kordiankw Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 http://polskabiega.s...nfografika.html co ukryles pod tym linkiem? wirusa czy jakas tresc, przytoczyc sie nie da? no sory ale ciagle dajesz jakies linki jakby ci placili za kilkalnosc (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Mnie artykuł bardzo się przydał i dziękuję za wyszukanie i danie tu linka. Nie lubię latać z byle pierdołą do ortopedy, a o gęsiej stopce wcześniej nie słyszałem/czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi