Spiochu Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Chyba nawet jak powiesz, która to z firm to i tak nie będzie wiadomo dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Chyba nawet jak powiesz, która to z firm to i tak nie będzie wiadomo dlaczego. 12. Lokalizator. Po prostu. To jest odpowiedź. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Wiecie co to jest narciarstwo skialpingowe ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Wiecie co to jest narciarstwo skialpingowe ? :-) Hmmm, może sportmall wie? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Wiecie co to jest narciarstwo skialpingowe ? :-) Pewnie chodzi o skialp czyli skrotowa nazwe skialpinizmu. Ktos dodal do tego troche masla maslanego i powstalo "narciarstwo skialpingowe". Analogicznie skitur, czyli skituring, co po zrobieniu masla maslanego daje "narciarstwo skiturowe" czy "narty skiturowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Tak, to sportmall.pl wprowadził takie luźne tłumaczenie. Przy okazji, sklep ma nie najlepszą opinię w sieci. Ja tymczasem kupiłem tam dwie pary butów, obydwie zwróciłem. I nie było żadnych problemów, wszystko zgodnie z zasadami. Jedynie co że długo u nich wszystko trwa, np. przelew ksieguja 4-5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MarioJ Napisano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Tak, to sportmall.pl wprowadził takie luźne tłumaczenie. Przy okazji, sklep ma nie najlepszą opinię w sieci. Ja tymczasem kupiłem tam dwie pary butów, obydwie zwróciłem. I nie było żadnych problemów, wszystko zgodnie z zasadami. Jedynie co że długo u nich wszystko trwa, np. przelew ksieguja 4-5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi