Przemekc1 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Dzień dobry Mam nadzieję, że to odpowiedni dział forum i można tu zamieszczać takie pytania.Chciałbym sprzedać narty, niestety nie wiem jakiej ceny powinienem oczekiwać. Czy ktoś mógłby podać na podstawie zdjęć orientacyjną cenę takiego sprzętu? Z tego co znalazłem to jest to ten model http://www.skionline....-pro,2365.html Kupione były jako używane, ale w praktycznie idealnym stanie, jeżdżone dosyć mało, ostrzone raz do roku. W załączniku zdjęcia, trudno było dobrze uchwycić ślizg, bo aparat nie łapał ostrości, ogólnie jest w bardzo dobrym stanie, rysy jedynie w tylnej części narty (co widać na zdjęciu), ale nie wiem czy to nie jest sama warstwa wosku porysowana. Krawędzi niestety nie umiem ocenić. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Dzień dobry Mam nadzieję, że to odpowiedni dział forum i można tu zamieszczać takie pytania.Chciałbym sprzedać narty, niestety nie wiem jakiej ceny powinienem oczekiwać. Czy ktoś mógłby podać na podstawie zdjęć orientacyjną cenę takiego sprzętu? Z tego co znalazłem to jest to ten model http://www.skionline....-pro,2365.html Kupione były jako używane, ale w praktycznie idealnym stanie, jeżdżone dosyć mało, ostrzone raz do roku. W załączniku zdjęcia, trudno było dobrze uchwycić ślizg, bo aparat nie łapał ostrości, ogólnie jest w bardzo dobrym stanie, rysy jedynie w tylnej części narty (co widać na zdjęciu), ale nie wiem czy to nie jest sama warstwa wosku porysowana. Krawędzi niestety nie umiem ocenić. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Wystaw na ALL od 1 zł i zobaczysz cudów nie oczekuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Wystaw na ALL od 1 zł i zobaczysz cudów nie oczekuj Tomal litości.... tnij cytaty..... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Narty to stary model, już 10-letni, są w dobrym stanie, to widać, dużo krawędzi. Max to 300zł, tak myślę. Ja sprzedasz za 200-300zł, będzie dobrze. Polecam wystawić ogłoszenie na kilku popularnych forach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... JachuWojtan Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Przeglądając Allegro czasem widzę oferty nart ołówek (TAK OŁÓWEK!) za 300zł. Wystaw na OLX (najlepiej) i fora, allegro odradzam, ze względu na dużą prowizję. Jeśli się uda, to możesz za nie +300zł wziąć. A tak to spokojnie poniżej 300zł sprzedasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 lepiej przewinąć do dołu i korzystać z pola 'dodaj odpowiedź', niż z przycisku 'odpowiedz' przy poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Wystaw na ALL od 1 zł i zobaczysz cudów nie oczekuj Tomal litości.... tnij cytaty..... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Narty to stary model, już 10-letni, są w dobrym stanie, to widać, dużo krawędzi. Max to 300zł, tak myślę. Ja sprzedasz za 200-300zł, będzie dobrze. Polecam wystawić ogłoszenie na kilku popularnych forach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... JachuWojtan Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Przeglądając Allegro czasem widzę oferty nart ołówek (TAK OŁÓWEK!) za 300zł. Wystaw na OLX (najlepiej) i fora, allegro odradzam, ze względu na dużą prowizję. Jeśli się uda, to możesz za nie +300zł wziąć. A tak to spokojnie poniżej 300zł sprzedasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 lepiej przewinąć do dołu i korzystać z pola 'dodaj odpowiedź', niż z przycisku 'odpowiedz' przy poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MarioJ Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Narty to stary model, już 10-letni, są w dobrym stanie, to widać, dużo krawędzi. Max to 300zł, tak myślę. Ja sprzedasz za 200-300zł, będzie dobrze. Polecam wystawić ogłoszenie na kilku popularnych forach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JachuWojtan Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Przeglądając Allegro czasem widzę oferty nart ołówek (TAK OŁÓWEK!) za 300zł. Wystaw na OLX (najlepiej) i fora, allegro odradzam, ze względu na dużą prowizję. Jeśli się uda, to możesz za nie +300zł wziąć. A tak to spokojnie poniżej 300zł sprzedasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 lepiej przewinąć do dołu i korzystać z pola 'dodaj odpowiedź', niż z przycisku 'odpowiedz' przy poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi