kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Nieaktualne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Nowy box zakupiony. Zimo przychodź . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 O! jest Mareczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Witam, a ten box to gdzie kupiłeś? I jaką ma wysokość? Ja też szukam czegoś względnie "płaskiego"... mam taki https://adamot.pl/bo...-czarny-30.htmli nie mogę znaleźć nic niższego Nie miałem czasu na przejrzenie dzisiejszych nowości na forum, ale widzę, że nie interesuje cię odpowiedź na twoje pytanie, a jedynie chcesz wcisnąć się na forum ze swoją ofertą. Jednak odpowiem, bo może kogoś bardziej zainteresuje ten box niż linkowany przez ciebie. Szukałem niskiego box-a bo z poprzednim brakowało mi 5 cm żeby wjechać do garażu. Ten kupiony był w FeuVert, ma 37 cm wysokości a dodatkowo wgłębienia na belki przez co dodatkowo jeszcze się obniża jakieś 2-3 cm na aucie. Jest produkcji holenderskiej i sprzedawany w tej sieci pod marką własną, ale sprzedaje go również InterPack jako swój produkt i jest o jakieś dwie stówki droższy. Z tym, że Feuvert jakieś pół roku temu został sprzedany NORAUTO i w tej sieci musisz go szukać. W Warszawie jest do nabycia w Norauto w centrum handlowym Janki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi