janusz35 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Czy ktoś z koleżanek i kolegów wie o kursie kwalifikacyjnym organizowanym w II połowie stycznia. Chętne dwie młode osoby. Sprawa pilna. Szukałem w szukajce SITN ale albo kontakty nieaktualne albo nikt w szkolach nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be_rcik Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Szukajka chyba nie działa, przynajmniej ja jej nie potrafiłem skutecznie zapłodnić zmusić do pracy. Trzeba każdą szkołę przejrzeć indywidualnie. na niektórych zakładach szkoły mają uzupełnione informacje o terminach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OstryA Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Czy ktoś z koleżanek i kolegów wie o kursie kwalifikacyjnym organizowanym w II połowie stycznia. Chętne dwie młode osoby. Sprawa pilna. Szukałem w szukajce SITN ale albo kontakty nieaktualne albo nikt w szkolach nie odpowiada. http://www.sitn.pl/s...enda/terminarz/ Polecam instruktora Mietka Wiem że nie jest tam wpisany, ale wystarczy zadzwonić i się wszystkiego dowiesz. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi