mig Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Z mojego punktu widzenia (AIRBAGA) wcale to nie jest takie różowe, wcale, a wcale. Ale mamy przynajmniej ten komfort, że drobnica się odbija...... :-) . PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 159 Dodano 9 l Ostatniej odpowiedzi 8 l Top użytkownicy w tym temacie 12 11 13 11 Popularne dni 30 Paź 48 31 Paź 41 29 Paź 17 1 Lis 15 Top użytkownicy w tym temacie brelo 12 odpowiedzi kolo 11 odpowiedzi Mitek 13 odpowiedzi Harpia 11 odpowiedzi Popularne dni 30 Paź 2015 48 odpowiedzi 31 Paź 2015 41 odpowiedzi 29 Paź 2015 17 odpowiedzi 1 Lis 2015 15 odpowiedzi bodex4 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ale mamy przynajmniej ten komfort, że drobnica się odbija...... :-) . PozdrawiamM i wszystkie narty są z rokerem i nie mają Cambera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 i wszystkie narty są z rokerem i nie mają Cambera ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jesteście mi winni 18 minut życia, które poświęciłem na czytanie tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Cześć Jako, że Jarek podjął decyzje o nie "przycinaniu" powyższego tematu, ... tylko gwoli jasności ... w takich i podobnych przypadkach , zdanie decydujące ma Gospodarz tematu ... zawsze pytam tu , zdanie Witka znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witek jak chcesz odchodzić to muszę Ci napisać ( bo może nie będę miał później okazji ), że masz dobre plecy ja nad swoimi muszę popracować i może kiedyś ,kiedyś .... nie czytałem tych kilku stron ale może w wolnej chwili mi ktoś streści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Łódź (Daleko w góry, daleko nad jeziora, daleko nad morze) Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ?Nadal piękne, tylko tatuaży znacznie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Brrr. z tymi wzorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Właśnie, fajni forumowicze odchodzą, jak nie w realu, to wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kordian- bardzo żałuję Ja mało piszę, ale dzięki Tobie było, co poczytać i się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... papryczka78 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Kordian rozumiem twoją decyzję. Ja też mało się udzielam, praktycznie wyłącznie w wątku o ciuchach. I to nie dlatego że brak mi czasu. Dziękuję za parę zabawnych wpisów na wątku o damskich rozprawkach. Trzymaj się i co najmniej metra śniegu pod deskami życzę w zbliżającym się sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział W samej rzeczy Żeby wiedzieć kto wróg, a kto przyjaciel trzeba najpierw ustalić która twarz danego jegomościa jest prawdziwa - ta wirtualna czy ta z reala... Problem komplikuje fakt, iż w prywatnych rozmowach część forumowiczów przyznało, że w wirtualnym świecie z premedytacją przekraczają cienką czerwoną linię tylko po to by "zobaczyć reakcję rozmówcy" i sprawdzić "wytrzymałość materiału". Taka forma badań socjologicznych chciałoby się rzec Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ale mamy przynajmniej ten komfort, że drobnica się odbija...... :-) . PozdrawiamM i wszystkie narty są z rokerem i nie mają Cambera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 i wszystkie narty są z rokerem i nie mają Cambera ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jesteście mi winni 18 minut życia, które poświęciłem na czytanie tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Cześć Jako, że Jarek podjął decyzje o nie "przycinaniu" powyższego tematu, ... tylko gwoli jasności ... w takich i podobnych przypadkach , zdanie decydujące ma Gospodarz tematu ... zawsze pytam tu , zdanie Witka znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witek jak chcesz odchodzić to muszę Ci napisać ( bo może nie będę miał później okazji ), że masz dobre plecy ja nad swoimi muszę popracować i może kiedyś ,kiedyś .... nie czytałem tych kilku stron ale może w wolnej chwili mi ktoś streści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Łódź (Daleko w góry, daleko nad jeziora, daleko nad morze) Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ?Nadal piękne, tylko tatuaży znacznie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Brrr. z tymi wzorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Właśnie, fajni forumowicze odchodzą, jak nie w realu, to wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kordian- bardzo żałuję Ja mało piszę, ale dzięki Tobie było, co poczytać i się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... papryczka78 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Kordian rozumiem twoją decyzję. Ja też mało się udzielam, praktycznie wyłącznie w wątku o ciuchach. I to nie dlatego że brak mi czasu. Dziękuję za parę zabawnych wpisów na wątku o damskich rozprawkach. Trzymaj się i co najmniej metra śniegu pod deskami życzę w zbliżającym się sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział W samej rzeczy Żeby wiedzieć kto wróg, a kto przyjaciel trzeba najpierw ustalić która twarz danego jegomościa jest prawdziwa - ta wirtualna czy ta z reala... Problem komplikuje fakt, iż w prywatnych rozmowach część forumowiczów przyznało, że w wirtualnym świecie z premedytacją przekraczają cienką czerwoną linię tylko po to by "zobaczyć reakcję rozmówcy" i sprawdzić "wytrzymałość materiału". Taka forma badań socjologicznych chciałoby się rzec Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 i wszystkie narty są z rokerem i nie mają Cambera ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jesteście mi winni 18 minut życia, które poświęciłem na czytanie tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Cześć Jako, że Jarek podjął decyzje o nie "przycinaniu" powyższego tematu, ... tylko gwoli jasności ... w takich i podobnych przypadkach , zdanie decydujące ma Gospodarz tematu ... zawsze pytam tu , zdanie Witka znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witek jak chcesz odchodzić to muszę Ci napisać ( bo może nie będę miał później okazji ), że masz dobre plecy ja nad swoimi muszę popracować i może kiedyś ,kiedyś .... nie czytałem tych kilku stron ale może w wolnej chwili mi ktoś streści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Łódź (Daleko w góry, daleko nad jeziora, daleko nad morze) Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ?Nadal piękne, tylko tatuaży znacznie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Brrr. z tymi wzorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Właśnie, fajni forumowicze odchodzą, jak nie w realu, to wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kordian- bardzo żałuję Ja mało piszę, ale dzięki Tobie było, co poczytać i się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... papryczka78 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Kordian rozumiem twoją decyzję. Ja też mało się udzielam, praktycznie wyłącznie w wątku o ciuchach. I to nie dlatego że brak mi czasu. Dziękuję za parę zabawnych wpisów na wątku o damskich rozprawkach. Trzymaj się i co najmniej metra śniegu pod deskami życzę w zbliżającym się sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział W samej rzeczy Żeby wiedzieć kto wróg, a kto przyjaciel trzeba najpierw ustalić która twarz danego jegomościa jest prawdziwa - ta wirtualna czy ta z reala... Problem komplikuje fakt, iż w prywatnych rozmowach część forumowiczów przyznało, że w wirtualnym świecie z premedytacją przekraczają cienką czerwoną linię tylko po to by "zobaczyć reakcję rozmówcy" i sprawdzić "wytrzymałość materiału". Taka forma badań socjologicznych chciałoby się rzec Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jesteście mi winni 18 minut życia, które poświęciłem na czytanie tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Cześć Jako, że Jarek podjął decyzje o nie "przycinaniu" powyższego tematu, ... tylko gwoli jasności ... w takich i podobnych przypadkach , zdanie decydujące ma Gospodarz tematu ... zawsze pytam tu , zdanie Witka znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witek jak chcesz odchodzić to muszę Ci napisać ( bo może nie będę miał później okazji ), że masz dobre plecy ja nad swoimi muszę popracować i może kiedyś ,kiedyś .... nie czytałem tych kilku stron ale może w wolnej chwili mi ktoś streści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Łódź (Daleko w góry, daleko nad jeziora, daleko nad morze) Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ?Nadal piękne, tylko tatuaży znacznie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Brrr. z tymi wzorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Właśnie, fajni forumowicze odchodzą, jak nie w realu, to wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kordian- bardzo żałuję Ja mało piszę, ale dzięki Tobie było, co poczytać i się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... papryczka78 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Kordian rozumiem twoją decyzję. Ja też mało się udzielam, praktycznie wyłącznie w wątku o ciuchach. I to nie dlatego że brak mi czasu. Dziękuję za parę zabawnych wpisów na wątku o damskich rozprawkach. Trzymaj się i co najmniej metra śniegu pod deskami życzę w zbliżającym się sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział W samej rzeczy Żeby wiedzieć kto wróg, a kto przyjaciel trzeba najpierw ustalić która twarz danego jegomościa jest prawdziwa - ta wirtualna czy ta z reala... Problem komplikuje fakt, iż w prywatnych rozmowach część forumowiczów przyznało, że w wirtualnym świecie z premedytacją przekraczają cienką czerwoną linię tylko po to by "zobaczyć reakcję rozmówcy" i sprawdzić "wytrzymałość materiału". Taka forma badań socjologicznych chciałoby się rzec Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kamil.k Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witek jak chcesz odchodzić to muszę Ci napisać ( bo może nie będę miał później okazji ), że masz dobre plecy ja nad swoimi muszę popracować i może kiedyś ,kiedyś .... nie czytałem tych kilku stron ale może w wolnej chwili mi ktoś streści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Łódź (Daleko w góry, daleko nad jeziora, daleko nad morze) Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ?Nadal piękne, tylko tatuaży znacznie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Brrr. z tymi wzorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Właśnie, fajni forumowicze odchodzą, jak nie w realu, to wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kordian- bardzo żałuję Ja mało piszę, ale dzięki Tobie było, co poczytać i się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... papryczka78 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Kordian rozumiem twoją decyzję. Ja też mało się udzielam, praktycznie wyłącznie w wątku o ciuchach. I to nie dlatego że brak mi czasu. Dziękuję za parę zabawnych wpisów na wątku o damskich rozprawkach. Trzymaj się i co najmniej metra śniegu pod deskami życzę w zbliżającym się sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział W samej rzeczy Żeby wiedzieć kto wróg, a kto przyjaciel trzeba najpierw ustalić która twarz danego jegomościa jest prawdziwa - ta wirtualna czy ta z reala... Problem komplikuje fakt, iż w prywatnych rozmowach część forumowiczów przyznało, że w wirtualnym świecie z premedytacją przekraczają cienką czerwoną linię tylko po to by "zobaczyć reakcję rozmówcy" i sprawdzić "wytrzymałość materiału". Taka forma badań socjologicznych chciałoby się rzec Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
ski4ever Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ale słynne kiedyś z nadmiaru pięknych kobiet, jak jest dziś ?Nadal piękne, tylko tatuaży znacznie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Brrr. z tymi wzorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ja krótko-dziękuję kordianw. Tylko dzięki Tobie skiforum żyło przez całe lato. Wielka szkoda,że odpuszczasz. Buziaki. Właśnie, fajni forumowicze odchodzą, jak nie w realu, to wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kordian- bardzo żałuję Ja mało piszę, ale dzięki Tobie było, co poczytać i się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... papryczka78 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Kordian rozumiem twoją decyzję. Ja też mało się udzielam, praktycznie wyłącznie w wątku o ciuchach. I to nie dlatego że brak mi czasu. Dziękuję za parę zabawnych wpisów na wątku o damskich rozprawkach. Trzymaj się i co najmniej metra śniegu pod deskami życzę w zbliżającym się sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział W samej rzeczy Żeby wiedzieć kto wróg, a kto przyjaciel trzeba najpierw ustalić która twarz danego jegomościa jest prawdziwa - ta wirtualna czy ta z reala... Problem komplikuje fakt, iż w prywatnych rozmowach część forumowiczów przyznało, że w wirtualnym świecie z premedytacją przekraczają cienką czerwoną linię tylko po to by "zobaczyć reakcję rozmówcy" i sprawdzić "wytrzymałość materiału". Taka forma badań socjologicznych chciałoby się rzec Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kordian- bardzo żałuję Ja mało piszę, ale dzięki Tobie było, co poczytać i się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papryczka78 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Kordian rozumiem twoją decyzję. Ja też mało się udzielam, praktycznie wyłącznie w wątku o ciuchach. I to nie dlatego że brak mi czasu. Dziękuję za parę zabawnych wpisów na wątku o damskich rozprawkach. Trzymaj się i co najmniej metra śniegu pod deskami życzę w zbliżającym się sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Pożegnanie? To jest forum przynajmniej po części użytkowe. Można korzystać, można nie zaglądać jak ma się inne zajęcie. A inne zajęcia mieć trzeba. Czasem nawet na narty wato wyskoczyć. Rowerek jakiś czy nawet spacerek. Powiem krótko - nadmiar forumowania szkodzi ale zupełnie odcinać się nie warto. Zwłaszcza z pompą i przemówieniem bo później głupio wracać a pod zmienionym nickiem jakoś niezręcznie. Cześć przedszkole! Nie było mnie trochę a wy dalej tymi łopatkami się tłuczecie? Przypominam że jest funkcja - ignoruj użytkownika. U mnie działa. Właśnie sprawdziłam czy siedzą u mnie w kozie ci co powinni. I siedzą, amnestii nie było. No to odetchnęłam. Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział W samej rzeczy Żeby wiedzieć kto wróg, a kto przyjaciel trzeba najpierw ustalić która twarz danego jegomościa jest prawdziwa - ta wirtualna czy ta z reala... Problem komplikuje fakt, iż w prywatnych rozmowach część forumowiczów przyznało, że w wirtualnym świecie z premedytacją przekraczają cienką czerwoną linię tylko po to by "zobaczyć reakcję rozmówcy" i sprawdzić "wytrzymałość materiału". Taka forma badań socjologicznych chciałoby się rzec Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział W samej rzeczy Żeby wiedzieć kto wróg, a kto przyjaciel trzeba najpierw ustalić która twarz danego jegomościa jest prawdziwa - ta wirtualna czy ta z reala... Problem komplikuje fakt, iż w prywatnych rozmowach część forumowiczów przyznało, że w wirtualnym świecie z premedytacją przekraczają cienką czerwoną linię tylko po to by "zobaczyć reakcję rozmówcy" i sprawdzić "wytrzymałość materiału". Taka forma badań socjologicznych chciałoby się rzec Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kolo Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Nic dodać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
eliorlan Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W samej rzeczy Już ci mówię jak jest. Prawdziwe zawsze jest oblicze sieciowe? Dlaczego? Różnica wynika z tego że czegoś nie jesteśmy w stanie zrobić patrząc komuś prosto w oczy. Te oczy to taka mała ludzka ułomność. Tyle że potem odwracamy się plecami i wszystko się zmienia. Jest to mocne uproszczenie.Jeleni w sieci szukają ludzie o miłym obliczu.Jeżeli chodzi o forum to jak się zgada paru Mądrusi to padają argumenty nie zawsze powyżej pasa,ale czy to zawsze świadczy że są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bakkz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Po tym, co otrzymałem na PW, chyba cieszę się, że w kozie siedzę. Nie rozumiem idei ignorowania, pomijając skrajny spam i dręczenie. Różnice zdań i przeciwne punkty widzenia zawsze będą, ale żeby za to ignorować? Hmm. Słabe. Chwalenie się tym, jeszcze słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! No chyba ,że jeden jest z PO a drugi z PiSU to nic to nie da wtedy się dogadają bo obie partie socjalistyczne, wszystkim pracującym zabiorą pieniądze żeby dać kasę tym którzy nie chcą pracować .Gorzej jakby jeden był za PO a drugi za Korwinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dobrze że skorzystałem z ułaskawienia .Tak teraz bym w kozie siedział Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bakkz Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Internetowe przepychanki................... Nie lepiej po przepychać się na żywo?? Spotkajcie się - dajcie sobie po ryju i będzie OK!! Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Pomijając sugerowanie, żeby kobiecie... – no, nawet wspominać nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie
zeberkaa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 są złymi ludźmi ? - nie sądzę. Problem jest. W zasadzie prawie każdy myśli o sobie dobrze. Wydaje się że jest "fajny" dla innych. Tylko jeśli spojrzeć z boku to w większości przypadków kiepsko to wygląda To nie kwestia "zła" tylko nieumiejętności, nieznajomości wrażliwości drugiego człowieka. A spotkania w sieci dodatkowo utrudniają. Krótka wypowiedź inaczej brzmi w suchym tekście pozbawionym mimiki, gestu, dźwięku czy okoliczności przyrody. W dodatku często nieumiejętność poprawnego skonstruowania wypowiedzi i katastrofa gotowa. Potem spotykamy ludzi w realu, bredzą to samo tylko jakoś zaczyna się to kupy trzymać jeśli jesteśmy w stanie się zorientować o co im tak właściwie chodzi, co jest żartem, co celowym wyolbrzymieniem a co specyficzną "gwarą". Ja pomijam szuje które celowo manipulują. To objawy głębokiej frustracji i brak samoakceptacji na szczęście rzadko spotykane.Te jeśli się tylko da blokuję i wyrzucam z pamięci. Wszyscy jesteśmy po części baranami po części geniuszami a życia szkoda na szarpanie się. Może admini lub modowie będą przyjmować zamówienia na akty ułaskawienia. Najbardziej pożądane są te in blanco, na okaziciela i z bezterminową datą ważności. Nie wiem jak władze forum ale Kancelaria Prezydenta pewnie już ma przyszykowane odpowiednie druki To nie takie Hop! Tomal może nawet o tym nie wie ale ułaskawienie otrzymał po protekcji! To nie jakieś tam byle forum, tu się toczy PRAWDZIWE życie. Jak w parlamencie ! Ot co! A Ty chcesz sprowadzić SF do gry w Eurobiznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie
brelo Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Od kiedy od dyskusji i nieporozumień przechodzi się do rękoczynu? Żeby doszło do rękoczynów trzeba się najpierw spotkać realnie. W internecie jest pełno bohaterów.Ludzie nie mają hamulców i napiszą publicznie to,czego nie powiedzieliby drugiej osobie w twarz będąc z nią face to face.Spotykając się w realu mogą sobie dać po ryju ,a później się razem piwa napić i zostać do końca życia najlepszymi przyjaciółmi.Taka jest przewaga realnego spotkania nad internetowymi przepychankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi