wort Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 automatyczne skrzynie nie radzą sobie w warunkach zimowych. Radzą sobie doskonale, rzekłbym, lepiej niż manual pod warunkiem napędu 4#4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 105 Dodano 9 l Ostatniej odpowiedzi 6 l Top użytkownicy w tym temacie 18 8 9 11 Popularne dni 3 Lis 49 5 Lis 15 29 Gru 9 4 Lis 6 Top użytkownicy w tym temacie wort 18 odpowiedzi Spiochu 8 odpowiedzi tomal 9 odpowiedzi jaro323 11 odpowiedzi Popularne dni 3 Lis 2015 49 odpowiedzi 5 Lis 2015 15 odpowiedzi 29 Gru 2017 9 odpowiedzi 4 Lis 2015 6 odpowiedzi tomkly Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Radzą sobie doskonale, rzekłbym, lepiej niż manual pod warunkiem napędu 4#4 Ano właśnie. Ja mam napęd jedynie na przednią oś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Jechałem tam kiedyś w Pensylwanii zimą w drodze do Detroit i dopadły nas mróz i nietypowe w takim mrozie, zawieje śnieżne i śnieżyce. Droga biała i dosłownie ściana śniegu. Widoczność spadła do kilkunastu metrów, a na poboczu co kilka mil leżały zamarznięte sarny co podkręcało niesamowitość scenerii. Akurat kilkanaście mil wcześniej zatankowałem po gwizdek, więc o to się nie martwiłem, ale samochód miałem na te warunki nienajlepszy (Ford Mustang z tylnym napędem) więc pilnowałem się mocno. W pewnym momencie jakiś "tir" wypadł z drogi i zatarasował wszystko. Staliśmy kilka godzin. Tam śniegi naprawdę potrafią nie żartować. zajrzyj tam http://www.kochamnar...ge-3#entry70540 na razie jeszcze kataklizmu nie ma - ot zwykla zima w pensylvanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Jak byś miał 4x4 to naprawdę uwierz, że jest to najlepsze rozwiązanie jakie jest:D Jak najbardziej wierzę. Automatyczny rozkład momentu obrotowego na osie oraz dopasowane do tego ewentualne przełożenie. Jestem sobie w stanie wyobrazić przewagę tego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 5 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jak dojechać Opony zimowe jesienią
tomkly Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Radzą sobie doskonale, rzekłbym, lepiej niż manual pod warunkiem napędu 4#4 Ano właśnie. Ja mam napęd jedynie na przednią oś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Jechałem tam kiedyś w Pensylwanii zimą w drodze do Detroit i dopadły nas mróz i nietypowe w takim mrozie, zawieje śnieżne i śnieżyce. Droga biała i dosłownie ściana śniegu. Widoczność spadła do kilkunastu metrów, a na poboczu co kilka mil leżały zamarznięte sarny co podkręcało niesamowitość scenerii. Akurat kilkanaście mil wcześniej zatankowałem po gwizdek, więc o to się nie martwiłem, ale samochód miałem na te warunki nienajlepszy (Ford Mustang z tylnym napędem) więc pilnowałem się mocno. W pewnym momencie jakiś "tir" wypadł z drogi i zatarasował wszystko. Staliśmy kilka godzin. Tam śniegi naprawdę potrafią nie żartować. zajrzyj tam http://www.kochamnar...ge-3#entry70540 na razie jeszcze kataklizmu nie ma - ot zwykla zima w pensylvanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Jak byś miał 4x4 to naprawdę uwierz, że jest to najlepsze rozwiązanie jakie jest:D Jak najbardziej wierzę. Automatyczny rozkład momentu obrotowego na osie oraz dopasowane do tego ewentualne przełożenie. Jestem sobie w stanie wyobrazić przewagę tego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 5 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jak dojechać Opony zimowe jesienią
jan koval Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Jechałem tam kiedyś w Pensylwanii zimą w drodze do Detroit i dopadły nas mróz i nietypowe w takim mrozie, zawieje śnieżne i śnieżyce. Droga biała i dosłownie ściana śniegu. Widoczność spadła do kilkunastu metrów, a na poboczu co kilka mil leżały zamarznięte sarny co podkręcało niesamowitość scenerii. Akurat kilkanaście mil wcześniej zatankowałem po gwizdek, więc o to się nie martwiłem, ale samochód miałem na te warunki nienajlepszy (Ford Mustang z tylnym napędem) więc pilnowałem się mocno. W pewnym momencie jakiś "tir" wypadł z drogi i zatarasował wszystko. Staliśmy kilka godzin. Tam śniegi naprawdę potrafią nie żartować. zajrzyj tam http://www.kochamnar...ge-3#entry70540 na razie jeszcze kataklizmu nie ma - ot zwykla zima w pensylvanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Jak byś miał 4x4 to naprawdę uwierz, że jest to najlepsze rozwiązanie jakie jest:D Jak najbardziej wierzę. Automatyczny rozkład momentu obrotowego na osie oraz dopasowane do tego ewentualne przełożenie. Jestem sobie w stanie wyobrazić przewagę tego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 5 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomkly Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Jak byś miał 4x4 to naprawdę uwierz, że jest to najlepsze rozwiązanie jakie jest:D Jak najbardziej wierzę. Automatyczny rozkład momentu obrotowego na osie oraz dopasowane do tego ewentualne przełożenie. Jestem sobie w stanie wyobrazić przewagę tego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 5 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność