metaal Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witam Może ktoś poleci jakieś spodenki ochronę na biodra. Chodzi mi o ochronę bioder podczas upadku na lodowisku. Zaczynam dopiero przygodę z łyżwami i zdążają się upadki. Najczęściej lecę na prawe biodro. Może ktoś podpowie ze swojego doświadczenia. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witam Może ktoś poleci jakieś spodenki ochronę na biodra. Chodzi mi o ochronę bioder podczas upadku na lodowisku. Zaczynam dopiero przygodę z łyżwami i zdążają się upadki. Najczęściej lecę na prawe biodro. Może ktoś podpowie ze swojego doświadczenia. Z góry dzięki za pomoc. Z autopsji wiem, że żółwik też się przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Z autopsji wiem, że żółwik też się przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam Trochę drogo http://www.sportzaku...,0,129,2199.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Kiedy bedziesz sie scigac na rolkach to jak znalazl. Ochraniacz caloroczny, na nartach tez mogl bys kosteczki chronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://www.sklep.ext...kinn-p-513.html teraz w promocji 139,- więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://www.sklep.ext...kinn-p-513.html teraz w promocji 139,- więc.. Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. te spodenki używa kilku narciarzy których znam ( łącznie ze mną ) i są zajefajne dlatego, że nie są strasznie grube i pancerne, praktycznie wcale ich nie widać, nie trzeba większych rozmiarów spodni, chronią to co mają chronić ( biodra i kość ogonową ), wkładka na kość ogonową jest wyciągana, - możesz po nartach przeprać i rano suche. na kolana mam też g-formy ale wg mnie ich rozmiarówka jest mocno zaniżona czyli jak potrzebujesz L to lepiej kupić XL albo i nawet XXL. Ochraniacze na kolana też wypróbowane nawet na własnej narcie, która wypięta uderza cię swą krawędzią w twe kolano.. gdyby nie one miałbym po zawodach kilka razy. możesz też je wykorzystać na rower na dzikich zjazdach, do klękania do oświadczyn na dzikich wyjazdach jak i do pielgrzymek na kolanach jak Cię chwycą wyrzuty sumienia hhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RafaÅ‚ RuszaÅ‚a Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nigdy nie myślałem o zakupie czegoś takiego czasami mam poobijane biodra widzę że może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Spodenki ochronne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Z autopsji wiem, że żółwik też się przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam Trochę drogo http://www.sportzaku...,0,129,2199.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Kiedy bedziesz sie scigac na rolkach to jak znalazl. Ochraniacz caloroczny, na nartach tez mogl bys kosteczki chronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://www.sklep.ext...kinn-p-513.html teraz w promocji 139,- więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://www.sklep.ext...kinn-p-513.html teraz w promocji 139,- więc.. Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. te spodenki używa kilku narciarzy których znam ( łącznie ze mną ) i są zajefajne dlatego, że nie są strasznie grube i pancerne, praktycznie wcale ich nie widać, nie trzeba większych rozmiarów spodni, chronią to co mają chronić ( biodra i kość ogonową ), wkładka na kość ogonową jest wyciągana, - możesz po nartach przeprać i rano suche. na kolana mam też g-formy ale wg mnie ich rozmiarówka jest mocno zaniżona czyli jak potrzebujesz L to lepiej kupić XL albo i nawet XXL. Ochraniacze na kolana też wypróbowane nawet na własnej narcie, która wypięta uderza cię swą krawędzią w twe kolano.. gdyby nie one miałbym po zawodach kilka razy. możesz też je wykorzystać na rower na dzikich zjazdach, do klękania do oświadczyn na dzikich wyjazdach jak i do pielgrzymek na kolanach jak Cię chwycą wyrzuty sumienia hhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RafaÅ‚ RuszaÅ‚a Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nigdy nie myślałem o zakupie czegoś takiego czasami mam poobijane biodra widzę że może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Spodenki ochronne
metaal Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam Trochę drogo http://www.sportzaku...,0,129,2199.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Kiedy bedziesz sie scigac na rolkach to jak znalazl. Ochraniacz caloroczny, na nartach tez mogl bys kosteczki chronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://www.sklep.ext...kinn-p-513.html teraz w promocji 139,- więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://www.sklep.ext...kinn-p-513.html teraz w promocji 139,- więc.. Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. te spodenki używa kilku narciarzy których znam ( łącznie ze mną ) i są zajefajne dlatego, że nie są strasznie grube i pancerne, praktycznie wcale ich nie widać, nie trzeba większych rozmiarów spodni, chronią to co mają chronić ( biodra i kość ogonową ), wkładka na kość ogonową jest wyciągana, - możesz po nartach przeprać i rano suche. na kolana mam też g-formy ale wg mnie ich rozmiarówka jest mocno zaniżona czyli jak potrzebujesz L to lepiej kupić XL albo i nawet XXL. Ochraniacze na kolana też wypróbowane nawet na własnej narcie, która wypięta uderza cię swą krawędzią w twe kolano.. gdyby nie one miałbym po zawodach kilka razy. możesz też je wykorzystać na rower na dzikich zjazdach, do klękania do oświadczyn na dzikich wyjazdach jak i do pielgrzymek na kolanach jak Cię chwycą wyrzuty sumienia hhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RafaÅ‚ RuszaÅ‚a Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nigdy nie myślałem o zakupie czegoś takiego czasami mam poobijane biodra widzę że może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Spodenki ochronne
fredowski Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Kiedy bedziesz sie scigac na rolkach to jak znalazl. Ochraniacz caloroczny, na nartach tez mogl bys kosteczki chronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://www.sklep.ext...kinn-p-513.html teraz w promocji 139,- więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://www.sklep.ext...kinn-p-513.html teraz w promocji 139,- więc.. Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. te spodenki używa kilku narciarzy których znam ( łącznie ze mną ) i są zajefajne dlatego, że nie są strasznie grube i pancerne, praktycznie wcale ich nie widać, nie trzeba większych rozmiarów spodni, chronią to co mają chronić ( biodra i kość ogonową ), wkładka na kość ogonową jest wyciągana, - możesz po nartach przeprać i rano suche. na kolana mam też g-formy ale wg mnie ich rozmiarówka jest mocno zaniżona czyli jak potrzebujesz L to lepiej kupić XL albo i nawet XXL. Ochraniacze na kolana też wypróbowane nawet na własnej narcie, która wypięta uderza cię swą krawędzią w twe kolano.. gdyby nie one miałbym po zawodach kilka razy. możesz też je wykorzystać na rower na dzikich zjazdach, do klękania do oświadczyn na dzikich wyjazdach jak i do pielgrzymek na kolanach jak Cię chwycą wyrzuty sumienia hhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RafaÅ‚ RuszaÅ‚a Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nigdy nie myślałem o zakupie czegoś takiego czasami mam poobijane biodra widzę że może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Szabir Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam Piotrek; Fredo - polecacie bo macie z tym sprzętem jakieś doświadczenia. Wiem że parę osób ma na kolana te G-formy.i chwali. (bo co ma robić jak wydało się tyle kaski ) Ja na kolana używam 661- d30 trafiły się po CCC kupiłem i jest ok zakładam i zapominam, że ma je na nogach. te spodenki używa kilku narciarzy których znam ( łącznie ze mną ) i są zajefajne dlatego, że nie są strasznie grube i pancerne, praktycznie wcale ich nie widać, nie trzeba większych rozmiarów spodni, chronią to co mają chronić ( biodra i kość ogonową ), wkładka na kość ogonową jest wyciągana, - możesz po nartach przeprać i rano suche. na kolana mam też g-formy ale wg mnie ich rozmiarówka jest mocno zaniżona czyli jak potrzebujesz L to lepiej kupić XL albo i nawet XXL. Ochraniacze na kolana też wypróbowane nawet na własnej narcie, która wypięta uderza cię swą krawędzią w twe kolano.. gdyby nie one miałbym po zawodach kilka razy. możesz też je wykorzystać na rower na dzikich zjazdach, do klękania do oświadczyn na dzikich wyjazdach jak i do pielgrzymek na kolanach jak Cię chwycą wyrzuty sumienia hhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RafaÅ‚ RuszaÅ‚a Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nigdy nie myślałem o zakupie czegoś takiego czasami mam poobijane biodra widzę że może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
RafaÅ‚ RuszaÅ‚a Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nigdy nie myślałem o zakupie czegoś takiego czasami mam poobijane biodra widzę że może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi