JurekP Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Tylko, że to kompletnie nieprawidłowe tłumaczenie Bump to górka, groove to bruzda A co ja napisalem? Przeciez wlasnie to! >>z "gorki" (dobre jest tu angielskie okreslenie - bump)<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 339 Dodano 9 l Ostatniej odpowiedzi 8 l Top użytkownicy w tym temacie 26 32 26 39 Popularne dni 14 Lis 61 16 Lis 54 11 Lut 47 13 Lis 38 Top użytkownicy w tym temacie fredowski 26 odpowiedzi Mitek 32 odpowiedzi tomal 26 odpowiedzi polm 39 odpowiedzi Popularne dni 14 Lis 2015 61 odpowiedzi 16 Lis 2015 54 odpowiedzi 11 Lut 2016 47 odpowiedzi 13 Lis 2015 38 odpowiedzi bakkz Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 AndRand, to nie tak, bo:- to nie są tłumaczenia, jeśli wątpliwym zbiegiem okoliczności okazałoby się, że polska definicja jest tłumaczeniem, to biję pokłony dla tłumacza za bardzo zgrabne ujęcie tematu,- mound, bump, mogul to są wybrzuszenia,- mulda to wgłębienie (genezy znaczenia tego terminu nie rozumiem, ale akceptuję, z zastrzeżeniem, że termin coraz częściej rozumiany jest właśnie jako wybrzuszenie).Czyli po raz kolejny: słownikowym odpowiednikiem terminów „mound, bump, mogul” w języku polskim jest „mulda”, choć bliższe przyglądnięcie się tematowi wyraźnie pokazuje, że nie ma to większego sensu, bo z górki ktoś kiedyś zrobił dołek. Najprawdopodobniej miał ku temu dobre powody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Podsumuję moje uczestnictwo w wątku starym dowcipem. Mąż pyta żonę: - Dlaczego ty zawsze odcinasz koniec szynki, jak wkładasz ją do brytfanny? No, powiedz mi, dlaczego? Ja tego nie rozumiem. - Jak to dlaczego, przecież tak się robi. - Co to znaczy: się robi? - No, tak się robi. - Ale dlaczego tak się robi?... Wreszcie żona mówi: - Moja mama zawsze tak robiła. Mąż poszedł do mamy. (Mężczyzna w takiej sytuacji potrafi być wytrwały i dociekliwy) - Mamo, dlaczego ty zawsze odcinałaś koniec szynki, jak wkładałaś ją do brytfanny? - No, jak to, to normalne. - No, ale konkretnie, powiedz mi, dlaczego? - Nie wiem, pewnie dlatego, że moja mama tak robiła. Dotarli do babci i pytają: - Babciu, dlaczego ty obcinałaś koniec szynki, jak wkładałaś ją do brytfanny? - Bo miałam za małą brytfannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 - mulda to wgłębienie (genezy znaczenia tego terminu nie rozumiem, ale akceptuję, z zastrzeżeniem, że termin coraz częściej rozumiany jest właśnie jako wybrzuszenie). Etymologia byla wyjasniana w watku http://www.skiforum....-ach-te-muldy/ Slowo to pochodzi od niemieckiego "die Mulde", oznaczajacego niecke, zaglebienie, koryto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Macie zdrowie , albo za duzo czasu żeby sie takimi pierdolami zajmować i muldy dzielić tasakiem na milion czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Macie zdrowie , albo za duzo czasu żeby sie takimi pierdolami zajmować i muldy dzielić tasakiem na milion czesci Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Przegnij o kolano i juz maja . A po Ci rocker to dla gejów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Wot i prawdu skazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Jeszcze takie są? Pewnie na zamówienie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Naczytałem się o dobrodziejstwach rockera. Nawet ( chyba ) chciałbym mieć. Jednak w nartach które "od zawsze" kupuję ............NI MO Co robić? Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Naczytałem się o dobrodziejstwach rockera. Nawet ( chyba ) chciałbym mieć. Jednak w nartach które "od zawsze" kupuję ............NI MO Co robić? Jak żyć? Zglos sie do mnie. Dostaniesz pare lekcji na jazde z rockerem + zdjecie. Bedzie git-es. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Metodyke nauczania zostaw mnie. Tramwajarstwo to 1-szy stopien wyjscia z obslizgowej szkoly. Marzysz o "tajnych kompletach", dzis wszystko jest/ma byc transparentne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Najlepszą metodą na trolla jest ignorowanie bredni które wypisuje . Pa Pa Fredziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jutro będę na Jaworzynie ćwiczył dalej z instruktorem , przesyłam jeszcze raz filmik ty razem bez montażu , oceńcie co w pierwszej kolejności mam poprawić ,https://youtu.be/0JhBQfalmUw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zacznij najpierw od poprawnego nw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert A ty inaczej nie umiesz? Grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 W pierwszej kolejności poprawilbym samoocenę. Następnie kondycję. Chyba że postoje były potrzebne dla kamerzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie JarkuMasz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle.Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie.Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz.Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Zartujesz z tymi 20latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Po pierwsze nie 20 lat a 14 lat . Po drugie jak to nazwales tramwajarstwo możesz tylko pomarzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Śmig × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bakkz Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 AndRand, to nie tak, bo:- to nie są tłumaczenia, jeśli wątpliwym zbiegiem okoliczności okazałoby się, że polska definicja jest tłumaczeniem, to biję pokłony dla tłumacza za bardzo zgrabne ujęcie tematu,- mound, bump, mogul to są wybrzuszenia,- mulda to wgłębienie (genezy znaczenia tego terminu nie rozumiem, ale akceptuję, z zastrzeżeniem, że termin coraz częściej rozumiany jest właśnie jako wybrzuszenie).Czyli po raz kolejny: słownikowym odpowiednikiem terminów „mound, bump, mogul” w języku polskim jest „mulda”, choć bliższe przyglądnięcie się tematowi wyraźnie pokazuje, że nie ma to większego sensu, bo z górki ktoś kiedyś zrobił dołek. Najprawdopodobniej miał ku temu dobre powody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Podsumuję moje uczestnictwo w wątku starym dowcipem. Mąż pyta żonę: - Dlaczego ty zawsze odcinasz koniec szynki, jak wkładasz ją do brytfanny? No, powiedz mi, dlaczego? Ja tego nie rozumiem. - Jak to dlaczego, przecież tak się robi. - Co to znaczy: się robi? - No, tak się robi. - Ale dlaczego tak się robi?... Wreszcie żona mówi: - Moja mama zawsze tak robiła. Mąż poszedł do mamy. (Mężczyzna w takiej sytuacji potrafi być wytrwały i dociekliwy) - Mamo, dlaczego ty zawsze odcinałaś koniec szynki, jak wkładałaś ją do brytfanny? - No, jak to, to normalne. - No, ale konkretnie, powiedz mi, dlaczego? - Nie wiem, pewnie dlatego, że moja mama tak robiła. Dotarli do babci i pytają: - Babciu, dlaczego ty obcinałaś koniec szynki, jak wkładałaś ją do brytfanny? - Bo miałam za małą brytfannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 - mulda to wgłębienie (genezy znaczenia tego terminu nie rozumiem, ale akceptuję, z zastrzeżeniem, że termin coraz częściej rozumiany jest właśnie jako wybrzuszenie). Etymologia byla wyjasniana w watku http://www.skiforum....-ach-te-muldy/ Slowo to pochodzi od niemieckiego "die Mulde", oznaczajacego niecke, zaglebienie, koryto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Macie zdrowie , albo za duzo czasu żeby sie takimi pierdolami zajmować i muldy dzielić tasakiem na milion czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Macie zdrowie , albo za duzo czasu żeby sie takimi pierdolami zajmować i muldy dzielić tasakiem na milion czesci Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Przegnij o kolano i juz maja . A po Ci rocker to dla gejów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Wot i prawdu skazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Jeszcze takie są? Pewnie na zamówienie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Naczytałem się o dobrodziejstwach rockera. Nawet ( chyba ) chciałbym mieć. Jednak w nartach które "od zawsze" kupuję ............NI MO Co robić? Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Naczytałem się o dobrodziejstwach rockera. Nawet ( chyba ) chciałbym mieć. Jednak w nartach które "od zawsze" kupuję ............NI MO Co robić? Jak żyć? Zglos sie do mnie. Dostaniesz pare lekcji na jazde z rockerem + zdjecie. Bedzie git-es. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Metodyke nauczania zostaw mnie. Tramwajarstwo to 1-szy stopien wyjscia z obslizgowej szkoly. Marzysz o "tajnych kompletach", dzis wszystko jest/ma byc transparentne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Najlepszą metodą na trolla jest ignorowanie bredni które wypisuje . Pa Pa Fredziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jutro będę na Jaworzynie ćwiczył dalej z instruktorem , przesyłam jeszcze raz filmik ty razem bez montażu , oceńcie co w pierwszej kolejności mam poprawić ,https://youtu.be/0JhBQfalmUw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zacznij najpierw od poprawnego nw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert A ty inaczej nie umiesz? Grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 W pierwszej kolejności poprawilbym samoocenę. Następnie kondycję. Chyba że postoje były potrzebne dla kamerzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie JarkuMasz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle.Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie.Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz.Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Zartujesz z tymi 20latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Po pierwsze nie 20 lat a 14 lat . Po drugie jak to nazwales tramwajarstwo możesz tylko pomarzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Śmig × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Macie zdrowie , albo za duzo czasu żeby sie takimi pierdolami zajmować i muldy dzielić tasakiem na milion czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Macie zdrowie , albo za duzo czasu żeby sie takimi pierdolami zajmować i muldy dzielić tasakiem na milion czesci Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Przegnij o kolano i juz maja . A po Ci rocker to dla gejów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Wot i prawdu skazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Jeszcze takie są? Pewnie na zamówienie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Naczytałem się o dobrodziejstwach rockera. Nawet ( chyba ) chciałbym mieć. Jednak w nartach które "od zawsze" kupuję ............NI MO Co robić? Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Naczytałem się o dobrodziejstwach rockera. Nawet ( chyba ) chciałbym mieć. Jednak w nartach które "od zawsze" kupuję ............NI MO Co robić? Jak żyć? Zglos sie do mnie. Dostaniesz pare lekcji na jazde z rockerem + zdjecie. Bedzie git-es. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Metodyke nauczania zostaw mnie. Tramwajarstwo to 1-szy stopien wyjscia z obslizgowej szkoly. Marzysz o "tajnych kompletach", dzis wszystko jest/ma byc transparentne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Najlepszą metodą na trolla jest ignorowanie bredni które wypisuje . Pa Pa Fredziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jutro będę na Jaworzynie ćwiczył dalej z instruktorem , przesyłam jeszcze raz filmik ty razem bez montażu , oceńcie co w pierwszej kolejności mam poprawić ,https://youtu.be/0JhBQfalmUw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zacznij najpierw od poprawnego nw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert A ty inaczej nie umiesz? Grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 W pierwszej kolejności poprawilbym samoocenę. Następnie kondycję. Chyba że postoje były potrzebne dla kamerzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie JarkuMasz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle.Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie.Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz.Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Zartujesz z tymi 20latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Po pierwsze nie 20 lat a 14 lat . Po drugie jak to nazwales tramwajarstwo możesz tylko pomarzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Śmig × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Przegnij o kolano i juz maja . A po Ci rocker to dla gejów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatmak Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Wot i prawdu skazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Niby masz rację ale moje nowe narty dalej bez ROCKERA Jeszcze takie są? Pewnie na zamówienie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Naczytałem się o dobrodziejstwach rockera. Nawet ( chyba ) chciałbym mieć. Jednak w nartach które "od zawsze" kupuję ............NI MO Co robić? Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Naczytałem się o dobrodziejstwach rockera. Nawet ( chyba ) chciałbym mieć. Jednak w nartach które "od zawsze" kupuję ............NI MO Co robić? Jak żyć? Zglos sie do mnie. Dostaniesz pare lekcji na jazde z rockerem + zdjecie. Bedzie git-es. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Metodyke nauczania zostaw mnie. Tramwajarstwo to 1-szy stopien wyjscia z obslizgowej szkoly. Marzysz o "tajnych kompletach", dzis wszystko jest/ma byc transparentne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Najlepszą metodą na trolla jest ignorowanie bredni które wypisuje . Pa Pa Fredziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jutro będę na Jaworzynie ćwiczył dalej z instruktorem , przesyłam jeszcze raz filmik ty razem bez montażu , oceńcie co w pierwszej kolejności mam poprawić ,https://youtu.be/0JhBQfalmUw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zacznij najpierw od poprawnego nw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert A ty inaczej nie umiesz? Grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 W pierwszej kolejności poprawilbym samoocenę. Następnie kondycję. Chyba że postoje były potrzebne dla kamerzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie JarkuMasz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle.Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie.Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz.Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Zartujesz z tymi 20latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Po pierwsze nie 20 lat a 14 lat . Po drugie jak to nazwales tramwajarstwo możesz tylko pomarzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Śmig
Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki za propozycję ale......... tramwajarstwo mnie nie interesuje Metodyke nauczania zostaw mnie. Tramwajarstwo to 1-szy stopien wyjscia z obslizgowej szkoly. Marzysz o "tajnych kompletach", dzis wszystko jest/ma byc transparentne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Najlepszą metodą na trolla jest ignorowanie bredni które wypisuje . Pa Pa Fredziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jutro będę na Jaworzynie ćwiczył dalej z instruktorem , przesyłam jeszcze raz filmik ty razem bez montażu , oceńcie co w pierwszej kolejności mam poprawić ,https://youtu.be/0JhBQfalmUw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zacznij najpierw od poprawnego nw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert A ty inaczej nie umiesz? Grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 W pierwszej kolejności poprawilbym samoocenę. Następnie kondycję. Chyba że postoje były potrzebne dla kamerzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie JarkuMasz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle.Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie.Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz.Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Zartujesz z tymi 20latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Po pierwsze nie 20 lat a 14 lat . Po drugie jak to nazwales tramwajarstwo możesz tylko pomarzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Śmig
Harpia Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Najlepszą metodą na trolla jest ignorowanie bredni które wypisuje . Pa Pa Fredziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jutro będę na Jaworzynie ćwiczył dalej z instruktorem , przesyłam jeszcze raz filmik ty razem bez montażu , oceńcie co w pierwszej kolejności mam poprawić ,https://youtu.be/0JhBQfalmUw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zacznij najpierw od poprawnego nw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be_rcik Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEEM Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może pissss PACE !!!!!! Kurna, staczacie się chopaki !!! Ile w tym jest śmigu?!?!? jak to mówił klasyk, "takie to głębokie, że as przydenne" Pozdrawiam wszystkich ze słowamami pokoju i spokoju. Robert A ty inaczej nie umiesz? Grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 W pierwszej kolejności poprawilbym samoocenę. Następnie kondycję. Chyba że postoje były potrzebne dla kamerzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie JarkuMasz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle.Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie.Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz.Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Zartujesz z tymi 20latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Po pierwsze nie 20 lat a 14 lat . Po drugie jak to nazwales tramwajarstwo możesz tylko pomarzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Grzelas Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 W pierwszej kolejności poprawilbym samoocenę. Następnie kondycję. Chyba że postoje były potrzebne dla kamerzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Co wy od rockjera chcecie - w określonych warunkach i okolicznościach jest z nim mega zabawa Na 6 par posiadanych nart jedną mam z rockerem i uwielbiam ją na równi z trzema pozostałymi ( na dwóch parach jeszcze nie jeździłem bo to świeże nabytki tak więc nie wiem czy je lubię). Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie JarkuMasz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle.Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie.Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz.Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Zartujesz z tymi 20latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Po pierwsze nie 20 lat a 14 lat . Po drugie jak to nazwales tramwajarstwo możesz tylko pomarzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jaro323 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zabawa to jest na indigo nawet wyklepanych , a przednia zabawa to jest na gs 193 cm , ale tu już trzeba mieć jaja czego ci brak .Co nie panie JarkuMasz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle.Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie.Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz.Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Zartujesz z tymi 20latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie. Po pierwsze nie 20 lat a 14 lat . Po drugie jak to nazwales tramwajarstwo możesz tylko pomarzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi