bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Wydaje mi się, że gdzieś był temat zbiorczy z promocjami, ale coś nie mogę na niego trafić. W razie czego proszę o przeniesienie. Szukałem wczoraj nart dla kumpla i w zamian znalazłem dla siebie. Jak na moje cena jest całkiem przyzwoita, może jeszcze ktoś się pokusi: http://www.ebay.pl/i...=item58bddd81cf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Wydaje mi się, że gdzieś był temat zbiorczy z promocjami, ale coś nie mogę na niego trafić. W razie czego proszę o przeniesienie. Szukałem wczoraj nart dla kumpla i w zamian znalazłem dla siebie. Jak na moje cena jest całkiem przyzwoita, może jeszcze ktoś się pokusi: http://www.ebay.pl/i...=item58bddd81cf Niby OK! Masz jednak przechlapane u Kovala Komórki z wiązaniem 12DIN ? OBCIACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Vexario - kupowalem juz u nich, maja strzaly naprawde fajne a i serwis przedni! Prosta reklamacja, na drugi dzien kurier w drzwiach a po poludniu telefon od technika z pytaniem czy sobie poradzilem z wymiana, jak nie to mi przez telefon wytlumaczy cos i jak a w ostatecznosci mialem zajsc do jakiegos serwisu i zaplacic za wymiane tego elementu a oni mieli mi gutschein na te wartosc wystawic na kolejne zakupy. Jednym slowem profeska - zeby wszyscy sprzedawcy tacy byli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Radek, przy najbliższej okazji robimy porównania... Fajnie, że tak szybko, po próbnej jeździe na Felkach już znalazłeś dobre narty dla siebie... Będziesz Pan zadowolony... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Mógłbyś napisać czy podana cena 350euro dotyczy samych nart czy razem z wiązaniam Axial 120 i czy orientujesz się może czy mogę zapłacić za narty przy odbiorze w Polsce? Wolę się upewnić przed zakupem, gdyż nie znam niemieckiego. Dziekuję z góry za odpowiedź.Pozdrawiam cena z wiazaniami, montaz za darmo jak podasz dlugosc buta. Regulacje wiazan trzeba wykonac samemu bo do tego potrzebny jest Twoj but (w niemczech takie cos jest niezbende do ubezpieczenia, kwitek z pomiarow trzeba w razie czego przedlozyc w ubezpieczalni). Wysylka do PL 14,90€ , pobranie nie wchodzi w gre. mozesz zaplacic PayPal albo przelewem IBAN/Switf , w przypadku zwrotu jedynym kosztem bedzie prowizja twojego banku za przewalutowanie kasy ktrora ci oddadza. Jak juz pisalem, kupowalem w Vexario swoje slalomki dynastara - zero problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Jurek, przechlapane mam chyba u Kuby i Ciebie. arson, hsk wszystko dokładnie napisał. Czyli koszt całkowity 1614 zł (tyle wyszło przez PayPal z dostawą), obejmuje narty z sezonu 2013/14, montaż wiązań Axial 3 120 z sezonu 2014/2015 i wysyłkę. Na pewno da się lepiej, ale mnie już nosiło. W międzyczasie już harpię lekko dręczyłem. Tadek, z jednej strony dzieło przypadku, a z drugiej nie było innego wyjścia, jak skosztowałem Twoich Felków, hehe. hsk, dzięki za uprzedzenie mnie i rekomendację sklepu, 60 tys. pozytywnych ocen piechotą nie chodzi, ale osobiste polecenie to jeszcze większy plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 To już wiem z kim się zamienię na stoku. ... :-) Cena super..... a wiazania? Jezdze na 8 i nie wypinaja. A Kuba i tak po trasie nie jeździ wiec mu obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Niby OK! Masz jednak przechlapane u Kovala Komórki z wiązaniem 12DIN ? OBCIACH Jedyne sensowne wiązania dla kogoś kto waży 70-80 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Nie ma co sie tak napalac. Narty nie SL tylko SC(slalom carver), ale nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ja wiem. Nadal jestem napalony. Symbol nart głosi RACAW03 i jest to dla mnie informacja zupełnie wystarczająca: SL jak byk. Wiązanie jest inne, bo zamiast MFX sprzedają z podstawowym modelem Axial 3 12 DIN. To może nieco studzić zapał, wątpię jednak, żeby miało komuś skali zbraknąć. To już wiem z kim się zamienię na stoku. ... :-)Jakoś się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Fis-ówki z rocker em. .... czas umierać :') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Radek. Cały czas do tej pory miałem wiązania do 12 DIN i nigdy mi nie brakowało. Na co dzień na 8 a w bramkach na 11DIN. Jestem przekonany, że kupiłeś bardzo fajne narty. Michał. Tym rockerem to bym się nie przejmował. To typ rockera marketingowego. Jego tam właściwie nie ma. Najważniejszy jest napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Oj, nie wiem. Zapytam. Edyta: Zadałem pytanie wczoraj w nocy, ale póki co nie mam jeszcze odpowiedzi. Użytkownik bakkz edytował ten post 05 styczeń 2016 - 14:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Ostrzenie sprawdzisz przy najbliższej okazji (zapewne 87/?) - jakie wiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cześć .Jak przyjechały slr volkla też była struktura już zrobiona i kąt założony na 87 .Zrób tzw smarowanie bazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Rossignole o których mowa wymagają ostrzenia bocznej krawędzi i jej podniesienia na dziobach i piętkach gdyż maszyna nie zrobiła tego na całej jej długości Fabryczna struktura jest ok i nie ma potrzeby jej zmieniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Promocja na eBayu – narty Rossignol SL FIS WC × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hsk Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Vexario - kupowalem juz u nich, maja strzaly naprawde fajne a i serwis przedni! Prosta reklamacja, na drugi dzien kurier w drzwiach a po poludniu telefon od technika z pytaniem czy sobie poradzilem z wymiana, jak nie to mi przez telefon wytlumaczy cos i jak a w ostatecznosci mialem zajsc do jakiegos serwisu i zaplacic za wymiane tego elementu a oni mieli mi gutschein na te wartosc wystawic na kolejne zakupy. Jednym slowem profeska - zeby wszyscy sprzedawcy tacy byli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Radek, przy najbliższej okazji robimy porównania... Fajnie, że tak szybko, po próbnej jeździe na Felkach już znalazłeś dobre narty dla siebie... Będziesz Pan zadowolony... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Mógłbyś napisać czy podana cena 350euro dotyczy samych nart czy razem z wiązaniam Axial 120 i czy orientujesz się może czy mogę zapłacić za narty przy odbiorze w Polsce? Wolę się upewnić przed zakupem, gdyż nie znam niemieckiego. Dziekuję z góry za odpowiedź.Pozdrawiam cena z wiazaniami, montaz za darmo jak podasz dlugosc buta. Regulacje wiazan trzeba wykonac samemu bo do tego potrzebny jest Twoj but (w niemczech takie cos jest niezbende do ubezpieczenia, kwitek z pomiarow trzeba w razie czego przedlozyc w ubezpieczalni). Wysylka do PL 14,90€ , pobranie nie wchodzi w gre. mozesz zaplacic PayPal albo przelewem IBAN/Switf , w przypadku zwrotu jedynym kosztem bedzie prowizja twojego banku za przewalutowanie kasy ktrora ci oddadza. Jak juz pisalem, kupowalem w Vexario swoje slalomki dynastara - zero problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Jurek, przechlapane mam chyba u Kuby i Ciebie. arson, hsk wszystko dokładnie napisał. Czyli koszt całkowity 1614 zł (tyle wyszło przez PayPal z dostawą), obejmuje narty z sezonu 2013/14, montaż wiązań Axial 3 120 z sezonu 2014/2015 i wysyłkę. Na pewno da się lepiej, ale mnie już nosiło. W międzyczasie już harpię lekko dręczyłem. Tadek, z jednej strony dzieło przypadku, a z drugiej nie było innego wyjścia, jak skosztowałem Twoich Felków, hehe. hsk, dzięki za uprzedzenie mnie i rekomendację sklepu, 60 tys. pozytywnych ocen piechotą nie chodzi, ale osobiste polecenie to jeszcze większy plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 To już wiem z kim się zamienię na stoku. ... :-) Cena super..... a wiazania? Jezdze na 8 i nie wypinaja. A Kuba i tak po trasie nie jeździ wiec mu obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Niby OK! Masz jednak przechlapane u Kovala Komórki z wiązaniem 12DIN ? OBCIACH Jedyne sensowne wiązania dla kogoś kto waży 70-80 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Nie ma co sie tak napalac. Narty nie SL tylko SC(slalom carver), ale nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ja wiem. Nadal jestem napalony. Symbol nart głosi RACAW03 i jest to dla mnie informacja zupełnie wystarczająca: SL jak byk. Wiązanie jest inne, bo zamiast MFX sprzedają z podstawowym modelem Axial 3 12 DIN. To może nieco studzić zapał, wątpię jednak, żeby miało komuś skali zbraknąć. To już wiem z kim się zamienię na stoku. ... :-)Jakoś się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Fis-ówki z rocker em. .... czas umierać :') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Radek. Cały czas do tej pory miałem wiązania do 12 DIN i nigdy mi nie brakowało. Na co dzień na 8 a w bramkach na 11DIN. Jestem przekonany, że kupiłeś bardzo fajne narty. Michał. Tym rockerem to bym się nie przejmował. To typ rockera marketingowego. Jego tam właściwie nie ma. Najważniejszy jest napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Oj, nie wiem. Zapytam. Edyta: Zadałem pytanie wczoraj w nocy, ale póki co nie mam jeszcze odpowiedzi. Użytkownik bakkz edytował ten post 05 styczeń 2016 - 14:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Ostrzenie sprawdzisz przy najbliższej okazji (zapewne 87/?) - jakie wiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cześć .Jak przyjechały slr volkla też była struktura już zrobiona i kąt założony na 87 .Zrób tzw smarowanie bazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Rossignole o których mowa wymagają ostrzenia bocznej krawędzi i jej podniesienia na dziobach i piętkach gdyż maszyna nie zrobiła tego na całej jej długości Fabryczna struktura jest ok i nie ma potrzeby jej zmieniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Promocja na eBayu – narty Rossignol SL FIS WC
bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Jurek, przechlapane mam chyba u Kuby i Ciebie. arson, hsk wszystko dokładnie napisał. Czyli koszt całkowity 1614 zł (tyle wyszło przez PayPal z dostawą), obejmuje narty z sezonu 2013/14, montaż wiązań Axial 3 120 z sezonu 2014/2015 i wysyłkę. Na pewno da się lepiej, ale mnie już nosiło. W międzyczasie już harpię lekko dręczyłem. Tadek, z jednej strony dzieło przypadku, a z drugiej nie było innego wyjścia, jak skosztowałem Twoich Felków, hehe. hsk, dzięki za uprzedzenie mnie i rekomendację sklepu, 60 tys. pozytywnych ocen piechotą nie chodzi, ale osobiste polecenie to jeszcze większy plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 To już wiem z kim się zamienię na stoku. ... :-) Cena super..... a wiazania? Jezdze na 8 i nie wypinaja. A Kuba i tak po trasie nie jeździ wiec mu obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Niby OK! Masz jednak przechlapane u Kovala Komórki z wiązaniem 12DIN ? OBCIACH Jedyne sensowne wiązania dla kogoś kto waży 70-80 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Nie ma co sie tak napalac. Narty nie SL tylko SC(slalom carver), ale nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ja wiem. Nadal jestem napalony. Symbol nart głosi RACAW03 i jest to dla mnie informacja zupełnie wystarczająca: SL jak byk. Wiązanie jest inne, bo zamiast MFX sprzedają z podstawowym modelem Axial 3 12 DIN. To może nieco studzić zapał, wątpię jednak, żeby miało komuś skali zbraknąć. To już wiem z kim się zamienię na stoku. ... :-)Jakoś się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Fis-ówki z rocker em. .... czas umierać :') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Radek. Cały czas do tej pory miałem wiązania do 12 DIN i nigdy mi nie brakowało. Na co dzień na 8 a w bramkach na 11DIN. Jestem przekonany, że kupiłeś bardzo fajne narty. Michał. Tym rockerem to bym się nie przejmował. To typ rockera marketingowego. Jego tam właściwie nie ma. Najważniejszy jest napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Oj, nie wiem. Zapytam. Edyta: Zadałem pytanie wczoraj w nocy, ale póki co nie mam jeszcze odpowiedzi. Użytkownik bakkz edytował ten post 05 styczeń 2016 - 14:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Ostrzenie sprawdzisz przy najbliższej okazji (zapewne 87/?) - jakie wiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cześć .Jak przyjechały slr volkla też była struktura już zrobiona i kąt założony na 87 .Zrób tzw smarowanie bazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Rossignole o których mowa wymagają ostrzenia bocznej krawędzi i jej podniesienia na dziobach i piętkach gdyż maszyna nie zrobiła tego na całej jej długości Fabryczna struktura jest ok i nie ma potrzeby jej zmieniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Promocja na eBayu – narty Rossignol SL FIS WC
fredowski Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Nie ma co sie tak napalac. Narty nie SL tylko SC(slalom carver), ale nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ja wiem. Nadal jestem napalony. Symbol nart głosi RACAW03 i jest to dla mnie informacja zupełnie wystarczająca: SL jak byk. Wiązanie jest inne, bo zamiast MFX sprzedają z podstawowym modelem Axial 3 12 DIN. To może nieco studzić zapał, wątpię jednak, żeby miało komuś skali zbraknąć. To już wiem z kim się zamienię na stoku. ... :-)Jakoś się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Fis-ówki z rocker em. .... czas umierać :') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Radek. Cały czas do tej pory miałem wiązania do 12 DIN i nigdy mi nie brakowało. Na co dzień na 8 a w bramkach na 11DIN. Jestem przekonany, że kupiłeś bardzo fajne narty. Michał. Tym rockerem to bym się nie przejmował. To typ rockera marketingowego. Jego tam właściwie nie ma. Najważniejszy jest napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Oj, nie wiem. Zapytam. Edyta: Zadałem pytanie wczoraj w nocy, ale póki co nie mam jeszcze odpowiedzi. Użytkownik bakkz edytował ten post 05 styczeń 2016 - 14:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Ostrzenie sprawdzisz przy najbliższej okazji (zapewne 87/?) - jakie wiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cześć .Jak przyjechały slr volkla też była struktura już zrobiona i kąt założony na 87 .Zrób tzw smarowanie bazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Rossignole o których mowa wymagają ostrzenia bocznej krawędzi i jej podniesienia na dziobach i piętkach gdyż maszyna nie zrobiła tego na całej jej długości Fabryczna struktura jest ok i nie ma potrzeby jej zmieniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomal Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie dostałem informacji o parametrach ostrzenia itd., narty dzisiaj doszły, krawędzie są ostre, ślizg ma założoną strukturę. Chyba tylko ustawić DIN-y, posmarować i jazda. Cześć .Jak przyjechały slr volkla też była struktura już zrobiona i kąt założony na 87 .Zrób tzw smarowanie bazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Rossignole o których mowa wymagają ostrzenia bocznej krawędzi i jej podniesienia na dziobach i piętkach gdyż maszyna nie zrobiła tego na całej jej długości Fabryczna struktura jest ok i nie ma potrzeby jej zmieniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
master32 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Rossignole o których mowa wymagają ostrzenia bocznej krawędzi i jej podniesienia na dziobach i piętkach gdyż maszyna nie zrobiła tego na całej jej długości Fabryczna struktura jest ok i nie ma potrzeby jej zmieniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi