Skipper Kiper Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 IMG_2491.JPG Parę lat temu kupiłem ciepłą bluzę tensona, której zaletą jest bardzo wysoki kołnierz, pozwalający się schować aż po uszy-foto. Bluza się zużyła, i szukam zastępstwa. Tenson zaprzestał produkcji. Ktoś może pomóc? Wdzięczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Parę lat temu kupiłem ciepłą bluzę tensona, której zaletą jest bardzo wysoki kołnierz, pozwalający się schować aż po uszy-foto. Bluza się zużyła, i szukam zastępstwa. Tenson zaprzestał produkcji. Ktoś może pomóc? Wdzięczności Zobacz sobie te dwa modele: Bluza termoaktywna icebreaker Merino Tech Top Half Zip Black i Under Armour Marauder Fleece Storm Black. Wyższa półka. Może któryś spełni Twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Tu masz wybór. Polska firma, szyje u nas, możesz sobie wybrać kolorystykę, a nawet uszyć pod wymiar i wszelkie nietypowości. http://www.sklep.kwa...Y-I-KOSZULKI/63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Tu masz wybór. Polska firma, szyje u nas, możesz sobie wybrać kolorystykę, a nawet uszyć pod wymiar i wszelkie nietypowości. http://www.sklep.kwa...Y-I-KOSZULKI/63 Dzięki wielkie. Dokładnie o to chodzi. Naszukałem się w sieci, kompletnie bez efektu. Taki wysoki kołnierz pozwala się w mgnieniu oka schować z uszami, jak zawieje. I na stoku, i w życiu. Jeszcze raz dzięki. Klikam oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Taki wysoki kołnierz pozwala się w mgnieniu oka schować z uszami, jak zawieje. I na stoku, i w życiu. Jak zawieje? Taa, akurat... A nie prościej - nie broić? Ps. Widziałam Twoje "zainteresowania" na profilu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Jak zawieje? Taa, akurat... A nie prościej - nie broić? Ps. Widziałam Twoje "zainteresowania" na profilu . Pracowałem na to wiele lat. I jestem dumny ze swoich zainteresowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Na wypadek ograniczającej widzoczność zawieruchy, która cię złapie na szczycie stromej, oblodzonej ścianki - Idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Będziesz więcej niż zadowolony jeśli zakupisz bluzę z Kwarka. Materiał z których szyją bluzy (polartec power stretch pro) jest jednym z najlepszych dla różnego rodzaju intensywnych aktywności w niższych temperaturach. Błyskawicznie odprowadza pot jeśli jest zakładany jako 1 warstwa, a jako 2 warstwa jest bardzo dobrym dociepleniem. Dodatkowo jest długowieczny tak więc zakup będzie na lata. Jeśli nie mieścisz się w rozmiarówce producenta, Kwark uszyje bluzę specjalnie na Twój wymiar - wystarczy wypełnić szablon z wymiarami, co ma znaczenie dla osób o nietypowych gabarytach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wila Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Parę lat temu kupiłem ciepłą bluzę tensona, której zaletą jest bardzo wysoki kołnierz, pozwalający się schować aż po uszy-foto. Bluza się zużyła, i szukam zastępstwa. Tenson zaprzestał produkcji. Ktoś może pomóc? Wdzięczności Zobacz sobie te dwa modele: Bluza termoaktywna icebreaker Merino Tech Top Half Zip Black i Under Armour Marauder Fleece Storm Black. Wyższa półka. Może któryś spełni Twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Tu masz wybór. Polska firma, szyje u nas, możesz sobie wybrać kolorystykę, a nawet uszyć pod wymiar i wszelkie nietypowości. http://www.sklep.kwa...Y-I-KOSZULKI/63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Tu masz wybór. Polska firma, szyje u nas, możesz sobie wybrać kolorystykę, a nawet uszyć pod wymiar i wszelkie nietypowości. http://www.sklep.kwa...Y-I-KOSZULKI/63 Dzięki wielkie. Dokładnie o to chodzi. Naszukałem się w sieci, kompletnie bez efektu. Taki wysoki kołnierz pozwala się w mgnieniu oka schować z uszami, jak zawieje. I na stoku, i w życiu. Jeszcze raz dzięki. Klikam oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Taki wysoki kołnierz pozwala się w mgnieniu oka schować z uszami, jak zawieje. I na stoku, i w życiu. Jak zawieje? Taa, akurat... A nie prościej - nie broić? Ps. Widziałam Twoje "zainteresowania" na profilu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Jak zawieje? Taa, akurat... A nie prościej - nie broić? Ps. Widziałam Twoje "zainteresowania" na profilu . Pracowałem na to wiele lat. I jestem dumny ze swoich zainteresowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Na wypadek ograniczającej widzoczność zawieruchy, która cię złapie na szczycie stromej, oblodzonej ścianki - Idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Będziesz więcej niż zadowolony jeśli zakupisz bluzę z Kwarka. Materiał z których szyją bluzy (polartec power stretch pro) jest jednym z najlepszych dla różnego rodzaju intensywnych aktywności w niższych temperaturach. Błyskawicznie odprowadza pot jeśli jest zakładany jako 1 warstwa, a jako 2 warstwa jest bardzo dobrym dociepleniem. Dodatkowo jest długowieczny tak więc zakup będzie na lata. Jeśli nie mieścisz się w rozmiarówce producenta, Kwark uszyje bluzę specjalnie na Twój wymiar - wystarczy wypełnić szablon z wymiarami, co ma znaczenie dla osób o nietypowych gabarytach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Tu masz wybór. Polska firma, szyje u nas, możesz sobie wybrać kolorystykę, a nawet uszyć pod wymiar i wszelkie nietypowości. http://www.sklep.kwa...Y-I-KOSZULKI/63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Tu masz wybór. Polska firma, szyje u nas, możesz sobie wybrać kolorystykę, a nawet uszyć pod wymiar i wszelkie nietypowości. http://www.sklep.kwa...Y-I-KOSZULKI/63 Dzięki wielkie. Dokładnie o to chodzi. Naszukałem się w sieci, kompletnie bez efektu. Taki wysoki kołnierz pozwala się w mgnieniu oka schować z uszami, jak zawieje. I na stoku, i w życiu. Jeszcze raz dzięki. Klikam oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Taki wysoki kołnierz pozwala się w mgnieniu oka schować z uszami, jak zawieje. I na stoku, i w życiu. Jak zawieje? Taa, akurat... A nie prościej - nie broić? Ps. Widziałam Twoje "zainteresowania" na profilu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Jak zawieje? Taa, akurat... A nie prościej - nie broić? Ps. Widziałam Twoje "zainteresowania" na profilu . Pracowałem na to wiele lat. I jestem dumny ze swoich zainteresowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Na wypadek ograniczającej widzoczność zawieruchy, która cię złapie na szczycie stromej, oblodzonej ścianki - Idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Będziesz więcej niż zadowolony jeśli zakupisz bluzę z Kwarka. Materiał z których szyją bluzy (polartec power stretch pro) jest jednym z najlepszych dla różnego rodzaju intensywnych aktywności w niższych temperaturach. Błyskawicznie odprowadza pot jeśli jest zakładany jako 1 warstwa, a jako 2 warstwa jest bardzo dobrym dociepleniem. Dodatkowo jest długowieczny tak więc zakup będzie na lata. Jeśli nie mieścisz się w rozmiarówce producenta, Kwark uszyje bluzę specjalnie na Twój wymiar - wystarczy wypełnić szablon z wymiarami, co ma znaczenie dla osób o nietypowych gabarytach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Taki wysoki kołnierz pozwala się w mgnieniu oka schować z uszami, jak zawieje. I na stoku, i w życiu. Jak zawieje? Taa, akurat... A nie prościej - nie broić? Ps. Widziałam Twoje "zainteresowania" na profilu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Jak zawieje? Taa, akurat... A nie prościej - nie broić? Ps. Widziałam Twoje "zainteresowania" na profilu . Pracowałem na to wiele lat. I jestem dumny ze swoich zainteresowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Na wypadek ograniczającej widzoczność zawieruchy, która cię złapie na szczycie stromej, oblodzonej ścianki - Idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Będziesz więcej niż zadowolony jeśli zakupisz bluzę z Kwarka. Materiał z których szyją bluzy (polartec power stretch pro) jest jednym z najlepszych dla różnego rodzaju intensywnych aktywności w niższych temperaturach. Błyskawicznie odprowadza pot jeśli jest zakładany jako 1 warstwa, a jako 2 warstwa jest bardzo dobrym dociepleniem. Dodatkowo jest długowieczny tak więc zakup będzie na lata. Jeśli nie mieścisz się w rozmiarówce producenta, Kwark uszyje bluzę specjalnie na Twój wymiar - wystarczy wypełnić szablon z wymiarami, co ma znaczenie dla osób o nietypowych gabarytach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Na wypadek ograniczającej widzoczność zawieruchy, która cię złapie na szczycie stromej, oblodzonej ścianki - Idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Będziesz więcej niż zadowolony jeśli zakupisz bluzę z Kwarka. Materiał z których szyją bluzy (polartec power stretch pro) jest jednym z najlepszych dla różnego rodzaju intensywnych aktywności w niższych temperaturach. Błyskawicznie odprowadza pot jeśli jest zakładany jako 1 warstwa, a jako 2 warstwa jest bardzo dobrym dociepleniem. Dodatkowo jest długowieczny tak więc zakup będzie na lata. Jeśli nie mieścisz się w rozmiarówce producenta, Kwark uszyje bluzę specjalnie na Twój wymiar - wystarczy wypełnić szablon z wymiarami, co ma znaczenie dla osób o nietypowych gabarytach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Skipper Kiper Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Tontom i Gekoński, polecam się trochę dokształcić zanim zaczniecie coś pisać. Na dole strony macie opis materiałów z których KWARK szyje ciuchy. Dla ułatwienia: http://www.sklep.kwark.pl/ Wystarczy zjechać tylko na dół strony. Jak tacy jesteście "prozachodni" to nazwy materiałów typu Polartec w różnych odmianach czy Merino wool nie powinno stanowić dla Was tajemnic. No chyba że to spam reklamowy sprzedawców icebreakera, to wtedy admin proszę, posty te do wycięcia. A koledze pytającemu, jak widać moja podpowiedź podpasowała. Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Na wypadek ograniczającej widzoczność zawieruchy, która cię złapie na szczycie stromej, oblodzonej ścianki - Idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Będziesz więcej niż zadowolony jeśli zakupisz bluzę z Kwarka. Materiał z których szyją bluzy (polartec power stretch pro) jest jednym z najlepszych dla różnego rodzaju intensywnych aktywności w niższych temperaturach. Błyskawicznie odprowadza pot jeśli jest zakładany jako 1 warstwa, a jako 2 warstwa jest bardzo dobrym dociepleniem. Dodatkowo jest długowieczny tak więc zakup będzie na lata. Jeśli nie mieścisz się w rozmiarówce producenta, Kwark uszyje bluzę specjalnie na Twój wymiar - wystarczy wypełnić szablon z wymiarami, co ma znaczenie dla osób o nietypowych gabarytach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Burdoror Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cos od Norrony. Troche pol-zartem. Na wypadek ograniczającej widzoczność zawieruchy, która cię złapie na szczycie stromej, oblodzonej ścianki - Idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Będziesz więcej niż zadowolony jeśli zakupisz bluzę z Kwarka. Materiał z których szyją bluzy (polartec power stretch pro) jest jednym z najlepszych dla różnego rodzaju intensywnych aktywności w niższych temperaturach. Błyskawicznie odprowadza pot jeśli jest zakładany jako 1 warstwa, a jako 2 warstwa jest bardzo dobrym dociepleniem. Dodatkowo jest długowieczny tak więc zakup będzie na lata. Jeśli nie mieścisz się w rozmiarówce producenta, Kwark uszyje bluzę specjalnie na Twój wymiar - wystarczy wypełnić szablon z wymiarami, co ma znaczenie dla osób o nietypowych gabarytach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zajÄ…c Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Icebreaker nie spełnia warunków brzegowych podanych na początku tematu, czyli wysokiego kolnierza, który to warunek spelnia kwark. Nawet nie patrzyłem na materiał, w tej sytuacji bluza moze byc nawet z barchanu pod warunkiem posiadania odpowiedniej konstrukcji. Wdziecznosci Marek Będziesz więcej niż zadowolony jeśli zakupisz bluzę z Kwarka. Materiał z których szyją bluzy (polartec power stretch pro) jest jednym z najlepszych dla różnego rodzaju intensywnych aktywności w niższych temperaturach. Błyskawicznie odprowadza pot jeśli jest zakładany jako 1 warstwa, a jako 2 warstwa jest bardzo dobrym dociepleniem. Dodatkowo jest długowieczny tak więc zakup będzie na lata. Jeśli nie mieścisz się w rozmiarówce producenta, Kwark uszyje bluzę specjalnie na Twój wymiar - wystarczy wypełnić szablon z wymiarami, co ma znaczenie dla osób o nietypowych gabarytach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz
Wila Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ty za uszy chcesz mieć ten kołnierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 dzieki za stronke bo juz lecialem na dół forum i bylem zdziwiony ze nie ma tam tych informacji powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne doslownie, wysoki kolnierz, to cos jak na tym zdjeciu, nawet nie sadzilem ze moga byc jeszcze wyzsze, sam to wtedy rozwiazuje buffem Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna. Będzie mi jej brakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Ciepła bluza wysoki kołnierz
Ropoh Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 powiem tak, jesli za slabej marki polar chca 400zl , polar z polartecu, to i tak uwazam to za drozyzne Abstrahując od ceny, przedstaw proszę konkretne argumenty za tym, że jest to słaba marka (i co to znaczy???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
yenna Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 icebreaker merino w ciemno bym kupowal, choc ma swoja cene jakas nieznana mi marka, ani matrerialy, a ceny jak odziezy zachodniej, Ja i mój małżonek znamy Kwarka od kilkunastu ładnych lat. Zaręczam Ci, że rzeczy są praktycznie niezniszczalne (pomijając cieniutką wełenkę merino). Cena nie bierze się z nieba, amortyzuje się doskonale. :-) Mamy od nich czapki, rękawiczki, legginsy, kominiarki...Wszystko z Power Stretch Pro. Ja mam dwie bluzy w różnych kolorach takie jak ta: http://www.sklep.kwa...Pro-080080/110 tylko dorobili mi kieszenie i obcięli łapki, których nie potrzebuję. Mąż jest fanem tej: http://www.sklep.kwa...-Pro-080600/106 którą też ma w dwóch kolorach, nowszą i starszą. Można sobie samemu dobrać kolor nici do obszycia, dobrać rozmiar idealnie do sylwetki.( Nie tak łatwo kupić bluzę blisko ciała np. chudzielcowi o wzroście 190 cm) Jak ktoś przetestował ciuchy kwarkowe, uzależni się, zaręczam. :-) Radzę poczytać ich bloga, tam są opinie użytkowników. Można też zajrzeć na forum http://ngt.pl/ Pozdrawiam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Wila Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Buff buffem, a bluza z pierwszego postu -foto- genialna.Będzie mi jej brakowac...Wygląda zupełnie zwyczajnie, ale rozumiem, że się przywiązałeś. Na pewno kolejna będzie równie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi