tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych. Właśnie jestem po testach w miejscowym Aspen - zapowiadają się nieźle. Tomek nie obraź się ale na żadnym z filmów które wrzucałeś nie widziałem dobrej zabawy a bardziej tramwajarstwo i walkę o życie. Kurcze może masz buty za twarde ? Spróbuj poluzować górne klamry to możesz zlikwidujesz w końcu ten kibel z którym ciągle jeździsz. Pewnie zdradzę teraz tajemnicę poliszynela ale jak na 20 lat jazdy na nartach i nie wiem już ile szkoleń u Tadka Skowrońskiego wygląda to w sumie tak sobie.Masz rację - jeszcze większa jest zabawa na niewyklepanych Posłuchaj człowieku . Popatrz na swoją jazdę ok !! Przestań wypisywać głupoty na mój temat .Gdybyś wiedział co to jest honor i dotrzymanie danego słowa tematu by nie było , ale Ty okazałeś się zwykłym cwaniaczkiem .Tylko że z kolegami z którymi się piło piwo na nartach tak się nie robi !!! doleciało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Piaskownica To zabieraj łopatki i spadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 po co komuś narty, po co komuś śnieg, gdy komputer wszystko zastępuje. Owocnych obrad Panowie ... <<< 48 sezonów na śniegu >>> i jeszcze nie mam dość ... czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 po co komuś narty, po co komuś śnieg, gdy komputer wszystko zastępuje. Owocnych obrad Panowie ... <<< 48 sezonów na śniegu >>> i jeszcze nie mam dość ... czego i Wam życzę Jacy wszyscy mądrzy . Chętnie bym sie z wami spotkał na jakiejś stromej sciance tak 70% nachylenia. Ciekawe co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 To zabieraj łopatki i spadaj miałem się już tu nie odzywać, ale nie wytrzymałem. Takie bu....e odzywki kolego Tomal to możesz sobie mieć do osób co najwyżej w swoim wieku, a i to nie przystoi. Trochę szacunku dla obcych osób należy zachować, nawet w internecie, zwłaszcza dla ludzi o parę lat starszych Nie musisz się z nikim zgadzać, nic mi do Twojej jazdy (tramwaj czy nie, nie moja sprawa), ale zachowujesz się na forum jak rozkapryszona królewna. i jest mi w zasadzie obojętne co mi teraz odpiszesz, nie spodziewam się niczego pochlebnego. zajmij si swoją jazdą a nie obrażaniem i ośmieszaniem innych. mimo wszystko pozdrawiam, i życzę refleksji swego zachowania, młody człowieku. edit - już po wysłaniu posta: 70% - trochę mało. chętnie na na Swiss Wall lub Tunel w Alpe d;Huez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jacy wszyscy mądrzy . Chętnie bym sie z wami spotkał na jakiejś stromej sciance tak 70% nachylenia. Ciekawe co wtedy oj, oj mógłbyś popaść w jeszcze większe kompleksy niż masz obecnie ... wczoraj w ośrodku Schmitten Zell am See trase nr.13 i 14 połknąłem sobie bez zatrzymania i nikt mnie nie wyprzedził !!! pewnie pomyślisz że nikogo na tasach nie było, ale myśl sobie co chcesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 oj, oj mógłbyś popaść w jeszcze większe kompleksy niż masz obecnie ... wczoraj w ośrodku Schmitten Zell am See trase nr.13 i 14 połknąłem sobie bez zatrzymania i nikt mnie nie wyprzedził !!! pewnie pomyślisz że nikogo na tasach nie było, ale myśl sobie co chcesz ... No to gratulacje :-) . Nie mam kompleksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 No to gratulacje :-) . Nie mam kompleksów to tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Robert tu nie chodzi o to kto jak jeździ mam to gdzieś może nawet na głowie . Chodzi mi o zasady których miedzy kolegami sie nie łamie . Nie znasz histori to masz prawo tak myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bejobejo Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Komuch jeden, nie będzie obrażał wodza wszystkich prawdziwych Polaków, a pośladki mają być mocno zaciśnięte. Kuba99 - czuwaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Idż sobie kolego popodskakuj na manifestacji KODu razem z kolegą Robertem , a tutaj piszemy o nartach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Ale się rozpędziliście, za dwa tygodnie są na Kasprowym eliminacje do AMP, spróbujcie swoich sił, tyczki zweryfikują Wasze ścianki 70% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 14 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Śmig × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 po co komuś narty, po co komuś śnieg, gdy komputer wszystko zastępuje. Owocnych obrad Panowie ... <<< 48 sezonów na śniegu >>> i jeszcze nie mam dość ... czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 po co komuś narty, po co komuś śnieg, gdy komputer wszystko zastępuje. Owocnych obrad Panowie ... <<< 48 sezonów na śniegu >>> i jeszcze nie mam dość ... czego i Wam życzę Jacy wszyscy mądrzy . Chętnie bym sie z wami spotkał na jakiejś stromej sciance tak 70% nachylenia. Ciekawe co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 To zabieraj łopatki i spadaj miałem się już tu nie odzywać, ale nie wytrzymałem. Takie bu....e odzywki kolego Tomal to możesz sobie mieć do osób co najwyżej w swoim wieku, a i to nie przystoi. Trochę szacunku dla obcych osób należy zachować, nawet w internecie, zwłaszcza dla ludzi o parę lat starszych Nie musisz się z nikim zgadzać, nic mi do Twojej jazdy (tramwaj czy nie, nie moja sprawa), ale zachowujesz się na forum jak rozkapryszona królewna. i jest mi w zasadzie obojętne co mi teraz odpiszesz, nie spodziewam się niczego pochlebnego. zajmij si swoją jazdą a nie obrażaniem i ośmieszaniem innych. mimo wszystko pozdrawiam, i życzę refleksji swego zachowania, młody człowieku. edit - już po wysłaniu posta: 70% - trochę mało. chętnie na na Swiss Wall lub Tunel w Alpe d;Huez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jacy wszyscy mądrzy . Chętnie bym sie z wami spotkał na jakiejś stromej sciance tak 70% nachylenia. Ciekawe co wtedy oj, oj mógłbyś popaść w jeszcze większe kompleksy niż masz obecnie ... wczoraj w ośrodku Schmitten Zell am See trase nr.13 i 14 połknąłem sobie bez zatrzymania i nikt mnie nie wyprzedził !!! pewnie pomyślisz że nikogo na tasach nie było, ale myśl sobie co chcesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 oj, oj mógłbyś popaść w jeszcze większe kompleksy niż masz obecnie ... wczoraj w ośrodku Schmitten Zell am See trase nr.13 i 14 połknąłem sobie bez zatrzymania i nikt mnie nie wyprzedził !!! pewnie pomyślisz że nikogo na tasach nie było, ale myśl sobie co chcesz ... No to gratulacje :-) . Nie mam kompleksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 No to gratulacje :-) . Nie mam kompleksów to tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Robert tu nie chodzi o to kto jak jeździ mam to gdzieś może nawet na głowie . Chodzi mi o zasady których miedzy kolegami sie nie łamie . Nie znasz histori to masz prawo tak myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bejobejo Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Komuch jeden, nie będzie obrażał wodza wszystkich prawdziwych Polaków, a pośladki mają być mocno zaciśnięte. Kuba99 - czuwaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Idż sobie kolego popodskakuj na manifestacji KODu razem z kolegą Robertem , a tutaj piszemy o nartach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Ale się rozpędziliście, za dwa tygodnie są na Kasprowym eliminacje do AMP, spróbujcie swoich sił, tyczki zweryfikują Wasze ścianki 70% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 14 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Śmig
Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jacy wszyscy mądrzy . Chętnie bym sie z wami spotkał na jakiejś stromej sciance tak 70% nachylenia. Ciekawe co wtedy oj, oj mógłbyś popaść w jeszcze większe kompleksy niż masz obecnie ... wczoraj w ośrodku Schmitten Zell am See trase nr.13 i 14 połknąłem sobie bez zatrzymania i nikt mnie nie wyprzedził !!! pewnie pomyślisz że nikogo na tasach nie było, ale myśl sobie co chcesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 oj, oj mógłbyś popaść w jeszcze większe kompleksy niż masz obecnie ... wczoraj w ośrodku Schmitten Zell am See trase nr.13 i 14 połknąłem sobie bez zatrzymania i nikt mnie nie wyprzedził !!! pewnie pomyślisz że nikogo na tasach nie było, ale myśl sobie co chcesz ... No to gratulacje :-) . Nie mam kompleksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 No to gratulacje :-) . Nie mam kompleksów to tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Robert tu nie chodzi o to kto jak jeździ mam to gdzieś może nawet na głowie . Chodzi mi o zasady których miedzy kolegami sie nie łamie . Nie znasz histori to masz prawo tak myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bejobejo Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Komuch jeden, nie będzie obrażał wodza wszystkich prawdziwych Polaków, a pośladki mają być mocno zaciśnięte. Kuba99 - czuwaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Idż sobie kolego popodskakuj na manifestacji KODu razem z kolegą Robertem , a tutaj piszemy o nartach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Ale się rozpędziliście, za dwa tygodnie są na Kasprowym eliminacje do AMP, spróbujcie swoich sił, tyczki zweryfikują Wasze ścianki 70% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 14 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Śmig
tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 oj, oj mógłbyś popaść w jeszcze większe kompleksy niż masz obecnie ... wczoraj w ośrodku Schmitten Zell am See trase nr.13 i 14 połknąłem sobie bez zatrzymania i nikt mnie nie wyprzedził !!! pewnie pomyślisz że nikogo na tasach nie było, ale myśl sobie co chcesz ... No to gratulacje :-) . Nie mam kompleksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 No to gratulacje :-) . Nie mam kompleksów to tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Robert tu nie chodzi o to kto jak jeździ mam to gdzieś może nawet na głowie . Chodzi mi o zasady których miedzy kolegami sie nie łamie . Nie znasz histori to masz prawo tak myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bejobejo Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Komuch jeden, nie będzie obrażał wodza wszystkich prawdziwych Polaków, a pośladki mają być mocno zaciśnięte. Kuba99 - czuwaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Idż sobie kolego popodskakuj na manifestacji KODu razem z kolegą Robertem , a tutaj piszemy o nartach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Ale się rozpędziliście, za dwa tygodnie są na Kasprowym eliminacje do AMP, spróbujcie swoich sił, tyczki zweryfikują Wasze ścianki 70% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 14 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
RobertK Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Robert tu nie chodzi o to kto jak jeździ mam to gdzieś może nawet na głowie . Chodzi mi o zasady których miedzy kolegami sie nie łamie . Nie znasz histori to masz prawo tak myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Tomal, daj spokój, rozluźnij pośladki przez jakis czas zachowywałeś się jak prezes PiSu przed wyborami a teraz znowu prezentujesz prawdziwe oblicze i niestety (a moze stety ) - pisałem to wcześniej - nie litry wspólnie wypitego alkoholu świadczą o poziomie czyjejś jazdy Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bejobejo Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Komuch jeden, nie będzie obrażał wodza wszystkich prawdziwych Polaków, a pośladki mają być mocno zaciśnięte. Kuba99 - czuwaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Idż sobie kolego popodskakuj na manifestacji KODu razem z kolegą Robertem , a tutaj piszemy o nartach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Ale się rozpędziliście, za dwa tygodnie są na Kasprowym eliminacje do AMP, spróbujcie swoich sił, tyczki zweryfikują Wasze ścianki 70% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 14 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Bejobejo Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jesteś bardzo podatny na lewacką propagandę Komuch jeden, nie będzie obrażał wodza wszystkich prawdziwych Polaków, a pośladki mają być mocno zaciśnięte. Kuba99 - czuwaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Idż sobie kolego popodskakuj na manifestacji KODu razem z kolegą Robertem , a tutaj piszemy o nartach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Ale się rozpędziliście, za dwa tygodnie są na Kasprowym eliminacje do AMP, spróbujcie swoich sił, tyczki zweryfikują Wasze ścianki 70% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi