mikar Napisano 9 Marca 2016 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Krzychu, Czy masz jeszcze jakieś miejsca na termin przedświąteczny (19-22/03)? W sumie to próbuję zebrać jakąś grupę na samodzielny wyjazd z Warszawy, ale na razie nie mam całego samochodu, więc poszukuję alternatyw (jakby nie udało się z czymś samodzielnym). dzięki, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon Napisano 9 Marca 2016 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Krzychu, jak masz jeszcze 1 wolne miejsce na 9 kwietnia to bym je wziął, czyli w sumie 3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 9 Marca 2016 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Czasu niby jeszcze dużo, ale... jedno miejsce na majówkę, to bym wziął :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Achtung: zwolniło się 1 miejsce na dzisiejszy wyjazd. 5 dni śmigania od jutra do środy. Z Krakowa wyjadę najwcześniej ok. 21, przez Śląsk ok. 22-23, jest jeszcze parę godzin, żeby się ogarnąć Koszty oczywiście niższe - dziewczyna wypadła z racji nagłej choroby. Więcej na tel. (mój nr jest w moim profilu). Kolejne terminy i inne info - w poście #1:http://www.skiforum....lenia/?p=520999 Zapraszam na wyjazd Wielkanocny i późniejsze kwietniowe - nie ma obaw, będzie gdzie i po czym jeździć do połowy maja czesc Gajowy, gadałem z toba ale jakos cieżko idzie chce jechac na wielkanoc, jedno miejsce dla mnie sie znajdzie? Znajdzie się tylko zadzwoń, albo podeślij nr telefonu - bo nie jestem w stanie go wygrzebać z historii rozmów (za dużo tego). Krzychu, Czy masz jeszcze jakieś miejsca na termin przedświąteczny (19-22/03)? W sumie to próbuję zebrać jakąś grupę na samodzielny wyjazd z Warszawy, ale na razie nie mam całego samochodu, więc poszukuję alternatyw (jakby nie udało się z czymś samodzielnym). U mnie nie ma miejsc, ale może sie uda ogarnąć większy wyjazd, z dodatkowym autem. Bądźmy w kontakcie. Krzychu, jak masz jeszcze 1 wolne miejsce na 9 kwietnia to bym je wziął, czyli w sumie 3 osoby. OK do zooo... Czasu niby jeszcze dużo, ale... jedno miejsce na majówkę, to bym wziął :> Nie ma problemu ...czasu faktycznie jeszcze sporo - nie wiem gdzie pojedziemy na 100% ale termin zostaje bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 U mnie nie ma miejsc, ale może sie uda ogarnąć większy wyjazd, z dodatkowym autem. Bądźmy w kontakcie. Przesłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Czy zmieszczę sie jeszcze do składu Wielkanocnego? Oczywiście - zostało więc 1 ostatnie miejsce! Kolejne weekendy, zapraszam:24/25.03-29.03 - Święta Wielkanocne - ok. 5 dni na nartach ...w Tyrolu 1 ostatnie miejsce Wyjazd w czwartek (wyjątkowo) lub w piątek, wieczorem. 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari, nie wykluczam zahaczenia o kawałek Snowbombing w Mayrhofen: http://www.snowbombi...om/music/lineup ale w Polsce ta impreza niezbyt jest znana i popularna (przy tym droga), to decydujące będą warunki, pogoda itd. - czyli jak zwykle 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari - prawdopodobnie Ischgl i okolice (tanieją skipassy w Ischgl) Więcej szczególów w poście #1 http://www.skiforum....lenia/?p=520999 Przy okazji - fotorelacja z Osttirolu: https://www.facebook...14284817&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Pozdrowienia z Pitztal i Rifflsee - trudno zasnąć po takim dniu! Dzięki za fotki, poproszę o więcej, na pewno znajdziesz więcej takich pięknych, z innych, kolejno odwiedzonych miejsc Co do wyjazdów, na Wielkanoc nie mam miejsc, zapraszam w kolejnych terminach:2-5/6 kwietnia: 4 lub 5 dni w Tyrolu, zależnie od woli ludu, ...a może by tak do Sölden 9-13 kwietnia: 5 dni, może do Ischgl, wydaje się prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Kolejne terminy w poście#1 - zapraszam (mam miejsca): http://www.skiforum....lenia/?p=520999 w skrócie: 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari - prawdopodobnie Ischgl i okolice (tanieją skipassy w Ischgl)16-19/20.04 - 4/5 dni, np. Sölden + Obergurgl-Hochgurgl A tymczasem uzupełniam relację o zdjęcia z Kuehtai To ja dorzucę może fotki z Hochzeigera z 1. dnia ...też ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. W kwestii formalnej, w ostatniej chwili znalazła się dziewczyna na twoje miejsce ...czyli "dobra zmiana" ...a serio, to oczywiście oznacza, że żadnych kosztów nie ponosisz, a zaliczkę oczywiście odeślę, chyba że zdecydujesz się na któryś z wiosennych terminów, jeśli oczywiście już wydobrzejesz. Najblizsze okazje 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari, raczej 4 dni 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari Na tapetę w kwietniu bierzemy "gwiazdy" typu Ischgl, Sölden itd. Więcej szczegółów w poście #1, ew. na telefon (nr mam w profilu) - lepiej wieczorami. Tymczasem uzupełnię relację z poprzedniego, zupełnie bajkowego wyjazdu, o ostatnie miejsce, czyli piękny a rzadko odwiedzany Axamer Lizum (ostatnio razem z Mutterer Alm za jednym zamachem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... gajowy01 Napisano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Krzychu, czy to już twój ostatni weekend czy jeszcze coś planujesz. (...) Oczywiście to ostatni wyjazd bo sezonowka działa tylko do 15 maja ...tylko Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem. Tux lub Stubai, ew. jakiś mix z Kaunertalem, zależnie od pogody. Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy - mam chyba ostatnie 2-3 miejsca, ale inni podpytują Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam Ciągle zapraszam, parę osób podpytuje ...ale kto pierwszy No to jeszcze parę fotek z ostatniego Pitztalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem.(...) Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy (...) Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam 1-2 miejsca - a do wieczora (g. 22) sporo czasu ...potem już nie będzie okazji aż do jesieni Na Tuxie 315 cm u góry, a jeszcze popada, 44 km tras otwartych - zależnie od pogody ciągle nie wykluczam Stubaia. Podobno nuda na forum - to dla okrasy fotki z Kaunertalera z poniedziałku ...i z niezwykle pustego Stubaiera z wczoraj: a pod linkiem parę panoramek z Pitztalera z ostatniej niedzieli https://www.facebook...019483118100208 To był baaaardzo kameralny wyjazd - ze względu na warunki i pogodę ....ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... misiek_393 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? To jest wątek z poprzednich sezonów. Tu masz garść aktualnych informacji i relacje z wyjazdów. Najlepiej jak zadzwonisz do Gajowego. http://www.skiforum....enie-zapraszam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? Ani z Łodzi, ani z Warszawy, głównie z Krakowa przez Śląsk, ale ciągle/niemal zawsze dołączają ludzie z różnych stron Polski, więc łatwo umówić Co do nart - mam stale kilka par nart Lusti do testów, dla ludzi, oczywiście za free - tak przypominam. Jak trzeba to pewnie znajdzie się też coś innego, z bogatych zasobów kufra Co do początku marca prawdopodobnie będę miał 1-2 miejsca w terminie 3-7.03. Wygląda na to że pojadą wtedy ludzie z Łodzi, Opola, Częstochowy, z Małopolski, ze Śląska, ze świętokrzyskiego i in. ...ale, tak jak Misiek napisał - to stary wątek archeologiczny, nie ma co ciągnąć - ale ciągle, niezmiennie bezpośredni telefon, to ten odpowiedni kanał komunikacji - nr jest w moim profilu i w wielu innych miejscach Np. tu: http://www.skiforum....aszam/?p=569476 Zapraszam Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Tyrol 15/16 - relacje/zapowiedzi - Kraków, Śląsk, Gdynia × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mikar Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 U mnie nie ma miejsc, ale może sie uda ogarnąć większy wyjazd, z dodatkowym autem. Bądźmy w kontakcie. Przesłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Czy zmieszczę sie jeszcze do składu Wielkanocnego? Oczywiście - zostało więc 1 ostatnie miejsce! Kolejne weekendy, zapraszam:24/25.03-29.03 - Święta Wielkanocne - ok. 5 dni na nartach ...w Tyrolu 1 ostatnie miejsce Wyjazd w czwartek (wyjątkowo) lub w piątek, wieczorem. 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari, nie wykluczam zahaczenia o kawałek Snowbombing w Mayrhofen: http://www.snowbombi...om/music/lineup ale w Polsce ta impreza niezbyt jest znana i popularna (przy tym droga), to decydujące będą warunki, pogoda itd. - czyli jak zwykle 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari - prawdopodobnie Ischgl i okolice (tanieją skipassy w Ischgl) Więcej szczególów w poście #1 http://www.skiforum....lenia/?p=520999 Przy okazji - fotorelacja z Osttirolu: https://www.facebook...14284817&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Pozdrowienia z Pitztal i Rifflsee - trudno zasnąć po takim dniu! Dzięki za fotki, poproszę o więcej, na pewno znajdziesz więcej takich pięknych, z innych, kolejno odwiedzonych miejsc Co do wyjazdów, na Wielkanoc nie mam miejsc, zapraszam w kolejnych terminach:2-5/6 kwietnia: 4 lub 5 dni w Tyrolu, zależnie od woli ludu, ...a może by tak do Sölden 9-13 kwietnia: 5 dni, może do Ischgl, wydaje się prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Kolejne terminy w poście#1 - zapraszam (mam miejsca): http://www.skiforum....lenia/?p=520999 w skrócie: 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari - prawdopodobnie Ischgl i okolice (tanieją skipassy w Ischgl)16-19/20.04 - 4/5 dni, np. Sölden + Obergurgl-Hochgurgl A tymczasem uzupełniam relację o zdjęcia z Kuehtai To ja dorzucę może fotki z Hochzeigera z 1. dnia ...też ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. W kwestii formalnej, w ostatniej chwili znalazła się dziewczyna na twoje miejsce ...czyli "dobra zmiana" ...a serio, to oczywiście oznacza, że żadnych kosztów nie ponosisz, a zaliczkę oczywiście odeślę, chyba że zdecydujesz się na któryś z wiosennych terminów, jeśli oczywiście już wydobrzejesz. Najblizsze okazje 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari, raczej 4 dni 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari Na tapetę w kwietniu bierzemy "gwiazdy" typu Ischgl, Sölden itd. Więcej szczegółów w poście #1, ew. na telefon (nr mam w profilu) - lepiej wieczorami. Tymczasem uzupełnię relację z poprzedniego, zupełnie bajkowego wyjazdu, o ostatnie miejsce, czyli piękny a rzadko odwiedzany Axamer Lizum (ostatnio razem z Mutterer Alm za jednym zamachem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... gajowy01 Napisano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Krzychu, czy to już twój ostatni weekend czy jeszcze coś planujesz. (...) Oczywiście to ostatni wyjazd bo sezonowka działa tylko do 15 maja ...tylko Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem. Tux lub Stubai, ew. jakiś mix z Kaunertalem, zależnie od pogody. Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy - mam chyba ostatnie 2-3 miejsca, ale inni podpytują Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam Ciągle zapraszam, parę osób podpytuje ...ale kto pierwszy No to jeszcze parę fotek z ostatniego Pitztalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem.(...) Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy (...) Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam 1-2 miejsca - a do wieczora (g. 22) sporo czasu ...potem już nie będzie okazji aż do jesieni Na Tuxie 315 cm u góry, a jeszcze popada, 44 km tras otwartych - zależnie od pogody ciągle nie wykluczam Stubaia. Podobno nuda na forum - to dla okrasy fotki z Kaunertalera z poniedziałku ...i z niezwykle pustego Stubaiera z wczoraj: a pod linkiem parę panoramek z Pitztalera z ostatniej niedzieli https://www.facebook...019483118100208 To był baaaardzo kameralny wyjazd - ze względu na warunki i pogodę ....ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... misiek_393 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? To jest wątek z poprzednich sezonów. Tu masz garść aktualnych informacji i relacje z wyjazdów. Najlepiej jak zadzwonisz do Gajowego. http://www.skiforum....enie-zapraszam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? Ani z Łodzi, ani z Warszawy, głównie z Krakowa przez Śląsk, ale ciągle/niemal zawsze dołączają ludzie z różnych stron Polski, więc łatwo umówić Co do nart - mam stale kilka par nart Lusti do testów, dla ludzi, oczywiście za free - tak przypominam. Jak trzeba to pewnie znajdzie się też coś innego, z bogatych zasobów kufra Co do początku marca prawdopodobnie będę miał 1-2 miejsca w terminie 3-7.03. Wygląda na to że pojadą wtedy ludzie z Łodzi, Opola, Częstochowy, z Małopolski, ze Śląska, ze świętokrzyskiego i in. ...ale, tak jak Misiek napisał - to stary wątek archeologiczny, nie ma co ciągnąć - ale ciągle, niezmiennie bezpośredni telefon, to ten odpowiedni kanał komunikacji - nr jest w moim profilu i w wielu innych miejscach Np. tu: http://www.skiforum....aszam/?p=569476 Zapraszam Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Tyrol 15/16 - relacje/zapowiedzi - Kraków, Śląsk, Gdynia
gajowy01 Napisano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Czy zmieszczę sie jeszcze do składu Wielkanocnego? Oczywiście - zostało więc 1 ostatnie miejsce! Kolejne weekendy, zapraszam:24/25.03-29.03 - Święta Wielkanocne - ok. 5 dni na nartach ...w Tyrolu 1 ostatnie miejsce Wyjazd w czwartek (wyjątkowo) lub w piątek, wieczorem. 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari, nie wykluczam zahaczenia o kawałek Snowbombing w Mayrhofen: http://www.snowbombi...om/music/lineup ale w Polsce ta impreza niezbyt jest znana i popularna (przy tym droga), to decydujące będą warunki, pogoda itd. - czyli jak zwykle 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari - prawdopodobnie Ischgl i okolice (tanieją skipassy w Ischgl) Więcej szczególów w poście #1 http://www.skiforum....lenia/?p=520999 Przy okazji - fotorelacja z Osttirolu: https://www.facebook...14284817&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Pozdrowienia z Pitztal i Rifflsee - trudno zasnąć po takim dniu! Dzięki za fotki, poproszę o więcej, na pewno znajdziesz więcej takich pięknych, z innych, kolejno odwiedzonych miejsc Co do wyjazdów, na Wielkanoc nie mam miejsc, zapraszam w kolejnych terminach:2-5/6 kwietnia: 4 lub 5 dni w Tyrolu, zależnie od woli ludu, ...a może by tak do Sölden 9-13 kwietnia: 5 dni, może do Ischgl, wydaje się prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Kolejne terminy w poście#1 - zapraszam (mam miejsca): http://www.skiforum....lenia/?p=520999 w skrócie: 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari - prawdopodobnie Ischgl i okolice (tanieją skipassy w Ischgl)16-19/20.04 - 4/5 dni, np. Sölden + Obergurgl-Hochgurgl A tymczasem uzupełniam relację o zdjęcia z Kuehtai To ja dorzucę może fotki z Hochzeigera z 1. dnia ...też ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. W kwestii formalnej, w ostatniej chwili znalazła się dziewczyna na twoje miejsce ...czyli "dobra zmiana" ...a serio, to oczywiście oznacza, że żadnych kosztów nie ponosisz, a zaliczkę oczywiście odeślę, chyba że zdecydujesz się na któryś z wiosennych terminów, jeśli oczywiście już wydobrzejesz. Najblizsze okazje 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari, raczej 4 dni 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari Na tapetę w kwietniu bierzemy "gwiazdy" typu Ischgl, Sölden itd. Więcej szczegółów w poście #1, ew. na telefon (nr mam w profilu) - lepiej wieczorami. Tymczasem uzupełnię relację z poprzedniego, zupełnie bajkowego wyjazdu, o ostatnie miejsce, czyli piękny a rzadko odwiedzany Axamer Lizum (ostatnio razem z Mutterer Alm za jednym zamachem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... gajowy01 Napisano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Krzychu, czy to już twój ostatni weekend czy jeszcze coś planujesz. (...) Oczywiście to ostatni wyjazd bo sezonowka działa tylko do 15 maja ...tylko Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem. Tux lub Stubai, ew. jakiś mix z Kaunertalem, zależnie od pogody. Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy - mam chyba ostatnie 2-3 miejsca, ale inni podpytują Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam Ciągle zapraszam, parę osób podpytuje ...ale kto pierwszy No to jeszcze parę fotek z ostatniego Pitztalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem.(...) Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy (...) Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam 1-2 miejsca - a do wieczora (g. 22) sporo czasu ...potem już nie będzie okazji aż do jesieni Na Tuxie 315 cm u góry, a jeszcze popada, 44 km tras otwartych - zależnie od pogody ciągle nie wykluczam Stubaia. Podobno nuda na forum - to dla okrasy fotki z Kaunertalera z poniedziałku ...i z niezwykle pustego Stubaiera z wczoraj: a pod linkiem parę panoramek z Pitztalera z ostatniej niedzieli https://www.facebook...019483118100208 To był baaaardzo kameralny wyjazd - ze względu na warunki i pogodę ....ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... misiek_393 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? To jest wątek z poprzednich sezonów. Tu masz garść aktualnych informacji i relacje z wyjazdów. Najlepiej jak zadzwonisz do Gajowego. http://www.skiforum....enie-zapraszam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? Ani z Łodzi, ani z Warszawy, głównie z Krakowa przez Śląsk, ale ciągle/niemal zawsze dołączają ludzie z różnych stron Polski, więc łatwo umówić Co do nart - mam stale kilka par nart Lusti do testów, dla ludzi, oczywiście za free - tak przypominam. Jak trzeba to pewnie znajdzie się też coś innego, z bogatych zasobów kufra Co do początku marca prawdopodobnie będę miał 1-2 miejsca w terminie 3-7.03. Wygląda na to że pojadą wtedy ludzie z Łodzi, Opola, Częstochowy, z Małopolski, ze Śląska, ze świętokrzyskiego i in. ...ale, tak jak Misiek napisał - to stary wątek archeologiczny, nie ma co ciągnąć - ale ciągle, niezmiennie bezpośredni telefon, to ten odpowiedni kanał komunikacji - nr jest w moim profilu i w wielu innych miejscach Np. tu: http://www.skiforum....aszam/?p=569476 Zapraszam Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Tyrol 15/16 - relacje/zapowiedzi - Kraków, Śląsk, Gdynia
gajowy01 Napisano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Pozdrowienia z Pitztal i Rifflsee - trudno zasnąć po takim dniu! Dzięki za fotki, poproszę o więcej, na pewno znajdziesz więcej takich pięknych, z innych, kolejno odwiedzonych miejsc Co do wyjazdów, na Wielkanoc nie mam miejsc, zapraszam w kolejnych terminach:2-5/6 kwietnia: 4 lub 5 dni w Tyrolu, zależnie od woli ludu, ...a może by tak do Sölden 9-13 kwietnia: 5 dni, może do Ischgl, wydaje się prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askala Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Kolejne terminy w poście#1 - zapraszam (mam miejsca): http://www.skiforum....lenia/?p=520999 w skrócie: 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari - prawdopodobnie Ischgl i okolice (tanieją skipassy w Ischgl)16-19/20.04 - 4/5 dni, np. Sölden + Obergurgl-Hochgurgl A tymczasem uzupełniam relację o zdjęcia z Kuehtai To ja dorzucę może fotki z Hochzeigera z 1. dnia ...też ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. W kwestii formalnej, w ostatniej chwili znalazła się dziewczyna na twoje miejsce ...czyli "dobra zmiana" ...a serio, to oczywiście oznacza, że żadnych kosztów nie ponosisz, a zaliczkę oczywiście odeślę, chyba że zdecydujesz się na któryś z wiosennych terminów, jeśli oczywiście już wydobrzejesz. Najblizsze okazje 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari, raczej 4 dni 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari Na tapetę w kwietniu bierzemy "gwiazdy" typu Ischgl, Sölden itd. Więcej szczegółów w poście #1, ew. na telefon (nr mam w profilu) - lepiej wieczorami. Tymczasem uzupełnię relację z poprzedniego, zupełnie bajkowego wyjazdu, o ostatnie miejsce, czyli piękny a rzadko odwiedzany Axamer Lizum (ostatnio razem z Mutterer Alm za jednym zamachem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... gajowy01 Napisano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Krzychu, czy to już twój ostatni weekend czy jeszcze coś planujesz. (...) Oczywiście to ostatni wyjazd bo sezonowka działa tylko do 15 maja ...tylko Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem. Tux lub Stubai, ew. jakiś mix z Kaunertalem, zależnie od pogody. Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy - mam chyba ostatnie 2-3 miejsca, ale inni podpytują Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam Ciągle zapraszam, parę osób podpytuje ...ale kto pierwszy No to jeszcze parę fotek z ostatniego Pitztalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem.(...) Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy (...) Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam 1-2 miejsca - a do wieczora (g. 22) sporo czasu ...potem już nie będzie okazji aż do jesieni Na Tuxie 315 cm u góry, a jeszcze popada, 44 km tras otwartych - zależnie od pogody ciągle nie wykluczam Stubaia. Podobno nuda na forum - to dla okrasy fotki z Kaunertalera z poniedziałku ...i z niezwykle pustego Stubaiera z wczoraj: a pod linkiem parę panoramek z Pitztalera z ostatniej niedzieli https://www.facebook...019483118100208 To był baaaardzo kameralny wyjazd - ze względu na warunki i pogodę ....ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... misiek_393 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? To jest wątek z poprzednich sezonów. Tu masz garść aktualnych informacji i relacje z wyjazdów. Najlepiej jak zadzwonisz do Gajowego. http://www.skiforum....enie-zapraszam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? Ani z Łodzi, ani z Warszawy, głównie z Krakowa przez Śląsk, ale ciągle/niemal zawsze dołączają ludzie z różnych stron Polski, więc łatwo umówić Co do nart - mam stale kilka par nart Lusti do testów, dla ludzi, oczywiście za free - tak przypominam. Jak trzeba to pewnie znajdzie się też coś innego, z bogatych zasobów kufra Co do początku marca prawdopodobnie będę miał 1-2 miejsca w terminie 3-7.03. Wygląda na to że pojadą wtedy ludzie z Łodzi, Opola, Częstochowy, z Małopolski, ze Śląska, ze świętokrzyskiego i in. ...ale, tak jak Misiek napisał - to stary wątek archeologiczny, nie ma co ciągnąć - ale ciągle, niezmiennie bezpośredni telefon, to ten odpowiedni kanał komunikacji - nr jest w moim profilu i w wielu innych miejscach Np. tu: http://www.skiforum....aszam/?p=569476 Zapraszam Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
gajowy01 Napisano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Zwolniło się jedno miejsce na Wielkanoc, może ktoś chętny. W kwestii formalnej, w ostatniej chwili znalazła się dziewczyna na twoje miejsce ...czyli "dobra zmiana" ...a serio, to oczywiście oznacza, że żadnych kosztów nie ponosisz, a zaliczkę oczywiście odeślę, chyba że zdecydujesz się na któryś z wiosennych terminów, jeśli oczywiście już wydobrzejesz. Najblizsze okazje 2-5/6.04 (4/5 dni) - Tyrol ski safari, raczej 4 dni 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari Na tapetę w kwietniu bierzemy "gwiazdy" typu Ischgl, Sölden itd. Więcej szczegółów w poście #1, ew. na telefon (nr mam w profilu) - lepiej wieczorami. Tymczasem uzupełnię relację z poprzedniego, zupełnie bajkowego wyjazdu, o ostatnie miejsce, czyli piękny a rzadko odwiedzany Axamer Lizum (ostatnio razem z Mutterer Alm za jednym zamachem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Krzychu, czy to już twój ostatni weekend czy jeszcze coś planujesz. (...) Oczywiście to ostatni wyjazd bo sezonowka działa tylko do 15 maja ...tylko Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem. Tux lub Stubai, ew. jakiś mix z Kaunertalem, zależnie od pogody. Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy - mam chyba ostatnie 2-3 miejsca, ale inni podpytują Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam Ciągle zapraszam, parę osób podpytuje ...ale kto pierwszy No to jeszcze parę fotek z ostatniego Pitztalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Zapraszam na Finał sezonu: 12-15.05 - (4 dni) - wyjazd wyjątkowo w środę wieczorem.(...) Jazda od czwartku do niedzieli, powrót z niedzieli na poniedziałek, ok. 1 w nocy (...) Tylko 230-240 euro za: karnety, kwaterę i transport, jesienią tak tanio nie będzie, zapraszam 1-2 miejsca - a do wieczora (g. 22) sporo czasu ...potem już nie będzie okazji aż do jesieni Na Tuxie 315 cm u góry, a jeszcze popada, 44 km tras otwartych - zależnie od pogody ciągle nie wykluczam Stubaia. Podobno nuda na forum - to dla okrasy fotki z Kaunertalera z poniedziałku ...i z niezwykle pustego Stubaiera z wczoraj: a pod linkiem parę panoramek z Pitztalera z ostatniej niedzieli https://www.facebook...019483118100208 To był baaaardzo kameralny wyjazd - ze względu na warunki i pogodę ....ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek_393 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? To jest wątek z poprzednich sezonów. Tu masz garść aktualnych informacji i relacje z wyjazdów. Najlepiej jak zadzwonisz do Gajowego. http://www.skiforum....enie-zapraszam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? Ani z Łodzi, ani z Warszawy, głównie z Krakowa przez Śląsk, ale ciągle/niemal zawsze dołączają ludzie z różnych stron Polski, więc łatwo umówić Co do nart - mam stale kilka par nart Lusti do testów, dla ludzi, oczywiście za free - tak przypominam. Jak trzeba to pewnie znajdzie się też coś innego, z bogatych zasobów kufra Co do początku marca prawdopodobnie będę miał 1-2 miejsca w terminie 3-7.03. Wygląda na to że pojadą wtedy ludzie z Łodzi, Opola, Częstochowy, z Małopolski, ze Śląska, ze świętokrzyskiego i in. ...ale, tak jak Misiek napisał - to stary wątek archeologiczny, nie ma co ciągnąć - ale ciągle, niezmiennie bezpośredni telefon, to ten odpowiedni kanał komunikacji - nr jest w moim profilu i w wielu innych miejscach Np. tu: http://www.skiforum....aszam/?p=569476 Zapraszam Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
gajowy01 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, Czy z początkiem marca (ski safari w Tyrolu) jedziecie z Łodzi czy Warszawy ? Jestem z Włocławka. Czy wozicie ze sobą dodatkowe narty do wypożyczenia ? Ani z Łodzi, ani z Warszawy, głównie z Krakowa przez Śląsk, ale ciągle/niemal zawsze dołączają ludzie z różnych stron Polski, więc łatwo umówić Co do nart - mam stale kilka par nart Lusti do testów, dla ludzi, oczywiście za free - tak przypominam. Jak trzeba to pewnie znajdzie się też coś innego, z bogatych zasobów kufra Co do początku marca prawdopodobnie będę miał 1-2 miejsca w terminie 3-7.03. Wygląda na to że pojadą wtedy ludzie z Łodzi, Opola, Częstochowy, z Małopolski, ze Śląska, ze świętokrzyskiego i in. ...ale, tak jak Misiek napisał - to stary wątek archeologiczny, nie ma co ciągnąć - ale ciągle, niezmiennie bezpośredni telefon, to ten odpowiedni kanał komunikacji - nr jest w moim profilu i w wielu innych miejscach Np. tu: http://www.skiforum....aszam/?p=569476 Zapraszam Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi