grimson Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 4 godziny temu, brachol napisał: Cześć Ile razy można tak przyspieszyć? Kiedy aku zaczyna się grzać? pozdro Jeździłem w normalnym trybie (nie tym ultra szybkim, gdzie wymagane jest grzanie baterii). Po pierwszym mocnym przyspieszeniu na parkingu bateria spadła o…2%. Przyśpieszałem na początku cały czas, bo fajnie się zbiera. Bateria tez fajnie szła w dół xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 7 godzin temu, grimson napisał: Jeździłem w normalnym trybie (nie tym ultra szybkim, gdzie wymagane jest grzanie baterii). Po pierwszym mocnym przyspieszeniu na parkingu bateria spadła o…2%. Przyśpieszałem na początku cały czas, bo fajnie się zbiera. Bateria tez fajnie szła w dół xD Ale tak jest tylko jak masz auto na dwie płaskie.. na R20 nie ma problemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 (edytowane) Przegrzebałem się przez menu po szwedzku i znalazłem że zużycie "paliwa" za ok 5tys km ( S-PL- Cro) wynosi po 16kWh na 100km. Nie wiem jak to ocenić. Edytowane 20 Lipca 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 W dniu 19.07.2023 o 21:57, mig napisał: Przegrzebałem się przez menu po szwedzku i znalazłem że zużycie "paliwa" za ok 5tys km ( S-PL- Cro) wynosi po 16kWh na 100km. Nie wiem jak to ocenić. Tu jest zestawienie średniego "spalania" prądu w elektrykach: Rzeczywiste zużycie prądu aut elektrycznych – RANKING (wyborkierowcow.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 U mnie w Yanosiku awans- dostałem marszałka polnego po przyjechaniu z aplikacja 400 tys km, od 2016 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 08:56, grimson napisał: U mnie w Yanosiku awans- dostałem marszałka polnego po przyjechaniu z aplikacja 400 tys km, od 2016 roku Brawo ty, a kumpela pomyka...http://www.sstarwines.pl/images/00532428.JPG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Specjalnie dla sstar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 W dniu 2.10.2023 o 00:45, kordiankw napisał: Specjalnie dla sstar To Tadek jest zainteresowany mieszkaniem w tych cudnych blokach przy FDR ?... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Nie wiem czy jest zainteresowany mieszkaniem w takich cudownych okolicznościach przyrody, ale z pewnością chętnie by podjechał do nich takim autem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 25 minut temu, kordiankw napisał: Nie wiem czy jest zainteresowany mieszkaniem w takich cudownych okolicznościach przyrody, ale z pewnością chętnie by podjechał do nich takim autem 😉 Cześć Najlepiej na Stożek. 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 26 minut temu, kordiankw napisał: Nie wiem czy jest zainteresowany mieszkaniem w takich cudownych okolicznościach przyrody, ale z pewnością chętnie by podjechał do nich takim autem 😉 Koniecznie z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 26 minut temu, kordiankw napisał: Nie wiem czy jest zainteresowany mieszkaniem w takich cudownych okolicznościach przyrody Nowojorczycy mówią: Love It or Leave It... ja wybrałem drugą opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2023 56 minut temu, Lexi napisał: Nowojorczycy mówią: Love It or Leave It... ja wybrałem drugą opcje. Ale przyznaj, najbardziej brakuje ci water bugs 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 2 godziny temu, kordiankw napisał: Ale przyznaj, najbardziej brakuje ci water bugs 😉 ....cockroaches - nawet w najczystszych domach... 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Października 2023 Udostępnij Napisano 13 Października 2023 W dniu 12.10.2023 o 16:36, Lexi napisał: ....cockroaches - nawet w najczystszych domach... 😁 Co jesz ? Mięsko. A skąd wziąłeś ? Samo przypełzło. p.s. Przecież to doskonałe źródło białka. Podobno smakuje wybornie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 (edytowane) Sam już nie wiem gdzie się dopisać w wątku o Rydzyku, czy o karaluchach... Wyniki w wyborach do Sejmu z 99,89 proc. obwodów: Prawo i Sprawiedliwość — 35,43 proc., Koalicja Obywatelska — 30,66 proc., Trzecia Droga — 14,41 proc., Lewica — 8,60 proc., Konfederacja — 7,16 proc. Idzie nowe, więc nowy olej... W nowej kadencji nie zobaczymy chociażby Artura Dziambora, Jadwigi Emilewicz i Tadeusza Cymańskiego W Sejmie X kadencji zobaczymy kilka nowych twarzy. Będą to m.in. Szymon Hołownia, Michał Kołodziejczak czy Bogusław Wołoszański. https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/wybory-2023-najlepsze-memy-po-ogloszeniu-wynikow/m95knz0,2b83378a https://www.facebook.com/watch/?v=1515940865809267 Edytowane 17 Października 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 3 godziny temu, star napisał: o Rydzyku, czy o karaluchach.. Wszystko jedno - i jedno i drugie trzeba tępić... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Do Zwardonia jak znalazł.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Można nart nie odpinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 13:36, Lexi napisał: Do Zwardonia jak znalazł.. Twoje nowe auto ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 Nie ..tylko pomacałem kiedyś na wystawie, fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 Fajne...przecież to jakiś motoryzacyjny koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 11 godzin temu, Mitek napisał: Fajne...przecież to jakiś motoryzacyjny koszmar. Kompletnie sie nie znasz na motoryzacyjnych koszmarach.... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Kompletnie sie nie znasz na motoryzacyjnych koszmarach.... 🙂 Dopiero co pozbył się Multipli, podobno chciał ją Kacprowi sprezentować, ale On odmówił, chyba nie ma powołania do bycia duchownym, a i kawalerem nie chce zostać do końca życia Multipli. pozdro ps. Zasłyszane w TVP. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi