darekdarek Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Na stronie piszą że przewidywany początek 4.12. OK. A jak to się ma do gruponów. Strbske Pleso jest razem z Tatrzańską Łomnicą na jednym skipasie(po wprowadzeniu gruponu na stronie gopass). A tam jest data rozpoczęcia 12.12.br. Z tego by wynikało, że dopiero od tej daty można z niego korzystać. Ktoś ma wiedzę w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Kilka fotek i zaktualizowany plan otwarcia tras na rozpoczęcie sezonu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 To jak, widzimy się w niedzielę w Szczyrbskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja będę (chyba, że zaistnieją okoliczności powodujące, że nie będę) na Chopoku w sobotę 12.12Fajnie jak się uda kogoś spotkać/poznać...ja w takiej konfiguracji, z wyjątkiem niebieskiej kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja będę (chyba, że zaistnieją okoliczności powodujące, że nie będę) na Chopoku w sobotę 12.12 Fajnie jak się uda kogoś spotkać/poznać...ja w takiej konfiguracji, z wyjątkiem niebieskiej kurtki Może Cię gdzieś wypatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 A na Chopoku ujeżdżają!! Tyle, że kamerki się "zacinają" i niewiele można zobaczyć. Pewnie za dużo nas loguje się tam jednocześnie. Czekamy na relacje! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nie wygląda to najgorzej na kamerkach. Widać, że zjeżdżają z samego szczytu i... naśnieżają żleby Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dzisiaj postanowiłem zrobić mały rekonesans na Chopoku przed przyszłotygodniowym dłuższym wypadem. Na trasach i wyciągach pustki, warunki nadal przyzwoite, ale widać już wyraźne pogorszenie... Biela Put 13 twarda i bez niespodzianek cały dzień, czarna 32 do 13 bardzo dobra, ale trzeba uważać na kamienie, przejście z 32 na czerwoną 31 "kamienisty horror" sama 31 rewelacyjna do 13 (później sporo odsypów). Pytanie brzmi: co będzie w przyszły weekend? Trzymajmy kciuki! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... ami336 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Kurna... Dlaczego mnie na tych zdjęciach nie ma? Duchem jestem wciąż z Wami! Za mało czuła klisza...? Chociaż poświata powinna zajarzyć... ....chociaż, jak się dobrze przyjrzeć ...coś tam majaczy... Pozdrawiam wszystkich. mam coś takiego ami, Spiochu nie czmychnął przed fotką? Fota z zaskoczenia Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ...a jednak! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
keisyzrk Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Kilka fotek i zaktualizowany plan otwarcia tras na rozpoczęcie sezonu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 To jak, widzimy się w niedzielę w Szczyrbskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja będę (chyba, że zaistnieją okoliczności powodujące, że nie będę) na Chopoku w sobotę 12.12Fajnie jak się uda kogoś spotkać/poznać...ja w takiej konfiguracji, z wyjątkiem niebieskiej kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami336 Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja będę (chyba, że zaistnieją okoliczności powodujące, że nie będę) na Chopoku w sobotę 12.12 Fajnie jak się uda kogoś spotkać/poznać...ja w takiej konfiguracji, z wyjątkiem niebieskiej kurtki Może Cię gdzieś wypatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 A na Chopoku ujeżdżają!! Tyle, że kamerki się "zacinają" i niewiele można zobaczyć. Pewnie za dużo nas loguje się tam jednocześnie. Czekamy na relacje! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nie wygląda to najgorzej na kamerkach. Widać, że zjeżdżają z samego szczytu i... naśnieżają żleby Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dzisiaj postanowiłem zrobić mały rekonesans na Chopoku przed przyszłotygodniowym dłuższym wypadem. Na trasach i wyciągach pustki, warunki nadal przyzwoite, ale widać już wyraźne pogorszenie... Biela Put 13 twarda i bez niespodzianek cały dzień, czarna 32 do 13 bardzo dobra, ale trzeba uważać na kamienie, przejście z 32 na czerwoną 31 "kamienisty horror" sama 31 rewelacyjna do 13 (później sporo odsypów). Pytanie brzmi: co będzie w przyszły weekend? Trzymajmy kciuki! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... ami336 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Kurna... Dlaczego mnie na tych zdjęciach nie ma? Duchem jestem wciąż z Wami! Za mało czuła klisza...? Chociaż poświata powinna zajarzyć... ....chociaż, jak się dobrze przyjrzeć ...coś tam majaczy... Pozdrawiam wszystkich. mam coś takiego ami, Spiochu nie czmychnął przed fotką? Fota z zaskoczenia Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ...a jednak! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Dany de Vino Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 A na Chopoku ujeżdżają!! Tyle, że kamerki się "zacinają" i niewiele można zobaczyć. Pewnie za dużo nas loguje się tam jednocześnie. Czekamy na relacje! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nie wygląda to najgorzej na kamerkach. Widać, że zjeżdżają z samego szczytu i... naśnieżają żleby Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dzisiaj postanowiłem zrobić mały rekonesans na Chopoku przed przyszłotygodniowym dłuższym wypadem. Na trasach i wyciągach pustki, warunki nadal przyzwoite, ale widać już wyraźne pogorszenie... Biela Put 13 twarda i bez niespodzianek cały dzień, czarna 32 do 13 bardzo dobra, ale trzeba uważać na kamienie, przejście z 32 na czerwoną 31 "kamienisty horror" sama 31 rewelacyjna do 13 (później sporo odsypów). Pytanie brzmi: co będzie w przyszły weekend? Trzymajmy kciuki! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami336 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Kurna... Dlaczego mnie na tych zdjęciach nie ma? Duchem jestem wciąż z Wami! Za mało czuła klisza...? Chociaż poświata powinna zajarzyć... ....chociaż, jak się dobrze przyjrzeć ...coś tam majaczy... Pozdrawiam wszystkich. mam coś takiego ami, Spiochu nie czmychnął przed fotką? Fota z zaskoczenia Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ...a jednak! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi