jaro323 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 z PiSu byli? Oni Verbot na EU mają!!Proszę mi tu w wątku nie politykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (...) okrzyki "Jaroslaw, Jaroslaw..." przejda do legendy! No to tymczasem pomijając zajefajne Isgchl i inne "tyrolskie przysmaki" - z okazji urodzin:100 lat, 100 lat dla Jaro! Najlepszego, twoje zdrowie! ...personel z Schatzi też się przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 No to tymczasem pomijając zajefajne Isgchl i inne "tyrolskie przysmaki" - z okazji urodzin:100 lat, 100 lat dla Jaro! Najlepszego, twoje zdrowie! 1DSCF0548.JPG ...personel z Schatzi też się przyłącza DSCF0562c.jpgDziękuje za życzenia te i w innych mediach Będę bardzo zadowolony jeżeli sprawdzi się z nich chociaż 10 procent.Oba grudniowe wyjazdy były bardzo udane - ekipa, pogoda, warunki - wszystko jak zwykle pierwsza klasa.Fotorelację zacznę chronologicznie od pierwszego grudniowego wyjazdu.Odwiedziliśmy Ischgl oraz Serfaus które w tym roku wystartowało planowo. Pojawiły się dodatkowe wolne miejsca na wyjazd sylwestrowy w terminie 27.12-02.01 (sześć dni na nartach)- jest opcja dołączenia do naszej grupy.Dodatkowych miejsc jest w tej chwili cztery - mile widziane są osoby dysponujące swoim transportem lub jest opcja umówienia chętnych na wspólny dojazd osobówką znajomego.W pensjonacie są do dyspozycji extrasy typu sauna i strefa weelness.Kolejny najblizszy termin to Trzech Króli.Jedziemy w terminie 06-10 ( pięć dni)i w tym terminie mam trzy wolne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Są jeszcze wolne miejsca na termin 27.12-02.01. Jestem zainteresowany, potrzebuję 2 miejsca.PozdrawiamTomek[email protected]Dwa miejsca są jeszcze do wzięcia, opcjonalnie jedno miejsce z transportem osobówką z Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 W dalszym ciągu aktualne jest jedno miejsce z transportem z Gdyni oraz opcjonalnie pojawiło się jedno miejsce w aucie jadącym z okolic Katowic.Oczywiście gdyby miał ktoś do nas chęć dołączyć jest też opcja dojazdu swoim samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Zwolniło sie 1 miejsce na wyjazd z Jarem w terminie 12-16.03 Dokładnie - zwolniło się jedno miejsce na najbliższy pięciodniowy wyjazd. Mile widziana jest również singielka narciarka - mamy drugą panią do pokoju. Wyjazd z Pl standardowo w piątek po południu i z Gdyni jedziemy trasą na Słupsk, Koszalin, Szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Zwolniło sie 1 miejsce na wyjazd z Jarem w terminie 12-16.03 Mariusz, co z tobą? ...w takiej chwili? ...patrz niżej Dokładnie - zwolniło się jedno miejsce na najbliższy pięciodniowy wyjazd. Mile widziana jest również singielka narciarka - mamy drugą panią do pokoju. Wyjazd z Pl standardowo w piątek po południu i z Gdyni jedziemy trasą na Słupsk, Koszalin, Szczecin. Zapraszamy - dla ew. singielki mamy miejsce w pokoju z dziewczyną ode mnie z ekipy - ale i w wypadku singla będzie OK, poukładamy. Jaro, to gdzie jedziemy? Coś mi się zdaje że będzie można odrobinkę powybrzydzać gdzie będzie lepiej lub ...jeszcze lepiej Dla zainteresowanych - jest bajeczna zima, nawet w niskich dolinach jest biało, a u góry moc śniegu. W zachodniej części Tyrolu pogoda zapowiada się wybornie, temperatury na sporym minusie, a śniegu moc jak wiemy, po ostatnich dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Mariusz, co z tobą? ...w takiej chwili? ...patrz niżej Zapraszamy - dla ew. singielki mamy miejsce w pokoju z dziewczyną ode mnie z ekipy - ale i w wypadku singla będzie OK, poukładamy. Jaro, to gdzie jedziemy? Coś mi się zdaje że będzie można odrobinkę powybrzydzać gdzie będzie lepiej lub ...jeszcze lepiej Dla zainteresowanych - jest bajeczna zima, nawet w niskich dolinach jest biało, a u góry moc śniegu. W zachodniej części Tyrolu pogoda zapowiada się wybornie, temperatury na sporym minusie, a śniegu moc jak wiemy, po ostatnich dniach Święta prawda - w Tyrolu jest w tej chwili bardzo biało, bialutko, bialuteńko Pora wrzucić jakieś zdjęcia - co prawda robione telefonem (aparat został w domu) ale coś tam udało się pstryknąć.Śniegu mieliśmy opór - dostawy leciały na bieżąco przez dwa i pół dnia.Katalogowy warun, lampa i rewelacyjne trasy w St. Johann w którym to byliśmy ostatniego dnia w ograniczonym składzie koneserów małych ośrodków nie pozwalał nam wyjechać bez oporów.Na szczęście jutro jedziemy z powrotem i mam jeszcze cały czas wolne jedno miejsce dla chętnej osoby która by chciała załapać na najlepsze warunki w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Witam, byłbym zainteresowany na te chwilę tylko jestem z Warszawy, dałoby jakoś radę?Jasne zapraszam - dasz radę dojechać do Gdyni lub Berlina żeby dołączyć? Co prawda dojeżdża ktoś z Wawy ale nie wiem czy mają wolne miejsce w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Mariusz, co z tobą? ...w takiej chwili? ...patrz niżej Lecimy, zmieniła sie tylko opcja dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 No i właśnie tu jest problem z transportem w te okolice. Do Berlina mamy 4 osoby w Oktavii ciężko więc bedzie upchać 5go z ekwipunkiem Dla chcącego jednak nic trudnego. Z bla-bal dojedziesz do ringu np. do CH A10 albo jaką stację. Stamtąd przesiądziesz się do busa. https://www.blablaca...er=asc&limit=10 Możemy dowieźć narty i buty... Jak coś to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam,KarolCześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe.Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Cześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe. Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Faktycznie, przepraszam nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jaro323 Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni.Za nami Hochzeiger , Rifflsee, Pitztal, Kuhtai i Hochoetz.Ciekawe co nam przyniesie jutrzejszy dzień Pogoda, warunki katalogowe.Zapraszam na kolejne kwietniowe terminy.9-13.04 - 5 dni w Ischgl16-19.04 - 4 dni - Soelden + ObergurglMajówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem. Wyjazd (jak zwykle) super, Jaro - dzieki ! Wiec druga polowa kwietnia 16-19 lub majowka - bede °!° - zadzwonie to sie obgadamy szczegoly. dorzuce tu kilka fotek od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari. 16-19.04 Soelden + Obergurgl W kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce. Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni. (...) Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem.(...) ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Krzychu namowiles , Jaro - notuj: Majówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce -> +1 !! Jaby sie cos zmienilo dam oczywiscie odpowiednio wczesniej znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, czy jest jedno wolne miejsce w terminie 9-13.04 z wyjazdem z TrójmiastaTak, jedno wolne miejsce jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Po takiej rekomendacji nie ma wyjścia - trzeba koniecznie odwiedzić dolinę Pauznautal i znajdujące się tam ośrodki - na ta chwilę czynne są dwa Ischgl oraz Galtur. Biorąc pod uwagę fakt że w środku sezonu trochę omijaliśmy bokiem tą okolicę, to z przyjemnością odwiedzimy te ośrodki po tak długiej przerwie. Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu Serfauss należy do moich ulubieńców i naprawdę będąc tak niedaleko nie mogłem sobie odmówić przyjemności jazdy w tym ośrodku. Na Axamaerka może przyjdzie czas w przyszłym sezonie Korzystając z okazji publikuję kolejną mini relację zdjęciową - tym razem z doliny Zillertal którą to odwiedziliśmy w połowie marca i zastanawialiśmy podczas naszego pobytu dlaczego niektóre z tamtejszych ośrodków już za trzy tygodnie będą zamkniete. Zima w tym czasie była tam wprost katalogowa. Co do planów kwietniowych - w najbliższym terminie 09-13.04 (pięć dni Ischgl,Galtur i być może Kaunertal na rozgrzewkę) mam jedno lub dwa miejsca wolne. W kolejnym terminie 16-19.04 (cztery dni) wygląda na to że jest już chyba komplet tak więc zastanawiających się nad wyjazdem zapraszam na najbliższy termin - start już w ten piątek. Sezon się kończy i poza majówką może nie być już okazji na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? ...bo włóczęgostwo w Szwajcarii nie jest chyba mile widziane Śpieszę donieść, że w Ischgl bajka trwa nadal, śniegu ciągle moc, jest słońce a dziś nawet niektórzy narzekali że za twardo z rana Wybieramy się znów w najbliższy weekend (16-19.04): zarówno z Trójmiasta jak i z Krakowa są jeszcze miejsca, ....żal nie skorzystać, zapraszamy Pod linkiem albumik z ostatniej niedzieli w SFL: https://www.facebook...157637114284817 www.facebook.com/skibuscompl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to Krzychu, pogodę zaklepuj i w sobotę się meldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 30.04-03.05 Majówka w Tyrolu wyjazd z Gdyni, Bydgoszczy, Poznania, Krakowa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
gajowy01 Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Zwolniło sie 1 miejsce na wyjazd z Jarem w terminie 12-16.03 Mariusz, co z tobą? ...w takiej chwili? ...patrz niżej Dokładnie - zwolniło się jedno miejsce na najbliższy pięciodniowy wyjazd. Mile widziana jest również singielka narciarka - mamy drugą panią do pokoju. Wyjazd z Pl standardowo w piątek po południu i z Gdyni jedziemy trasą na Słupsk, Koszalin, Szczecin. Zapraszamy - dla ew. singielki mamy miejsce w pokoju z dziewczyną ode mnie z ekipy - ale i w wypadku singla będzie OK, poukładamy. Jaro, to gdzie jedziemy? Coś mi się zdaje że będzie można odrobinkę powybrzydzać gdzie będzie lepiej lub ...jeszcze lepiej Dla zainteresowanych - jest bajeczna zima, nawet w niskich dolinach jest biało, a u góry moc śniegu. W zachodniej części Tyrolu pogoda zapowiada się wybornie, temperatury na sporym minusie, a śniegu moc jak wiemy, po ostatnich dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Mariusz, co z tobą? ...w takiej chwili? ...patrz niżej Zapraszamy - dla ew. singielki mamy miejsce w pokoju z dziewczyną ode mnie z ekipy - ale i w wypadku singla będzie OK, poukładamy. Jaro, to gdzie jedziemy? Coś mi się zdaje że będzie można odrobinkę powybrzydzać gdzie będzie lepiej lub ...jeszcze lepiej Dla zainteresowanych - jest bajeczna zima, nawet w niskich dolinach jest biało, a u góry moc śniegu. W zachodniej części Tyrolu pogoda zapowiada się wybornie, temperatury na sporym minusie, a śniegu moc jak wiemy, po ostatnich dniach Święta prawda - w Tyrolu jest w tej chwili bardzo biało, bialutko, bialuteńko Pora wrzucić jakieś zdjęcia - co prawda robione telefonem (aparat został w domu) ale coś tam udało się pstryknąć.Śniegu mieliśmy opór - dostawy leciały na bieżąco przez dwa i pół dnia.Katalogowy warun, lampa i rewelacyjne trasy w St. Johann w którym to byliśmy ostatniego dnia w ograniczonym składzie koneserów małych ośrodków nie pozwalał nam wyjechać bez oporów.Na szczęście jutro jedziemy z powrotem i mam jeszcze cały czas wolne jedno miejsce dla chętnej osoby która by chciała załapać na najlepsze warunki w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Witam, byłbym zainteresowany na te chwilę tylko jestem z Warszawy, dałoby jakoś radę?Jasne zapraszam - dasz radę dojechać do Gdyni lub Berlina żeby dołączyć? Co prawda dojeżdża ktoś z Wawy ale nie wiem czy mają wolne miejsce w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Mariusz, co z tobą? ...w takiej chwili? ...patrz niżej Lecimy, zmieniła sie tylko opcja dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 No i właśnie tu jest problem z transportem w te okolice. Do Berlina mamy 4 osoby w Oktavii ciężko więc bedzie upchać 5go z ekwipunkiem Dla chcącego jednak nic trudnego. Z bla-bal dojedziesz do ringu np. do CH A10 albo jaką stację. Stamtąd przesiądziesz się do busa. https://www.blablaca...er=asc&limit=10 Możemy dowieźć narty i buty... Jak coś to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam,KarolCześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe.Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Cześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe. Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Faktycznie, przepraszam nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jaro323 Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni.Za nami Hochzeiger , Rifflsee, Pitztal, Kuhtai i Hochoetz.Ciekawe co nam przyniesie jutrzejszy dzień Pogoda, warunki katalogowe.Zapraszam na kolejne kwietniowe terminy.9-13.04 - 5 dni w Ischgl16-19.04 - 4 dni - Soelden + ObergurglMajówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem. Wyjazd (jak zwykle) super, Jaro - dzieki ! Wiec druga polowa kwietnia 16-19 lub majowka - bede °!° - zadzwonie to sie obgadamy szczegoly. dorzuce tu kilka fotek od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari. 16-19.04 Soelden + Obergurgl W kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce. Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni. (...) Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem.(...) ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Krzychu namowiles , Jaro - notuj: Majówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce -> +1 !! Jaby sie cos zmienilo dam oczywiscie odpowiednio wczesniej znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, czy jest jedno wolne miejsce w terminie 9-13.04 z wyjazdem z TrójmiastaTak, jedno wolne miejsce jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Po takiej rekomendacji nie ma wyjścia - trzeba koniecznie odwiedzić dolinę Pauznautal i znajdujące się tam ośrodki - na ta chwilę czynne są dwa Ischgl oraz Galtur. Biorąc pod uwagę fakt że w środku sezonu trochę omijaliśmy bokiem tą okolicę, to z przyjemnością odwiedzimy te ośrodki po tak długiej przerwie. Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu Serfauss należy do moich ulubieńców i naprawdę będąc tak niedaleko nie mogłem sobie odmówić przyjemności jazdy w tym ośrodku. Na Axamaerka może przyjdzie czas w przyszłym sezonie Korzystając z okazji publikuję kolejną mini relację zdjęciową - tym razem z doliny Zillertal którą to odwiedziliśmy w połowie marca i zastanawialiśmy podczas naszego pobytu dlaczego niektóre z tamtejszych ośrodków już za trzy tygodnie będą zamkniete. Zima w tym czasie była tam wprost katalogowa. Co do planów kwietniowych - w najbliższym terminie 09-13.04 (pięć dni Ischgl,Galtur i być może Kaunertal na rozgrzewkę) mam jedno lub dwa miejsca wolne. W kolejnym terminie 16-19.04 (cztery dni) wygląda na to że jest już chyba komplet tak więc zastanawiających się nad wyjazdem zapraszam na najbliższy termin - start już w ten piątek. Sezon się kończy i poza majówką może nie być już okazji na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? ...bo włóczęgostwo w Szwajcarii nie jest chyba mile widziane Śpieszę donieść, że w Ischgl bajka trwa nadal, śniegu ciągle moc, jest słońce a dziś nawet niektórzy narzekali że za twardo z rana Wybieramy się znów w najbliższy weekend (16-19.04): zarówno z Trójmiasta jak i z Krakowa są jeszcze miejsca, ....żal nie skorzystać, zapraszamy Pod linkiem albumik z ostatniej niedzieli w SFL: https://www.facebook...157637114284817 www.facebook.com/skibuscompl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to Krzychu, pogodę zaklepuj i w sobotę się meldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 30.04-03.05 Majówka w Tyrolu wyjazd z Gdyni, Bydgoszczy, Poznania, Krakowa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jaro323 Napisano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Mariusz, co z tobą? ...w takiej chwili? ...patrz niżej Zapraszamy - dla ew. singielki mamy miejsce w pokoju z dziewczyną ode mnie z ekipy - ale i w wypadku singla będzie OK, poukładamy. Jaro, to gdzie jedziemy? Coś mi się zdaje że będzie można odrobinkę powybrzydzać gdzie będzie lepiej lub ...jeszcze lepiej Dla zainteresowanych - jest bajeczna zima, nawet w niskich dolinach jest biało, a u góry moc śniegu. W zachodniej części Tyrolu pogoda zapowiada się wybornie, temperatury na sporym minusie, a śniegu moc jak wiemy, po ostatnich dniach Święta prawda - w Tyrolu jest w tej chwili bardzo biało, bialutko, bialuteńko Pora wrzucić jakieś zdjęcia - co prawda robione telefonem (aparat został w domu) ale coś tam udało się pstryknąć.Śniegu mieliśmy opór - dostawy leciały na bieżąco przez dwa i pół dnia.Katalogowy warun, lampa i rewelacyjne trasy w St. Johann w którym to byliśmy ostatniego dnia w ograniczonym składzie koneserów małych ośrodków nie pozwalał nam wyjechać bez oporów.Na szczęście jutro jedziemy z powrotem i mam jeszcze cały czas wolne jedno miejsce dla chętnej osoby która by chciała załapać na najlepsze warunki w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Witam, byłbym zainteresowany na te chwilę tylko jestem z Warszawy, dałoby jakoś radę?Jasne zapraszam - dasz radę dojechać do Gdyni lub Berlina żeby dołączyć? Co prawda dojeżdża ktoś z Wawy ale nie wiem czy mają wolne miejsce w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Mariusz, co z tobą? ...w takiej chwili? ...patrz niżej Lecimy, zmieniła sie tylko opcja dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 No i właśnie tu jest problem z transportem w te okolice. Do Berlina mamy 4 osoby w Oktavii ciężko więc bedzie upchać 5go z ekwipunkiem Dla chcącego jednak nic trudnego. Z bla-bal dojedziesz do ringu np. do CH A10 albo jaką stację. Stamtąd przesiądziesz się do busa. https://www.blablaca...er=asc&limit=10 Możemy dowieźć narty i buty... Jak coś to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam,KarolCześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe.Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Cześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe. Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Faktycznie, przepraszam nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jaro323 Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni.Za nami Hochzeiger , Rifflsee, Pitztal, Kuhtai i Hochoetz.Ciekawe co nam przyniesie jutrzejszy dzień Pogoda, warunki katalogowe.Zapraszam na kolejne kwietniowe terminy.9-13.04 - 5 dni w Ischgl16-19.04 - 4 dni - Soelden + ObergurglMajówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem. Wyjazd (jak zwykle) super, Jaro - dzieki ! Wiec druga polowa kwietnia 16-19 lub majowka - bede °!° - zadzwonie to sie obgadamy szczegoly. dorzuce tu kilka fotek od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari. 16-19.04 Soelden + Obergurgl W kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce. Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni. (...) Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem.(...) ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Krzychu namowiles , Jaro - notuj: Majówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce -> +1 !! Jaby sie cos zmienilo dam oczywiscie odpowiednio wczesniej znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, czy jest jedno wolne miejsce w terminie 9-13.04 z wyjazdem z TrójmiastaTak, jedno wolne miejsce jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Po takiej rekomendacji nie ma wyjścia - trzeba koniecznie odwiedzić dolinę Pauznautal i znajdujące się tam ośrodki - na ta chwilę czynne są dwa Ischgl oraz Galtur. Biorąc pod uwagę fakt że w środku sezonu trochę omijaliśmy bokiem tą okolicę, to z przyjemnością odwiedzimy te ośrodki po tak długiej przerwie. Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu Serfauss należy do moich ulubieńców i naprawdę będąc tak niedaleko nie mogłem sobie odmówić przyjemności jazdy w tym ośrodku. Na Axamaerka może przyjdzie czas w przyszłym sezonie Korzystając z okazji publikuję kolejną mini relację zdjęciową - tym razem z doliny Zillertal którą to odwiedziliśmy w połowie marca i zastanawialiśmy podczas naszego pobytu dlaczego niektóre z tamtejszych ośrodków już za trzy tygodnie będą zamkniete. Zima w tym czasie była tam wprost katalogowa. Co do planów kwietniowych - w najbliższym terminie 09-13.04 (pięć dni Ischgl,Galtur i być może Kaunertal na rozgrzewkę) mam jedno lub dwa miejsca wolne. W kolejnym terminie 16-19.04 (cztery dni) wygląda na to że jest już chyba komplet tak więc zastanawiających się nad wyjazdem zapraszam na najbliższy termin - start już w ten piątek. Sezon się kończy i poza majówką może nie być już okazji na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? ...bo włóczęgostwo w Szwajcarii nie jest chyba mile widziane Śpieszę donieść, że w Ischgl bajka trwa nadal, śniegu ciągle moc, jest słońce a dziś nawet niektórzy narzekali że za twardo z rana Wybieramy się znów w najbliższy weekend (16-19.04): zarówno z Trójmiasta jak i z Krakowa są jeszcze miejsca, ....żal nie skorzystać, zapraszamy Pod linkiem albumik z ostatniej niedzieli w SFL: https://www.facebook...157637114284817 www.facebook.com/skibuscompl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to Krzychu, pogodę zaklepuj i w sobotę się meldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 30.04-03.05 Majówka w Tyrolu wyjazd z Gdyni, Bydgoszczy, Poznania, Krakowa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rumacz Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 No i właśnie tu jest problem z transportem w te okolice. Do Berlina mamy 4 osoby w Oktavii ciężko więc bedzie upchać 5go z ekwipunkiem Dla chcącego jednak nic trudnego. Z bla-bal dojedziesz do ringu np. do CH A10 albo jaką stację. Stamtąd przesiądziesz się do busa. https://www.blablaca...er=asc&limit=10 Możemy dowieźć narty i buty... Jak coś to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam,KarolCześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe.Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Cześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe. Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Faktycznie, przepraszam nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jaro323 Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni.Za nami Hochzeiger , Rifflsee, Pitztal, Kuhtai i Hochoetz.Ciekawe co nam przyniesie jutrzejszy dzień Pogoda, warunki katalogowe.Zapraszam na kolejne kwietniowe terminy.9-13.04 - 5 dni w Ischgl16-19.04 - 4 dni - Soelden + ObergurglMajówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem. Wyjazd (jak zwykle) super, Jaro - dzieki ! Wiec druga polowa kwietnia 16-19 lub majowka - bede °!° - zadzwonie to sie obgadamy szczegoly. dorzuce tu kilka fotek od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari. 16-19.04 Soelden + Obergurgl W kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce. Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni. (...) Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem.(...) ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Krzychu namowiles , Jaro - notuj: Majówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce -> +1 !! Jaby sie cos zmienilo dam oczywiscie odpowiednio wczesniej znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, czy jest jedno wolne miejsce w terminie 9-13.04 z wyjazdem z TrójmiastaTak, jedno wolne miejsce jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Po takiej rekomendacji nie ma wyjścia - trzeba koniecznie odwiedzić dolinę Pauznautal i znajdujące się tam ośrodki - na ta chwilę czynne są dwa Ischgl oraz Galtur. Biorąc pod uwagę fakt że w środku sezonu trochę omijaliśmy bokiem tą okolicę, to z przyjemnością odwiedzimy te ośrodki po tak długiej przerwie. Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu Serfauss należy do moich ulubieńców i naprawdę będąc tak niedaleko nie mogłem sobie odmówić przyjemności jazdy w tym ośrodku. Na Axamaerka może przyjdzie czas w przyszłym sezonie Korzystając z okazji publikuję kolejną mini relację zdjęciową - tym razem z doliny Zillertal którą to odwiedziliśmy w połowie marca i zastanawialiśmy podczas naszego pobytu dlaczego niektóre z tamtejszych ośrodków już za trzy tygodnie będą zamkniete. Zima w tym czasie była tam wprost katalogowa. Co do planów kwietniowych - w najbliższym terminie 09-13.04 (pięć dni Ischgl,Galtur i być może Kaunertal na rozgrzewkę) mam jedno lub dwa miejsca wolne. W kolejnym terminie 16-19.04 (cztery dni) wygląda na to że jest już chyba komplet tak więc zastanawiających się nad wyjazdem zapraszam na najbliższy termin - start już w ten piątek. Sezon się kończy i poza majówką może nie być już okazji na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? ...bo włóczęgostwo w Szwajcarii nie jest chyba mile widziane Śpieszę donieść, że w Ischgl bajka trwa nadal, śniegu ciągle moc, jest słońce a dziś nawet niektórzy narzekali że za twardo z rana Wybieramy się znów w najbliższy weekend (16-19.04): zarówno z Trójmiasta jak i z Krakowa są jeszcze miejsca, ....żal nie skorzystać, zapraszamy Pod linkiem albumik z ostatniej niedzieli w SFL: https://www.facebook...157637114284817 www.facebook.com/skibuscompl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to Krzychu, pogodę zaklepuj i w sobotę się meldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 30.04-03.05 Majówka w Tyrolu wyjazd z Gdyni, Bydgoszczy, Poznania, Krakowa
mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Rozmawiałem wczoraj z Gajowym - jest szansa, że sklecimy dodatkowy samochód z Warszawy. Wkrótce się wyjaśni (Elucidate - wysłałem Ci priv). ps. Jaro - w sumie to założyłem, że ten wyjazd robicie wspólnie, ale nie wiem czy słusznie (bo Wy macie termin 19-23/03, a Gajowy 19-22/03). Jak to jest tym razem? pozdrawiam,KarolCześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe.Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Cześć. Dyskusja powyżej toczy się o dzisiejszym wyjeździe. Jeżeli chodzi o kolejny przyszło tygodniowy termin to u mnie się pozmieniało i jest to również czterodniówka czyli 19-22.03 Faktycznie, przepraszam nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jaro323 Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni.Za nami Hochzeiger , Rifflsee, Pitztal, Kuhtai i Hochoetz.Ciekawe co nam przyniesie jutrzejszy dzień Pogoda, warunki katalogowe.Zapraszam na kolejne kwietniowe terminy.9-13.04 - 5 dni w Ischgl16-19.04 - 4 dni - Soelden + ObergurglMajówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem. Wyjazd (jak zwykle) super, Jaro - dzieki ! Wiec druga polowa kwietnia 16-19 lub majowka - bede °!° - zadzwonie to sie obgadamy szczegoly. dorzuce tu kilka fotek od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari. 16-19.04 Soelden + Obergurgl W kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce. Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni. (...) Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem.(...) ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Krzychu namowiles , Jaro - notuj: Majówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce -> +1 !! Jaby sie cos zmienilo dam oczywiscie odpowiednio wczesniej znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, czy jest jedno wolne miejsce w terminie 9-13.04 z wyjazdem z TrójmiastaTak, jedno wolne miejsce jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Po takiej rekomendacji nie ma wyjścia - trzeba koniecznie odwiedzić dolinę Pauznautal i znajdujące się tam ośrodki - na ta chwilę czynne są dwa Ischgl oraz Galtur. Biorąc pod uwagę fakt że w środku sezonu trochę omijaliśmy bokiem tą okolicę, to z przyjemnością odwiedzimy te ośrodki po tak długiej przerwie. Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu Serfauss należy do moich ulubieńców i naprawdę będąc tak niedaleko nie mogłem sobie odmówić przyjemności jazdy w tym ośrodku. Na Axamaerka może przyjdzie czas w przyszłym sezonie Korzystając z okazji publikuję kolejną mini relację zdjęciową - tym razem z doliny Zillertal którą to odwiedziliśmy w połowie marca i zastanawialiśmy podczas naszego pobytu dlaczego niektóre z tamtejszych ośrodków już za trzy tygodnie będą zamkniete. Zima w tym czasie była tam wprost katalogowa. Co do planów kwietniowych - w najbliższym terminie 09-13.04 (pięć dni Ischgl,Galtur i być może Kaunertal na rozgrzewkę) mam jedno lub dwa miejsca wolne. W kolejnym terminie 16-19.04 (cztery dni) wygląda na to że jest już chyba komplet tak więc zastanawiających się nad wyjazdem zapraszam na najbliższy termin - start już w ten piątek. Sezon się kończy i poza majówką może nie być już okazji na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? ...bo włóczęgostwo w Szwajcarii nie jest chyba mile widziane Śpieszę donieść, że w Ischgl bajka trwa nadal, śniegu ciągle moc, jest słońce a dziś nawet niektórzy narzekali że za twardo z rana Wybieramy się znów w najbliższy weekend (16-19.04): zarówno z Trójmiasta jak i z Krakowa są jeszcze miejsca, ....żal nie skorzystać, zapraszamy Pod linkiem albumik z ostatniej niedzieli w SFL: https://www.facebook...157637114284817 www.facebook.com/skibuscompl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to Krzychu, pogodę zaklepuj i w sobotę się meldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 30.04-03.05 Majówka w Tyrolu wyjazd z Gdyni, Bydgoszczy, Poznania, Krakowa
jaro323 Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni.Za nami Hochzeiger , Rifflsee, Pitztal, Kuhtai i Hochoetz.Ciekawe co nam przyniesie jutrzejszy dzień Pogoda, warunki katalogowe.Zapraszam na kolejne kwietniowe terminy.9-13.04 - 5 dni w Ischgl16-19.04 - 4 dni - Soelden + ObergurglMajówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem. Wyjazd (jak zwykle) super, Jaro - dzieki ! Wiec druga polowa kwietnia 16-19 lub majowka - bede °!° - zadzwonie to sie obgadamy szczegoly. dorzuce tu kilka fotek od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari. 16-19.04 Soelden + Obergurgl W kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce. Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni. (...) Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem.(...) ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Krzychu namowiles , Jaro - notuj: Majówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce -> +1 !! Jaby sie cos zmienilo dam oczywiscie odpowiednio wczesniej znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, czy jest jedno wolne miejsce w terminie 9-13.04 z wyjazdem z TrójmiastaTak, jedno wolne miejsce jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Po takiej rekomendacji nie ma wyjścia - trzeba koniecznie odwiedzić dolinę Pauznautal i znajdujące się tam ośrodki - na ta chwilę czynne są dwa Ischgl oraz Galtur. Biorąc pod uwagę fakt że w środku sezonu trochę omijaliśmy bokiem tą okolicę, to z przyjemnością odwiedzimy te ośrodki po tak długiej przerwie. Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu Serfauss należy do moich ulubieńców i naprawdę będąc tak niedaleko nie mogłem sobie odmówić przyjemności jazdy w tym ośrodku. Na Axamaerka może przyjdzie czas w przyszłym sezonie Korzystając z okazji publikuję kolejną mini relację zdjęciową - tym razem z doliny Zillertal którą to odwiedziliśmy w połowie marca i zastanawialiśmy podczas naszego pobytu dlaczego niektóre z tamtejszych ośrodków już za trzy tygodnie będą zamkniete. Zima w tym czasie była tam wprost katalogowa. Co do planów kwietniowych - w najbliższym terminie 09-13.04 (pięć dni Ischgl,Galtur i być może Kaunertal na rozgrzewkę) mam jedno lub dwa miejsca wolne. W kolejnym terminie 16-19.04 (cztery dni) wygląda na to że jest już chyba komplet tak więc zastanawiających się nad wyjazdem zapraszam na najbliższy termin - start już w ten piątek. Sezon się kończy i poza majówką może nie być już okazji na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? ...bo włóczęgostwo w Szwajcarii nie jest chyba mile widziane Śpieszę donieść, że w Ischgl bajka trwa nadal, śniegu ciągle moc, jest słońce a dziś nawet niektórzy narzekali że za twardo z rana Wybieramy się znów w najbliższy weekend (16-19.04): zarówno z Trójmiasta jak i z Krakowa są jeszcze miejsca, ....żal nie skorzystać, zapraszamy Pod linkiem albumik z ostatniej niedzieli w SFL: https://www.facebook...157637114284817 www.facebook.com/skibuscompl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to Krzychu, pogodę zaklepuj i w sobotę się meldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari.16-19.04 Soelden + ObergurglW kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce.Poniżej relacja zdjęciowa z lutowego wyjazdu do Ostirolu. Kolejne zdjęcia z wyjazdów które są już za nami pojawią się już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam wolne miejsca na kwietniowy wyjazdy do Tyrolu 9-13.04 - 5 dni, Tyrol, ski-safari. 16-19.04 Soelden + Obergurgl W kwietniu odwiedzamy wyżej położone Tyrolskie perełki typu Ischgl, Soelden oraz lodowce. Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Pozdrawiamy gorąco z obecnego turbo ski safari - sześć ośrodków w cztery dni. (...) Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu a ja juz mialem zamknac sezon i wtedy ..... odespalem, obejzalem zdjecia z tego, jak mowisz, "turbo ski safari" i teraz nie potrafie sie pogodzic z nadchodzacym latem.(...) ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ...i to jest słuszna koncepcja, bo teraz najlepszy czas na narty, ...nie ma co kończyć przedwcześnie Krzychu namowiles , Jaro - notuj: Majówka 30.04-3.05 Ischgl + lodowce -> +1 !! Jaby sie cos zmienilo dam oczywiscie odpowiednio wczesniej znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, czy jest jedno wolne miejsce w terminie 9-13.04 z wyjazdem z TrójmiastaTak, jedno wolne miejsce jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Po takiej rekomendacji nie ma wyjścia - trzeba koniecznie odwiedzić dolinę Pauznautal i znajdujące się tam ośrodki - na ta chwilę czynne są dwa Ischgl oraz Galtur. Biorąc pod uwagę fakt że w środku sezonu trochę omijaliśmy bokiem tą okolicę, to z przyjemnością odwiedzimy te ośrodki po tak długiej przerwie. Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu Serfauss należy do moich ulubieńców i naprawdę będąc tak niedaleko nie mogłem sobie odmówić przyjemności jazdy w tym ośrodku. Na Axamaerka może przyjdzie czas w przyszłym sezonie Korzystając z okazji publikuję kolejną mini relację zdjęciową - tym razem z doliny Zillertal którą to odwiedziliśmy w połowie marca i zastanawialiśmy podczas naszego pobytu dlaczego niektóre z tamtejszych ośrodków już za trzy tygodnie będą zamkniete. Zima w tym czasie była tam wprost katalogowa. Co do planów kwietniowych - w najbliższym terminie 09-13.04 (pięć dni Ischgl,Galtur i być może Kaunertal na rozgrzewkę) mam jedno lub dwa miejsca wolne. W kolejnym terminie 16-19.04 (cztery dni) wygląda na to że jest już chyba komplet tak więc zastanawiających się nad wyjazdem zapraszam na najbliższy termin - start już w ten piątek. Sezon się kończy i poza majówką może nie być już okazji na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... johndoe2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? ...bo włóczęgostwo w Szwajcarii nie jest chyba mile widziane Śpieszę donieść, że w Ischgl bajka trwa nadal, śniegu ciągle moc, jest słońce a dziś nawet niektórzy narzekali że za twardo z rana Wybieramy się znów w najbliższy weekend (16-19.04): zarówno z Trójmiasta jak i z Krakowa są jeszcze miejsca, ....żal nie skorzystać, zapraszamy Pod linkiem albumik z ostatniej niedzieli w SFL: https://www.facebook...157637114284817 www.facebook.com/skibuscompl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to Krzychu, pogodę zaklepuj i w sobotę się meldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jaro323 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, czy jest jedno wolne miejsce w terminie 9-13.04 z wyjazdem z TrójmiastaTak, jedno wolne miejsce jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem tu i teraz, zwiedzamy Ischgl i okolice, i jest tak, że śniegu moc, w zasadzie wszystko otwarte, słoneczko i ciepło, i bajka, ale ...do tego ma być też chyba jakiś nawrót zimy przed weekendem, czyli mróz i jakiś opad. Krótko mówiąc - coś jak rok temu, kiedy na początku kwietnia (Wielkanoc) w Ischgl i SFL były najlepsze warunki w całym sezonie! Po takiej rekomendacji nie ma wyjścia - trzeba koniecznie odwiedzić dolinę Pauznautal i znajdujące się tam ośrodki - na ta chwilę czynne są dwa Ischgl oraz Galtur. Biorąc pod uwagę fakt że w środku sezonu trochę omijaliśmy bokiem tą okolicę, to z przyjemnością odwiedzimy te ośrodki po tak długiej przerwie. Ekhmmm... no to ja wtedy 7 w 4 Jakbyś pojechał wtedy z nami na Axamerka, to przy okazji także machnęliśmy Mutterer Alm na końcówce sezonu Serfauss należy do moich ulubieńców i naprawdę będąc tak niedaleko nie mogłem sobie odmówić przyjemności jazdy w tym ośrodku. Na Axamaerka może przyjdzie czas w przyszłym sezonie Korzystając z okazji publikuję kolejną mini relację zdjęciową - tym razem z doliny Zillertal którą to odwiedziliśmy w połowie marca i zastanawialiśmy podczas naszego pobytu dlaczego niektóre z tamtejszych ośrodków już za trzy tygodnie będą zamkniete. Zima w tym czasie była tam wprost katalogowa. Co do planów kwietniowych - w najbliższym terminie 09-13.04 (pięć dni Ischgl,Galtur i być może Kaunertal na rozgrzewkę) mam jedno lub dwa miejsca wolne. W kolejnym terminie 16-19.04 (cztery dni) wygląda na to że jest już chyba komplet tak więc zastanawiających się nad wyjazdem zapraszam na najbliższy termin - start już w ten piątek. Sezon się kończy i poza majówką może nie być już okazji na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Czemu trabisz na spacerowiczow po strefie wolnoclowej w Samnaun? ...bo włóczęgostwo w Szwajcarii nie jest chyba mile widziane Śpieszę donieść, że w Ischgl bajka trwa nadal, śniegu ciągle moc, jest słońce a dziś nawet niektórzy narzekali że za twardo z rana Wybieramy się znów w najbliższy weekend (16-19.04): zarówno z Trójmiasta jak i z Krakowa są jeszcze miejsca, ....żal nie skorzystać, zapraszamy Pod linkiem albumik z ostatniej niedzieli w SFL: https://www.facebook...157637114284817 www.facebook.com/skibuscompl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek_393 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to Krzychu, pogodę zaklepuj i w sobotę się meldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi