wiesio Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Jeżeli zdarza Ci się jeździć w okularach (np przeciwsłonecznych) to bezpieczniejszy (z punktu widzenia komfortu użytkowania) jest kask z miękkimi uszami. Kiedyś jeździłem w kasku syna z pełnymi uszami i w okularach przeciwsłonecznych i po kilku godzinach jazdy wracałem na dół do miasteczka z kaskiem w ręku - tak bolała mnie głowa. W kasku z miękkimi uszami nigdy mi się to nie zdarzyło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 A co powiecie o takim kasku, nada się : fajne .... poszukaj jeszcze takich z nierdzewki.... :-) PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Okulary zakładam na razie jedynie do pracy przy komputerze, niestety lata lecą a czcionka coraz mniejsza . Mam już kask a ten zamieściłem ze względu na jego cenę . Jedyne 2700 PLN, warto tyle dać za Bognera? Ja bym nie dał, ale może jego właściwości użytkowe i design warte sa takich pieniędzy . Do tego kurteczka z liskiem obowiązkowa za około 1.5 k euro i jest fajny kpl . Tez bym nie dał tyle za kask , tym bardziej za logo (. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Okulary zakładam na razie jedynie do pracy przy komputerze, niestety lata lecą a czcionka coraz mniejsza . Mam już kask a ten zamieściłem ze względu na jego cenę . Jedyne 2700 PLN, warto tyle dać za Bognera? Ja bym nie dał, ale może jego właściwości użytkowe i design warte sa takich pieniędzy . Do tego kurteczka z liskiem obowiązkowa za około 1.5 k euro i jest fajny kpl . Tez bym nie dał tyle za kask , tym bardziej za logo (. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi