Nartoholik. Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 W ubiegłym roku byłem na jednym z piękniejszych wyjazdów w karierze Koniec marca i naprawdę 90% przygotowanych tras. Objeździlismy całą Sellarondę: - Marmolada - Arabba - Val di Fassa - Val Gardena - Alta Badia - Cortina di Ampezzo Mam namiar na apartamenty 30m od dolnej stacji na Marmoladę. Przechodzimy przed drogę i jesteśmy pod kanapą na Arabbę. Bardzo szybkie połaczeni z SellaRondą i co najważniejsze zjazd z Marmolady jako jedni z pierwszych (wtedy gdy jest idealnie wyratrakowana) Za pełny 6-osobowy skipass DOLOMITI SUPERSKI+ 7 noclegów w apartamentach (wpełni wyposażona kuchnia, łazienka, dziennie 1 godzina sauna gratis) jest cena 1600. Najlepiej gdybyśmy zorganizowali ekipę na busa wówczas transport wynosi naprawdę małe pieniądze. W tamty roku jechaliśmy w 4 osoby osobówką objeździliśmy masę kilometrów na miejscu (Cortina itp) i wyszło nam 300/osoba - jechaliśmy z Rybnika. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 W ubiegłym roku byłem na jednym z piękniejszych wyjazdów w karierze Koniec marca i naprawdę 90% przygotowanych tras. Objeździlismy całą Sellarondę: - Marmolada - Arabba - Val di Fassa - Val Gardena - Alta Badia - Cortina di Ampezzo Mam namiar na apartamenty 30m od dolnej stacji na Marmoladę. Przechodzimy przed drogę i jesteśmy pod kanapą na Arabbę. Bardzo szybkie połaczeni z SellaRondą i co najważniejsze zjazd z Marmolady jako jedni z pierwszych (wtedy gdy jest idealnie wyratrakowana) Za pełny 6-osobowy skipass DOLOMITI SUPERSKI+ 7 noclegów w apartamentach (wpełni wyposażona kuchnia, łazienka, dziennie 1 godzina sauna gratis) jest cena 1600. Najlepiej gdybyśmy zorganizowali ekipę na busa wówczas transport wynosi naprawdę małe pieniądze. W tamty roku jechaliśmy w 4 osoby osobówką objeździliśmy masę kilometrów na miejscu (Cortina itp) i wyszło nam 300/osoba - jechaliśmy z Rybnika. Zapraszam Na kiedy planujesz ten wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Połowa /końcówka marca W tamtym roku tak jak pisałem była rewelacja. Lampa a śniegu multum. Nie chcę tam jechać faktycznie w zimie bo jazda w tych serpentynach nie jest extra przyjemna, a Dolomity to oprócz nart słońca i piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Nartoholik. Napisano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Połowa /końcówka marca W tamtym roku tak jak pisałem była rewelacja. Lampa a śniegu multum. Nie chcę tam jechać faktycznie w zimie bo jazda w tych serpentynach nie jest extra przyjemna, a Dolomity to oprócz nart słońca i piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi