merman Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 jak w temacie który ośrodek lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 ponawiam Zdecydowanie SHLF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Zdecydowanie SHLF Twoje pytanie jest przewrotne. bo zależy co bierzesz pod uwagę. Dojazd z Polski?, ceny karnetów? apres ski? Infrastuktura? widoki? Trasy pewnie podobne i pośmigasz sobie az miło, a opinie o regionie wyrobisz sobie pod wpływem pogody jaka akurat cię spotka. W Zell am zeller byłam w 2010, było pięknie, słonecznie i trasy super przygotowane, w Saalbach jeszcze nie byłam, ale chętnie bym pojechała. Relację zamieściłam tutaj http://bora.geoblog....ziller-narciory Może wyciągniesz jakieś wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Bogna Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Zdecydowanie SHLF Twoje pytanie jest przewrotne. bo zależy co bierzesz pod uwagę. Dojazd z Polski?, ceny karnetów? apres ski? Infrastuktura? widoki? Trasy pewnie podobne i pośmigasz sobie az miło, a opinie o regionie wyrobisz sobie pod wpływem pogody jaka akurat cię spotka. W Zell am zeller byłam w 2010, było pięknie, słonecznie i trasy super przygotowane, w Saalbach jeszcze nie byłam, ale chętnie bym pojechała. Relację zamieściłam tutaj http://bora.geoblog....ziller-narciory Może wyciągniesz jakieś wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi