kozi91 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Witam, co możecie polecić sprawdzonego do zakrycia twarzy? Jeżdże w czapce, więc kominiarka raczej odpada (głowa by mi sie zagrzała). Wpadł mi w oko oryginalny Buff tylko pytanie jaką wersję wziąść? Normalny bez ocieplenia, z polarem a może z rękawem polartec? Macie jakieś doświadczenia w tej kwesti? A może coś innego godnego polecenia? edit : prosiłbym o przeniesienie do poprawnego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Witam, co możecie polecić sprawdzonego do zakrycia twarzy? Jeżdże w czapce, więc kominiarka raczej odpada (głowa by mi sie zagrzała). Wpadł mi w oko oryginalny Buff tylko pytanie jaką wersję wziąść? Normalny bez ocieplenia, z polarem a może z rękawem polartec? Macie jakieś doświadczenia w tej kwesti? A może coś innego godnego polecenia? edit : prosiłbym o przeniesienie do poprawnego działu. Na mroz, moim zdaniem, tylko maska z neoprenu. W tkaninach gdy przylegaja do ust, twarzy zbiera sie wilgoc, traca wlasnosci izolacyjne i peka skora, zwlaszcza na wargach (przynajmniej ja tak mam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Na mroz, moim zdaniem, tylko maska z neoprenu. W tkaninach gdy przylegaja do ust, twarzy zbiera sie wilgoc, traca wlasnosci izolacyjne i peka skora, zwlaszcza na wargach (przynajmniej ja tak mam). Używam zwykłego buffa. Dobrze się sprawdza. I polarowej bluzy z bardzo wysokim kołnierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Używam zwykłego buffa. Dobrze się sprawdza. I polarowej bluzy z bardzo wysokim kołnierzem. Nie jest zimno w twarz w tym zwyklym buffie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nie jest zimno w twarz w tym zwyklym buffie? Chyba się nie zdarzyło. Gdyby było inaczej, dawno bym zmienił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Wila Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Też posiadam buff z merino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Wila Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ja również noszę buffa, i nigdy nie było problemów by się zsuwał, nie pasował. Jest dopasowany, ciepły, nigdzie się nie przykleja, nie przymarza nawet jak się ma na ustach i się oddycha w niego, jakkolwiek dziwnie to brzmi. Poza tym to bardzo uniwesalny gadżet, można go na wiele sposobów używać.Na tym właśnie polega dobry materiał, aby takich numerów nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buff, maska, a moze coś innego?
Skipper Kiper Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Na mroz, moim zdaniem, tylko maska z neoprenu. W tkaninach gdy przylegaja do ust, twarzy zbiera sie wilgoc, traca wlasnosci izolacyjne i peka skora, zwlaszcza na wargach (przynajmniej ja tak mam). Używam zwykłego buffa. Dobrze się sprawdza. I polarowej bluzy z bardzo wysokim kołnierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Używam zwykłego buffa. Dobrze się sprawdza. I polarowej bluzy z bardzo wysokim kołnierzem. Nie jest zimno w twarz w tym zwyklym buffie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nie jest zimno w twarz w tym zwyklym buffie? Chyba się nie zdarzyło. Gdyby było inaczej, dawno bym zmienił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Wila Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Też posiadam buff z merino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Wila Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ja również noszę buffa, i nigdy nie było problemów by się zsuwał, nie pasował. Jest dopasowany, ciepły, nigdzie się nie przykleja, nie przymarza nawet jak się ma na ustach i się oddycha w niego, jakkolwiek dziwnie to brzmi. Poza tym to bardzo uniwesalny gadżet, można go na wiele sposobów używać.Na tym właśnie polega dobry materiał, aby takich numerów nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buff, maska, a moze coś innego?
kozi91 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Używam zwykłego buffa. Dobrze się sprawdza. I polarowej bluzy z bardzo wysokim kołnierzem. Nie jest zimno w twarz w tym zwyklym buffie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nie jest zimno w twarz w tym zwyklym buffie? Chyba się nie zdarzyło. Gdyby było inaczej, dawno bym zmienił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Wila Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Też posiadam buff z merino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Wila Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ja również noszę buffa, i nigdy nie było problemów by się zsuwał, nie pasował. Jest dopasowany, ciepły, nigdzie się nie przykleja, nie przymarza nawet jak się ma na ustach i się oddycha w niego, jakkolwiek dziwnie to brzmi. Poza tym to bardzo uniwesalny gadżet, można go na wiele sposobów używać.Na tym właśnie polega dobry materiał, aby takich numerów nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Skipper Kiper Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nie jest zimno w twarz w tym zwyklym buffie? Chyba się nie zdarzyło. Gdyby było inaczej, dawno bym zmienił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Wila Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Też posiadam buff z merino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Wila Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ja również noszę buffa, i nigdy nie było problemów by się zsuwał, nie pasował. Jest dopasowany, ciepły, nigdzie się nie przykleja, nie przymarza nawet jak się ma na ustach i się oddycha w niego, jakkolwiek dziwnie to brzmi. Poza tym to bardzo uniwesalny gadżet, można go na wiele sposobów używać.Na tym właśnie polega dobry materiał, aby takich numerów nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Wila Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Też posiadam buff z merino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wila Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ja również noszę buffa, i nigdy nie było problemów by się zsuwał, nie pasował. Jest dopasowany, ciepły, nigdzie się nie przykleja, nie przymarza nawet jak się ma na ustach i się oddycha w niego, jakkolwiek dziwnie to brzmi. Poza tym to bardzo uniwesalny gadżet, można go na wiele sposobów używać.Na tym właśnie polega dobry materiał, aby takich numerów nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność