zBerek Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wybieram się na tygodniowy wyjazd z rodziną (2xDorosły 10 lat, 8lat, 4lata) na tydzień Sylwestrowy do Tyrolu Wschodniego (Lienz). Mam 4 miejsca wolne w samochodzie i na kwaterce. (2 pokoje dwuosobowe z łazienką) kuchnia wspólna dla całego apartamentu. Obiekt sprawdzony, byłem tam na sylwestra i nie tylko. Możliwość dokupienia śniadania w obiekcie. Mile widziane osoby tolerujące dzieci lub rodzina z dziećmi. Skibus przy kwaterce, do najbliższego stoku 3km. Ja codziennie będę jeździł busem pod różne stoki w ramach karnetu (Ski-Hit) wyjazd koło 8.30 powrót koło 16.30. Startuję z Warszawy w sobotę 26.12 około 6.00 jadę przez Piotrków, Gliwice. Więcej info na email bartosz(małpa)lorenc.pro lub 533 333 033. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Temat nadal aktualny ! Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Temat nadal aktualny. Bardzo fajna okolica na wyjazd Sylwestrowy, jak na ten okres mało ludzi na stokach. Koszty: - kwaterka (7 noclegów) - 150e/os. - dojazd i dojazdy na stok - 400zł/os. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi