kudik Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Witam serdecznie, Czy ktoś ma jakieś sprawdzone namiary na firmy oferujące transfery z włoskich lotnisk do regionów narciarskich ? Tyle znalazłem: http://www.yeticlub....narty-do-wloch/ Z lotniska w Weronie czy Bergamo sporo transferów w różne miejsca (m.in. do Val di Sole czy Fiemme) organizuje np Fly Ski Shuttle - i ich znam, natomiast ostatni kurs z Werony do np Folgarii jest o 19:30 podczas gdy samolot Wizz Air ląduję 19:50 :-( Jak ma ktoś jakieś sprawdzone namiary to będę wdzięczny. Interesują mnie również firmy organizujące transfery z lotniska do innych regionów jak Livigno, czy Bormio. Pozdrawiam ps. lupkę i wyszukiwarkę wcześniejszych postów sprawdzam na bieżąco ;-) natomiast za aktualne i sprawdzone namiary będę zobowiązany i myślę, że nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi