Burdoror Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Tak miedzy 8-12 lutego. Bede z rodzina na feriach. Moze ktos bedzie mial ochote na wspolny FR na Jaworzynie - lub okolice? Terenow nie znam - mapy mam - ale to nie to samo. Pelny rekonensans zrobie dopiero na miejscu. Samemu jezdzic strach - bo tereny sa gesto zalesione. Jak wpadne na drzewo albo do "tree well" (nie mam pojecia, jak to przetlumaczyc) - bede ugotwane na amen. Jestem otwarty na wszelkie pomysly w okolicy Krynicy (Stacjonowac bede w Berescie). Moze ktos chetny na jednodniowe tury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Odezwij się bliżej wyjazdu, mam tu kilku zapaleńców, którzy mają te tereny mocno schodzone, mogę Cię z nimi skontaktować. Problem w tym, że lepiej podchodzą niż zjeżdżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burdoror Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Dzieki. Odezwe sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Tak miedzy 8-12 lutego. Bede z rodzina na feriach. Moze ktos bedzie mial ochote na wspolny FR na Jaworzynie - lub okolice? Terenow nie znam - mapy mam - ale to nie to samo. Pelny rekonensans zrobie dopiero na miejscu. Samemu jezdzic strach - bo tereny sa gesto zalesione. Jak wpadne na drzewo albo do "tree well" (nie mam pojecia, jak to przetlumaczyc) - bede ugotwane na amen. Nie ma się co napalać :-) Chyba w najbliższym czasie nam nie grożą studnie śnieżne, trzeba się modlić aby wszystkie trasy porządnie się naśnieżyły :-) W kontekście tych słabych zim to ja się zastanawiam czy inwestowanie w tury ma wogóle sens ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Bedzie dobrze. Trzeba byc dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Do pochodzenia zawsze się coś znajdzie. Znajomi chodzili jeszcze długo po tym jak skończyłem sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 W lutym bedzie snieg. Koniec, kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 W kontekście tych słabych zim to ja się zastanawiam czy inwestowanie w tury ma wogóle sens ;-)A Tatry to pies? Na wiosnę jak znalazł. Wiem, nie każdy ma tam blisko...Ja zainwestowałem... na razie w wiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Tatry obowiązkiem są. Może jakaś ekipa mnie w tym sezonie przygarnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wiązania turowe są piękne, takie beast czy kingpin. Można je sobie powiesić na ścianie i patrzeć , marzyć .... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Burdoror Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wiązania turowe są piękne, takie beast czy kingpin. Można je sobie powiesić na ścianie i patrzeć , marzyć .... :-) Oj tam, oj tam. Mam "Duki" i tez sa piekne. Takie czarne, mroczne Choc musze przyznac, ze nowe kingpiny Markera wygladaja oblednie. A Duki to chyba najciezsze wiazania w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Burdoror Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Bedzie dobrze. Trzeba byc dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Do pochodzenia zawsze się coś znajdzie. Znajomi chodzili jeszcze długo po tym jak skończyłem sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burdoror Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 W lutym bedzie snieg. Koniec, kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 W kontekście tych słabych zim to ja się zastanawiam czy inwestowanie w tury ma wogóle sens ;-)A Tatry to pies? Na wiosnę jak znalazł. Wiem, nie każdy ma tam blisko...Ja zainwestowałem... na razie w wiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Tatry obowiązkiem są. Może jakaś ekipa mnie w tym sezonie przygarnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wiązania turowe są piękne, takie beast czy kingpin. Można je sobie powiesić na ścianie i patrzeć , marzyć .... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burdoror Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wiązania turowe są piękne, takie beast czy kingpin. Można je sobie powiesić na ścianie i patrzeć , marzyć .... :-) Oj tam, oj tam. Mam "Duki" i tez sa piekne. Takie czarne, mroczne Choc musze przyznac, ze nowe kingpiny Markera wygladaja oblednie. A Duki to chyba najciezsze wiazania w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi