Arek1982 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? Ferrari czy Lamborghini co jest lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 W zeszłym roku byłem na etapie zmiany kasku. Ostatecznie kupiłem Uvexa. Przymierzałem i oglądałem Shreda, Uvexa, POC, Atomic. Ostatecznie padło na Uvexa bo jest dość lekki (dla mnie to ważne bo mama problemy z szyją) dobrze leży na MOJEJ głowie, ma atrakcyjną cenę i co dla mnie ma również znaczenie wygląda znośnie. PS tak jak pisze Tomal Head czy Uvex to dobre firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ferrari czy Lamborghini co jest lepsze ? Nie wiem. Ferrari nie jeździłam, a Lamborghini nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia. Miałam 14 lat i uznałam je za małe i pokraczne. W dodatku było brzydkie, bo żółte. A po mieście jeździło jak każde inne auto, więc bez szału. Sorry chłopaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dubel-do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem. Ferrari nie jeździłam, a Lamborghini nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia. Miałam 14 lat i uznałam je za małe i pokraczne. W dodatku było brzydkie, bo żółte. A po mieście jeździło jak każde inne auto, więc bez szału. Sorry chłopaki . Miała być edycja , ale zapomniałem .Dla mnie Uvex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? Ta, która lepiej leży na TWOJEJ głowie. Z kaskiem jest trochę jak z butami - każdy ma inny kształt głowy i nie na każdemu ten sam model kasku będzie pasował. Oczywiście przed zakupem należy wiedzieć, jaki to jest "dobry" kask, ale to chyba oczywiste . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ferrari czy Lamborghini co jest lepsze ? Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Miało być "Oba" Porównanie "malucha" do "za małego kasku"....... MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith.Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
paw1 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 W zeszłym roku byłem na etapie zmiany kasku. Ostatecznie kupiłem Uvexa. Przymierzałem i oglądałem Shreda, Uvexa, POC, Atomic. Ostatecznie padło na Uvexa bo jest dość lekki (dla mnie to ważne bo mama problemy z szyją) dobrze leży na MOJEJ głowie, ma atrakcyjną cenę i co dla mnie ma również znaczenie wygląda znośnie. PS tak jak pisze Tomal Head czy Uvex to dobre firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ferrari czy Lamborghini co jest lepsze ? Nie wiem. Ferrari nie jeździłam, a Lamborghini nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia. Miałam 14 lat i uznałam je za małe i pokraczne. W dodatku było brzydkie, bo żółte. A po mieście jeździło jak każde inne auto, więc bez szału. Sorry chłopaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dubel-do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem. Ferrari nie jeździłam, a Lamborghini nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia. Miałam 14 lat i uznałam je za małe i pokraczne. W dodatku było brzydkie, bo żółte. A po mieście jeździło jak każde inne auto, więc bez szału. Sorry chłopaki . Miała być edycja , ale zapomniałem .Dla mnie Uvex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? Ta, która lepiej leży na TWOJEJ głowie. Z kaskiem jest trochę jak z butami - każdy ma inny kształt głowy i nie na każdemu ten sam model kasku będzie pasował. Oczywiście przed zakupem należy wiedzieć, jaki to jest "dobry" kask, ale to chyba oczywiste . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ferrari czy Lamborghini co jest lepsze ? Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Miało być "Oba" Porównanie "malucha" do "za małego kasku"....... MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith.Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dubel-do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem. Ferrari nie jeździłam, a Lamborghini nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia. Miałam 14 lat i uznałam je za małe i pokraczne. W dodatku było brzydkie, bo żółte. A po mieście jeździło jak każde inne auto, więc bez szału. Sorry chłopaki . Miała być edycja , ale zapomniałem .Dla mnie Uvex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? Ta, która lepiej leży na TWOJEJ głowie. Z kaskiem jest trochę jak z butami - każdy ma inny kształt głowy i nie na każdemu ten sam model kasku będzie pasował. Oczywiście przed zakupem należy wiedzieć, jaki to jest "dobry" kask, ale to chyba oczywiste . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ferrari czy Lamborghini co jest lepsze ? Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Miało być "Oba" Porównanie "malucha" do "za małego kasku"....... MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith.Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? Ta, która lepiej leży na TWOJEJ głowie. Z kaskiem jest trochę jak z butami - każdy ma inny kształt głowy i nie na każdemu ten sam model kasku będzie pasował. Oczywiście przed zakupem należy wiedzieć, jaki to jest "dobry" kask, ale to chyba oczywiste . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ferrari czy Lamborghini co jest lepsze ? Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Miało być "Oba" Porównanie "malucha" do "za małego kasku"....... MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith.Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ferrari czy Lamborghini co jest lepsze ? Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Miało być "Oba" Porównanie "malucha" do "za małego kasku"....... MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith.Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ona ze stajni Fiata Z kaskiem jak z butami...musisz mierzyć. Ja ma HEAD bo dobrze leży mi na głowie ............. Uvex, Atomic i Rosi mi nie leżały. Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Miało być "Oba" Porównanie "malucha" do "za małego kasku"....... MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith.Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex??
TomiQ82 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ta "Ona" to o mnie? Fiaty też mi nie imponują . Chociaż... nie. Fiat 126p robił jednak pewne wrażenie. Każdy w nim wyglądał jak za małym kasku . Miało być "Oba" Porównanie "malucha" do "za małego kasku"....... MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith.Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Która marka kasków i gogli jest lepsza Head czy Uvex??
jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Najlepszy jest Smith.Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pomyłka - w kaskach króluje Alpina Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie wiem który kask jest najlepszy. Z pewnych względów nie kupił bym POC Ale to bardzo subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ale my chyba nie rozmawiamy o kategorii "najbardziej gejowskie"? Jeżeli rozmawialibyśmy w kategorii " najbardziej gejowski zestaw" to musiałby zostać poruszony temat gogli z wiatraczkiem na baterie, butów z trzema klamrami (siakieś damskie pewnie ) i połączenie tego wszystkiego z białą kurtką narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 I obcisłą o numer za małą bielizną bionica Pozdro Wiesiek Jeżeli chodzi o moją bieliznę to w tym roku bardzo pasuje - w zeszłym sezonie było +10 kg więcej także też była troszeczkę obcisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi