tomal Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 NASTEPNY KWIATEK DO "TOLERANCJI" Deskarze to : 1/ idioci 2/ cpuny 3/ debile 4/ szczotkuja snieg ze stoku wskutek czego.....nie ma go na stoku itp/itd O co kaman ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 O co kaman ? Sorry - walnalem moj wpis po Twoim - teraz dopiero zauwazylem, ze Twoj wpis przypominal, ze to narciarz powinien tak jechac, zeby , nawet jak snowboard'zista jest ukryty, nie wjechac w niego. Sorry, jezeli przyjales inaczej (o co bylo latwo jak teraz patrze!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Panowie! plisss to jest wątek "Pożegnanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dlatego żegnamy Witka tradycyjnym stylem: gównoburzą i offtopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dokładnie znowu oftopujecie Witek daje Wam szansę uproszenia go żeby pozostał czynnym uczestnikiem forum a zaraz wpadnie Wort i będzie o odłączaniu ABS-u w aucie z rockerem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Watek powoli przypomina odcinek "Nocy i dni".Az lezka sie kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Witek napisz w profilu jak będziesz się wybierał gdzieś na stok,słowa nie złamiesz ,a będzie można legalnie pogadać o wędzeniu,nalewkach i kiszeniu kapusty,bo tutaj nie wypada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Watek powoli przypomina odcinek "Nocy i dni".Az lezka sie kreci. Nie przypomina, to jest żałosna opera mydlana zagrana infantylną grafomanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Watek powoli przypomina odcinek "Nocy i dni".Az lezka sie kreci. No właśnie. Tomaszaszek przepił już Sarbinowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Albert Einstein przewidział efekt zagięcia czasoprzestrzeni ale nawet on nie byłby w stanie przewidzieć stopnia "zagięcia' wątku skiforum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie przypomina, to jest żałosna opera mydlana zagrana infantylną grafomanią. Czyli "M jak d....pa" w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 wykończycie mnie ... Witek ... zastanawiam się nad banem dla Ciebie za wywołanie tych jaj kurcze ... nawet jak Cie nie ma , to potrafisz rozbawić ludzi ... może faktycznie dobrze ja zrobisz sobie przerwę , inaczej będziemy kabaretem na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 , inaczej będziemy kabaretem na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Nic nowego. Pozdrówka od Niny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? to zależy czy kask ma rockera czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Ja w takich sytuacjach stosuję się do tego : "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 to zależy czy kask ma rockera czy nie. Teraz mnie wkurzyłeś!! Pytałem poważnie a Ty sobie jaja robisz!!No pewnie ,że chodzi o kask na FULL WYPASIE z zainstalowaną kamerą i oczywiście lokalizacją GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
keisyzrk Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Panowie! plisss to jest wątek "Pożegnanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dlatego żegnamy Witka tradycyjnym stylem: gównoburzą i offtopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dokładnie znowu oftopujecie Witek daje Wam szansę uproszenia go żeby pozostał czynnym uczestnikiem forum a zaraz wpadnie Wort i będzie o odłączaniu ABS-u w aucie z rockerem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Watek powoli przypomina odcinek "Nocy i dni".Az lezka sie kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Witek napisz w profilu jak będziesz się wybierał gdzieś na stok,słowa nie złamiesz ,a będzie można legalnie pogadać o wędzeniu,nalewkach i kiszeniu kapusty,bo tutaj nie wypada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Watek powoli przypomina odcinek "Nocy i dni".Az lezka sie kreci. Nie przypomina, to jest żałosna opera mydlana zagrana infantylną grafomanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Watek powoli przypomina odcinek "Nocy i dni".Az lezka sie kreci. No właśnie. Tomaszaszek przepił już Sarbinowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Albert Einstein przewidział efekt zagięcia czasoprzestrzeni ale nawet on nie byłby w stanie przewidzieć stopnia "zagięcia' wątku skiforum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie przypomina, to jest żałosna opera mydlana zagrana infantylną grafomanią. Czyli "M jak d....pa" w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 wykończycie mnie ... Witek ... zastanawiam się nad banem dla Ciebie za wywołanie tych jaj kurcze ... nawet jak Cie nie ma , to potrafisz rozbawić ludzi ... może faktycznie dobrze ja zrobisz sobie przerwę , inaczej będziemy kabaretem na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 , inaczej będziemy kabaretem na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Nic nowego. Pozdrówka od Niny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? to zależy czy kask ma rockera czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Ja w takich sytuacjach stosuję się do tego : "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 to zależy czy kask ma rockera czy nie. Teraz mnie wkurzyłeś!! Pytałem poważnie a Ty sobie jaja robisz!!No pewnie ,że chodzi o kask na FULL WYPASIE z zainstalowaną kamerą i oczywiście lokalizacją GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Watek powoli przypomina odcinek "Nocy i dni".Az lezka sie kreci. No właśnie. Tomaszaszek przepił już Sarbinowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Albert Einstein przewidział efekt zagięcia czasoprzestrzeni ale nawet on nie byłby w stanie przewidzieć stopnia "zagięcia' wątku skiforum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie przypomina, to jest żałosna opera mydlana zagrana infantylną grafomanią. Czyli "M jak d....pa" w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 wykończycie mnie ... Witek ... zastanawiam się nad banem dla Ciebie za wywołanie tych jaj kurcze ... nawet jak Cie nie ma , to potrafisz rozbawić ludzi ... może faktycznie dobrze ja zrobisz sobie przerwę , inaczej będziemy kabaretem na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 , inaczej będziemy kabaretem na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Nic nowego. Pozdrówka od Niny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? to zależy czy kask ma rockera czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Ja w takich sytuacjach stosuję się do tego : "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 to zależy czy kask ma rockera czy nie. Teraz mnie wkurzyłeś!! Pytałem poważnie a Ty sobie jaja robisz!!No pewnie ,że chodzi o kask na FULL WYPASIE z zainstalowaną kamerą i oczywiście lokalizacją GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlodzio Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Albert Einstein przewidział efekt zagięcia czasoprzestrzeni ale nawet on nie byłby w stanie przewidzieć stopnia "zagięcia' wątku skiforum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie przypomina, to jest żałosna opera mydlana zagrana infantylną grafomanią. Czyli "M jak d....pa" w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 wykończycie mnie ... Witek ... zastanawiam się nad banem dla Ciebie za wywołanie tych jaj kurcze ... nawet jak Cie nie ma , to potrafisz rozbawić ludzi ... może faktycznie dobrze ja zrobisz sobie przerwę , inaczej będziemy kabaretem na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 , inaczej będziemy kabaretem na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Nic nowego. Pozdrówka od Niny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? to zależy czy kask ma rockera czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Ja w takich sytuacjach stosuję się do tego : "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 to zależy czy kask ma rockera czy nie. Teraz mnie wkurzyłeś!! Pytałem poważnie a Ty sobie jaja robisz!!No pewnie ,że chodzi o kask na FULL WYPASIE z zainstalowaną kamerą i oczywiście lokalizacją GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A tak na serio przez co Witek focha złapał ? Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Nic nowego. Pozdrówka od Niny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? to zależy czy kask ma rockera czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Ja w takich sytuacjach stosuję się do tego : "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 to zależy czy kask ma rockera czy nie. Teraz mnie wkurzyłeś!! Pytałem poważnie a Ty sobie jaja robisz!!No pewnie ,że chodzi o kask na FULL WYPASIE z zainstalowaną kamerą i oczywiście lokalizacją GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? to zależy czy kask ma rockera czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Ja w takich sytuacjach stosuję się do tego : "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 to zależy czy kask ma rockera czy nie. Teraz mnie wkurzyłeś!! Pytałem poważnie a Ty sobie jaja robisz!!No pewnie ,że chodzi o kask na FULL WYPASIE z zainstalowaną kamerą i oczywiście lokalizacją GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Po co się zastanawiać? Moja córcia łapie go kilka razy dziennie. Jestem przyzwyczajony i oswojony. Ja w takich sytuacjach stosuję się do tego : "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 to zależy czy kask ma rockera czy nie. Teraz mnie wkurzyłeś!! Pytałem poważnie a Ty sobie jaja robisz!!No pewnie ,że chodzi o kask na FULL WYPASIE z zainstalowaną kamerą i oczywiście lokalizacją GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 to zależy czy kask ma rockera czy nie. Teraz mnie wkurzyłeś!! Pytałem poważnie a Ty sobie jaja robisz!!No pewnie ,że chodzi o kask na FULL WYPASIE z zainstalowaną kamerą i oczywiście lokalizacją GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam czytam i nie kumam - jak to jest w końcu - Jeździć w kasku czy bez? Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Według skiforumowych teorii założenie kasku automatycznie odcina myślenie. Chcesz się stać na stoku bezmyślnym "zombi" zakładaj kask! Z założenia to wszyscy na tym forum jesteśmy BEZMYŚLNI ,więc nie jest to żaden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie
keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Kordiankw. Nie będę "owijał kota w bawełnę"! Wszystko jest sprawą taktyki. Jazda na nartach, gra w szachy, pisanie na forum też... To jest trochę tak że się odkrywasz, emocjonalnie reagując na niektóre posty. Pokazujesz że Ci zależy! Forumowi wyjadacze z "dziesięcioletnim stażem" wnet wyczują że jesteś łatwym celem. Im nie zależy żeby Cię poznać. Zrobią wszystko żeby określić Twoje miejsce w "szeregu". Wtedy od autora największej ilości "przydługich" postów w temacie dowiesz się że to Twój post był "przydługi", moderatora rozśmieszysz do łez itp. I Ty się tym przejmiesz, a oni nie! Nie daj Boże jeśli będziesz czuł że pewnych rzeczy pisać nie wypada. Dostaniesz "z komandosa" i nie będziesz mógł skontrować np. "moczymordą". Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Dowiesz się od biznesmena który wyczuł swoją niszę na forum i robi biznesy na wycieczkach narciarskich bez koncesji i ubezpieczenia że "strzelasz fochy"! Każdy z nich ma Cię w nosie. Nie szanują Cię z góry zakładając że jesteś "głupszy" od nich. Nie przejmuje się. Moja rada? Więcej spokoju. Życie bez forum jest piękne! Ucieczka spowoduje że jutro ci przed którymi "uciekasz" nie będą o Tobie pamiętać! Jeśli poczujesz, jak ja, że nic już nie wniesiesz do forum, pokaż się raz na jakiś czas "na luzaku" i napisz coś ciekawego, a nawet złośliwego . Nie daj się sprowokować. Przeczekaj! Ot i cała taktyka! Jestem w stanie wymienić kilkunastu fajnych, wartościowych forumowiczów pozostających na "stendbaju". A za wykreślenie swojej "twórczości" powinieneś dostać tygodniowego "bana". (jak ja się nie lubię zgadzać z tym wrednym Harpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ) Nie znam nikogo kto by to lepiej poskładał w całość. Zwykłe podziękowanie jest zbyt mierne, pospolite dla tego tekstu zwłaszcza że część podziękowań jest zwykłym wlizi........ i wzajemnym nabijaniem licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pożegnanie
brelo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zawsze też znajdzie się dowcipniś który Twój emocjonalny temat sprowadzi do żartu jakości "kasku z rockerem". Widzę ,że do mnie pijesz.Masz rację - przegiąłem.Przepraszam za swoje zachowanie.Święto zmarłych /pożegnanie - nie wbiłem się w klimat - powinienem zachować dystans do forumowych braci.Jeszcze raz przepraszam. W ramach przeprosin może to załagodzi sytuację: Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
keicam Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ...Ps.Jak Wy sobie radzicie z codziennymi realnymi problemami,jeżeli cyberproblemy Was przerastają? Napisałem najluźniejszy post ostatnio i dostaję "przerastającymi cyberproblememami"? "WARUM"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 3 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi