keisyzrk Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 http://www.lacroix-s...time-black.html jest jeszcze set za 75k $, ale tego już nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 http://www.lacroix-s...time-black.html jest jeszcze set za 75k $, ale tego już nie ogarniam. Bo to jest zestaw np. dla audiofilow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 jak masz bentleya to przecież worka z nartami nie włożysz tylko taki zestawik pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 http://www.lacroix-s...time-black.html jest jeszcze set za 75k $, ale tego już nie ogarniam. Courchevel_75k_ski_package_700.jpg Na bogato nie powiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 jak masz bentleya to przecież worka z nartami nie włożysz tylko taki zestawik pasujeJak masz Bentleya to masz tez drugie (kolejne) auto na narty....... Tym bardziej ze na tym czyms pewnie nie jeździ się w byle StMoritz gdzie nikt nie doceni zakupu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 jest jeszcze set za 75k $, ale tego już nie ogarniam. Courchevel_75k_ski_package_700.jpg To jest szwajcarska trumienka narciarska , Vip-Collection Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) to jest tak samo jak dla 50-tka corvette albo porsche - dick extention Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) Biore....TEN KARNET mnie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Tu nikt nie szydzi, w życiu! Myślę, że nie można zapomnieć o odpowiedniej narciarni dla tego sprzętu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. A film Desperado oglądali? Tam też sprzęt był w ładnych walizeczkach To ewidentne nawiązanie do klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lacroix Ultime Black 2 - narty w cenie małego samochodu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 jak masz bentleya to przecież worka z nartami nie włożysz tylko taki zestawik pasujeJak masz Bentleya to masz tez drugie (kolejne) auto na narty....... Tym bardziej ze na tym czyms pewnie nie jeździ się w byle StMoritz gdzie nikt nie doceni zakupu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 jest jeszcze set za 75k $, ale tego już nie ogarniam. Courchevel_75k_ski_package_700.jpg To jest szwajcarska trumienka narciarska , Vip-Collection Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) to jest tak samo jak dla 50-tka corvette albo porsche - dick extention Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) Biore....TEN KARNET mnie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Tu nikt nie szydzi, w życiu! Myślę, że nie można zapomnieć o odpowiedniej narciarni dla tego sprzętu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. A film Desperado oglądali? Tam też sprzęt był w ładnych walizeczkach To ewidentne nawiązanie do klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lacroix Ultime Black 2 - narty w cenie małego samochodu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
keisyzrk Napisano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) to jest tak samo jak dla 50-tka corvette albo porsche - dick extention Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) Biore....TEN KARNET mnie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Tu nikt nie szydzi, w życiu! Myślę, że nie można zapomnieć o odpowiedniej narciarni dla tego sprzętu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. A film Desperado oglądali? Tam też sprzęt był w ładnych walizeczkach To ewidentne nawiązanie do klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lacroix Ultime Black 2 - narty w cenie małego samochodu
TomiQ82 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aaa zapomniałem dodać... jak się zdecydujecie na walizeczkę, firma Lacroix doda gratis całoroczny karnet (ale tylko na Courchevel) - to się nazywa gest. Tak więc brać Panie i Panowie najlepiej po dwa zestawy (co by było na zapas) Biore....TEN KARNET mnie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Tu nikt nie szydzi, w życiu! Myślę, że nie można zapomnieć o odpowiedniej narciarni dla tego sprzętu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. A film Desperado oglądali? Tam też sprzęt był w ładnych walizeczkach To ewidentne nawiązanie do klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lacroix Ultime Black 2 - narty w cenie małego samochodu
be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szydercy!!! nie potraficie docenić piękna i prawdziwego artyzmu !!! Tu nikt nie szydzi, w życiu! Myślę, że nie można zapomnieć o odpowiedniej narciarni dla tego sprzętu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. A film Desperado oglądali? Tam też sprzęt był w ładnych walizeczkach To ewidentne nawiązanie do klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
be_rcik Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Artyzm to chyba za dużo powiedziane Dla mnie to wygląda jak trumna,z ulubionym wyposażeniem na wieczne czasy Ps. Nigdy nie oceniam rzeczy po ich cenie , myśle o ich funkcjonalności i wzornictwie Tutaj funkcjonalność 0,wzornictwo 0. A film Desperado oglądali? Tam też sprzęt był w ładnych walizeczkach To ewidentne nawiązanie do klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi