tak wspaniale, ze po 3 zjazdach chciałem jechac do domu zeby to piekne uczucie czasem nie przeminelo 😂 ale do 13 pojezdzilem. Kolejek nie bylo. To i tak nieźle ja tak mam po jednym;-) No góra dwóch, na fotce powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 40 minut temu, star napisał: To i tak nieźle ja tak mam po jednym;-) No góra dwóch, na fotce powyżej. Nie chce się z powrotem przyklejać foki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 2 godziny temu, brachol napisał: Nie chce się z powrotem przyklejać foki? To jedno. Drugie to mental. Faza wysiłku i nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 18 minut temu, star napisał: To jedno. Drugie to mental. Faza wysiłku i nagrody. Czyli wszystko w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, brachol napisał: Czyli wszystko w głowie. Nie no, w nogach też, a nawet rękach. ps edit zapomniałem o najważniejszym wolnym czasie i obowiązkach... Edytowane 18 Marca 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi