Joanna Sm Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Wystarczy założyć dobrą kominiarkę. Byłem sceptyczny do tego typu wynalazku,dopóki gdy przez przypadek wpadła mi w ręce świetna kominiarka Vikinga. Od tego czasu się z nią nie rozstaję i żaden mróz nie jest straszny . Koszt nieporównywalny do kasku z w/w linku :-) Oczywiście używam komin- koleżanka miała pecha, bo od zawietrznej siedziała - siedziałyśmy na górze narażone na wiatr i mróz na wysokości powyżej 3000 m, właściwe zaraz przed górnym peronem, wjazd na górę to 8 minut i utknelysmys zaraz przed wysiadką-walczyłysmy, żeby sie ogrzać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Jeśli chodzi o temat kasku , to dla siebie kupiłem kask , który mi się nie podobał ,ale polubiła go moja głowa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi