Nightgale Napisano 24 Marca 2007 Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Marcin posiada laptopa wraz z nagrywarką więc z tym kłopotu nie ma . Prosze tylko zainteresowanych o zabranie czystych płyt na zdjęcia bo u mnie z tym drobny deficyt widze . Do zobaczenia wieczorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 24 Marca 2007 Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 a melanż trwa sialalalalalalala, a melanż ? pozdrówka dla tej grupy co imprezuje w wawie. nie zapomnijcie wznieść za tych co koło morza pozdro robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 25 Marca 2007 Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 a melanż trwa sialalalalalalala, a melanż ? pozdrówka dla tej grupy co imprezuje w wawie. nie zapomnijcie wznieść za tych co koło morza pozdro robert robercik toasty były za tych co nad morzem i za tych co na południu, więc nie zapomnieliśmy o tych co nie byli na szarloten party a było bardzo ok. więc co więcej można by było dodać żałujcie że was tam nie było. pozdro. narciarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 25 Marca 2007 Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 dzięki za pamięć. jak filmik ? kiedy można spodziewać się opublikowania go na necie? albo płytki za pośrednictwem poczty? pozdro robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 25 Marca 2007 Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Dobrze,że zaopatrzyłem się wcześniej w ogórki. Po tekiej ilości toastów uratowały mi życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 25 Marca 2007 Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 pozdrawiam wszystkich uczestników wczorajszego szarloten party i donoszę, że Mruffka to ja, Monika, która ma nieśmiałą (vide avatar) nadzieję dołączyć do GRUPY. Ale może nie być łatwo,,,,, Zan Zibi jak mnie dzisiaj rano zobaczył :eek: , to się nieco zmartwił moim "brakiem zahartowania" w spożyciu ... i zalecił systematyczne ćwiczenia do piątku Welcome at board Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 25 Marca 2007 Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Dobrze,że zaopatrzyłem się wcześniej w ogórki. Po tekiej ilości toastów uratowały mi życie... Tadziu chyba nie wyjadłeś wszystkich ogórasów? mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie sie spotkamy grupą i ja przywiozę ogórki ( kudłaty też podobno lubi sie zajadać) i nie tylko. żeźbię w domu temat świątecznego wyjazdu... i być może coś zorganizujemy? pozdrawiam robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 25 Marca 2007 Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Tadziu chyba nie wyjadłeś wszystkich ogórasów? mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie sie spotkamy grupą i ja przywiozę ogórki ( kudłaty też podobno lubi sie zajadać) i nie tylko. żeźbię w domu temat świątecznego wyjazdu... i być może coś zorganizujemy? pozdrawiam robert13-16.04 planuję KW od 28.04 lodowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Melduję posłusznie, że i ja na swoje stare śmieci w jednym kawałku dotarłem Miło było Was wszystkich znowu zobaczyć i poimprezować za co piknie dziękuję Moniczko nic się nie przejmuj, na Hocharze klimat jest zdecydowanie bardziej sprzyjający spożyciu... dasz radę, tylko kombinuj żeby z nami pojechać Pozdrowionka 4 all i trzymajcie kciuki, bo jutro kolejna runda mojej walki o urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 26 Marca 2007 Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Heloł! Chorągiew krakowska właśnie dotarła na miejsce stałego pobytu Monica&Marcin - wielkie dzięki za gościnny dom, mam nadzieję że strat wielkich (oprócz tych szklanych ) nie było a i sąsiedzi się kłaniają Wam nadal ! Wszystkim - uściski za super wieczór ( hm, chyba noc do zobaczyska w realu (optymalnie w śnieżno mroźnym otoczeniu ) ania Dopiero dziś udało mi sie dorwać do kompa, więc dopiero dziś dziękuję Wam bardzo za niewątpliwą przyjemność, a może radochę przebywania w Waszym towarzystwie p.s. rosówki były świetne, a rury - niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi