TomiQ82 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Pytanie jak w temacie. Polecicie jakieś dobre gogle na 6-cio letnie dziewczynki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Pytanie jak w temacie. Polecicie jakieś dobre gogle na 6-cio letnie dziewczynki ??? Cześć Po prostu kup jej gogle, które jej się będą podobały i będą pasowały do kasku. Dzieci w przeciwieństwie do większości dorosłych nie przywiązują wagi do bajerów. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Polecicie jakieś dobre gogle na 6-cio letnie dziewczynki ??? Kup jej dobre* dziecięce/juniorskie gogle, które będą pasowały do kasku, a przede wszystkim do twarzy . Sprawdzaj oznaczenia S1, S2, S3... - tak, jak w goglach dla dorosłych. *dobre - to zazwyczaj te, których nazwa "coś" Ci mówi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Kup jej dobre* dziecięce/juniorskie gogle, które będą pasowały do kasku, a przede wszystkim do twarzy .Sprawdzaj oznaczenia S1, S2, S3... - tak, jak w goglach dla dorosłych. *dobre - to zazwyczaj te, których nazwa "coś" Ci mówi .Kształt - pasują do połączenia twarz dziecka + kask.Szybka - pasuje do warunków w których zamierzasz jeździć. Tu cudów nie ma - inna na dni słoneczne, inna na mgłę, inna na jazdę wieczorną. Z autopsji - dostrzegłem różnicę, gdy syn ruszył pod górkę i padło popularne teraz "nie widzim" .. rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi, że jego ciemna szybka w połączeniu z opadem śniegu i brakiem kontrastru nie daje szans, by cokolwiek widzieć. Do wyboru - dwie pary, wymienna szybka lub model względnie uniwersalny (jak świnka morska).M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Cześć Po prostu kup jej gogle, które jej się będą podobały i będą pasowały do kasku. Dzieci w przeciwieństwie do większości dorosłych nie przywiązują wagi do bajerów. Pozdrowienia serdeczne Uwierz mi też nie zależy na bajerach. Sam mam gogle za jakieś 30 parę złotych Bardziej miałem na mysli czy macie jakieś fajne gogle dla swych pociech i podsuneli byście mi coś Mikołaja trzeba wspomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Uwierz mi też nie zależy na bajerach. Sam mam gogle za jakieś 30 parę złotych Bardziej miałem na mysli czy macie jakieś fajne gogle dla swych pociech i podsuneli byście mi coś Mikołaja trzeba wspomóc Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Dzięki za zainteresowanie. Poszło info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Gogle na dziecka....jakie ?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Polecicie jakieś dobre gogle na 6-cio letnie dziewczynki ??? Kup jej dobre* dziecięce/juniorskie gogle, które będą pasowały do kasku, a przede wszystkim do twarzy . Sprawdzaj oznaczenia S1, S2, S3... - tak, jak w goglach dla dorosłych. *dobre - to zazwyczaj te, których nazwa "coś" Ci mówi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Kup jej dobre* dziecięce/juniorskie gogle, które będą pasowały do kasku, a przede wszystkim do twarzy .Sprawdzaj oznaczenia S1, S2, S3... - tak, jak w goglach dla dorosłych. *dobre - to zazwyczaj te, których nazwa "coś" Ci mówi .Kształt - pasują do połączenia twarz dziecka + kask.Szybka - pasuje do warunków w których zamierzasz jeździć. Tu cudów nie ma - inna na dni słoneczne, inna na mgłę, inna na jazdę wieczorną. Z autopsji - dostrzegłem różnicę, gdy syn ruszył pod górkę i padło popularne teraz "nie widzim" .. rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi, że jego ciemna szybka w połączeniu z opadem śniegu i brakiem kontrastru nie daje szans, by cokolwiek widzieć. Do wyboru - dwie pary, wymienna szybka lub model względnie uniwersalny (jak świnka morska).M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Cześć Po prostu kup jej gogle, które jej się będą podobały i będą pasowały do kasku. Dzieci w przeciwieństwie do większości dorosłych nie przywiązują wagi do bajerów. Pozdrowienia serdeczne Uwierz mi też nie zależy na bajerach. Sam mam gogle za jakieś 30 parę złotych Bardziej miałem na mysli czy macie jakieś fajne gogle dla swych pociech i podsuneli byście mi coś Mikołaja trzeba wspomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Uwierz mi też nie zależy na bajerach. Sam mam gogle za jakieś 30 parę złotych Bardziej miałem na mysli czy macie jakieś fajne gogle dla swych pociech i podsuneli byście mi coś Mikołaja trzeba wspomóc Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Dzięki za zainteresowanie. Poszło info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Gogle na dziecka....jakie ??
Marxx74 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Kup jej dobre* dziecięce/juniorskie gogle, które będą pasowały do kasku, a przede wszystkim do twarzy .Sprawdzaj oznaczenia S1, S2, S3... - tak, jak w goglach dla dorosłych. *dobre - to zazwyczaj te, których nazwa "coś" Ci mówi .Kształt - pasują do połączenia twarz dziecka + kask.Szybka - pasuje do warunków w których zamierzasz jeździć. Tu cudów nie ma - inna na dni słoneczne, inna na mgłę, inna na jazdę wieczorną. Z autopsji - dostrzegłem różnicę, gdy syn ruszył pod górkę i padło popularne teraz "nie widzim" .. rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi, że jego ciemna szybka w połączeniu z opadem śniegu i brakiem kontrastru nie daje szans, by cokolwiek widzieć. Do wyboru - dwie pary, wymienna szybka lub model względnie uniwersalny (jak świnka morska).M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Cześć Po prostu kup jej gogle, które jej się będą podobały i będą pasowały do kasku. Dzieci w przeciwieństwie do większości dorosłych nie przywiązują wagi do bajerów. Pozdrowienia serdeczne Uwierz mi też nie zależy na bajerach. Sam mam gogle za jakieś 30 parę złotych Bardziej miałem na mysli czy macie jakieś fajne gogle dla swych pociech i podsuneli byście mi coś Mikołaja trzeba wspomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Uwierz mi też nie zależy na bajerach. Sam mam gogle za jakieś 30 parę złotych Bardziej miałem na mysli czy macie jakieś fajne gogle dla swych pociech i podsuneli byście mi coś Mikołaja trzeba wspomóc Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Dzięki za zainteresowanie. Poszło info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Gogle na dziecka....jakie ??
TomeC Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Uwierz mi też nie zależy na bajerach. Sam mam gogle za jakieś 30 parę złotych Bardziej miałem na mysli czy macie jakieś fajne gogle dla swych pociech i podsuneli byście mi coś Mikołaja trzeba wspomóc Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Dzięki za zainteresowanie. Poszło info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
TomiQ82 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Czytając wątek przypomniałem sobie, że coś takiego mam. Jeśli byłbyś zainteresowany to zostały mi po pociechach gogle Carrera Competition R , S1, model M00223, kolor 9EY BLACK, szybka 1A softsight, nowe nieużywane. Pisz na PW jeśli zainteresowany. Dzięki za zainteresowanie. Poszło info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi