lski Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Potrzebuję kupić taki rzep z drugą stroną samoprzylepną,jaki mają z tyłu kaski race i jakim mocuje się do szyby viatoll. Czy ktoś spotkał się z tym w sklepie,gdzie tego szukać? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Potrzebuję kupić taki rzep z drugą stroną samoprzylepną,jaki mają z tyłu kaski race i jakim mocuje się do szyby viatoll. Czy ktoś spotkał się z tym w sklepie,gdzie tego szukać? Cześć Poszukaj w Laroy Merlin. Powinno coś takiego być. Myślę, że w innych budowlanych w dziale mocowań też dostaniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Praktiker, Laroy Merlin, Castorama ... itd a tu masz producenta http://www.mierzejew...rzemyslowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Potrzebuję kupić taki rzep z drugą stroną samoprzylepną,jaki mają z tyłu kaski race i jakim mocuje się do szyby viatoll. Czy ktoś spotkał się z tym w sklepie,gdzie tego szukać? ile tego potrzebujesz i na kiedy ?? mam troche tego w wersji profesjonalnej, zadna tam tandeta z Praktikera :-) moge sie podzielic. odezwij sie na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... micalab Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Dobra mocna taśma dwustronna + zwykły rzep - będzie trzymało mocniej niż większość rzepów samoprzylepnych - testowałem w wielu różnych zastosowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... lski Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dziękuję, przesyłka dotarła, mam nadzieję, że będę miał okazję postawić Ci piwo na stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jark Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Praktiker, Laroy Merlin, Castorama ... itd a tu masz producenta http://www.mierzejew...rzemyslowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Potrzebuję kupić taki rzep z drugą stroną samoprzylepną,jaki mają z tyłu kaski race i jakim mocuje się do szyby viatoll. Czy ktoś spotkał się z tym w sklepie,gdzie tego szukać? ile tego potrzebujesz i na kiedy ?? mam troche tego w wersji profesjonalnej, zadna tam tandeta z Praktikera :-) moge sie podzielic. odezwij sie na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... micalab Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Dobra mocna taśma dwustronna + zwykły rzep - będzie trzymało mocniej niż większość rzepów samoprzylepnych - testowałem w wielu różnych zastosowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... lski Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dziękuję, przesyłka dotarła, mam nadzieję, że będę miał okazję postawić Ci piwo na stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
micalab Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Dobra mocna taśma dwustronna + zwykły rzep - będzie trzymało mocniej niż większość rzepów samoprzylepnych - testowałem w wielu różnych zastosowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dziękuję, przesyłka dotarła, mam nadzieję, że będę miał okazję postawić Ci piwo na stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi