TomiQ82 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Mam pytanko....maja teraz promocję na Skipassy http://www.skionline...newsy,6483.htmla moje pytanie jest czy WARTO tam jechać??? Jakie są trasy, ośrodki w Zieleńcu.......był ktoś z Was tam ?? - może głupie pytanie Pytam bo nigdy tam nie byłem a chcemy jechać z rodzinką ( ja , żona i 6 letnia córka - wszyscy jeździmy ) na 7 dni w ferie zimowe........ale na razie zastanawiamy się gdzie uderzyć poszaleć na białym Opinie mile widziane PS: jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie do odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Mam pytanko....maja teraz promocję na Skipassy http://www.skionline...newsy,6483.htmla moje pytanie jest czy WARTO tam jechać??? Jakie są trasy, ośrodki w Zieleńcu.......był ktoś z Was tam ?? - może głupie pytanie Pytam bo nigdy tam nie byłem a chcemy jechać z rodzinką ( ja , żona i 6 letnia córka - wszyscy jeździmy ) na 7 dni w ferie zimowe........ale na razie zastanawiamy się gdzie uderzyć poszaleć na białym Opinie mile widziane PS: jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie do odpowiedniego To ośrodek dla bardzo początkujących, trasy są krótkie i płaskie. Dla mnie niekoniecznie. Zamiast tygodnia w bardzo narciarsko słabym ośrodku (czego nikomu nie życzę ) możesz sobie zafundować polsko-czeskie skisafarii - pojechać do Międzylesia. Będziesz miał: Dolni Morava (19 km), Cervena Voda (20 km), Czarna Góra (24 km) oraz Ricky v Orlickich Horach (28 km). Wszystko ośrodki z kanapami a Dolni Morava i Czarna Góra są bardzo przyzwoite (pozostałe są po prostu mniejsze za to gwarantowanym spokojem). Po zaliczeniu tych ośrodków dwa, które najbardziej się spodobają powtórzycie sobie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dzięki Wiesiu.....pojechałbym tam gdybym jechał sam......będe jechał z córą ( 6 lat ). A o Szczyrku jakie opinie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ależ Panowie, Zieleniec to jest ośrodek wręcz idealny dla 6-letniego dziecka. Polecam zapisać dziecko w tym czasie na kurs grupowy po 2-3h dziennie. Mogę polecić szkołę i instruktora na priv. A o samym Zielencu poczytaj więcej w dziale ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ależ Panowie, Zieleniec to jest ośrodek wręcz idealny dla 6-letniego dziecka. Polecam zapisać dziecko w tym czasie na kurs grupowy po 2-3h dziennie. Mogę polecić szkołę i instruktora na priv. A o samym Zielencu poczytaj więcej w dziale ośrodków. wszyscy jeździmy ) To można różnie rozumieć Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 To można różnie rozumieć Pozdro Wiesiek A mianowicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Napisz gdzie dotąd jeździliście i jak długo jeździcie, jakie macie preferencje. Będzie łatwiej doradzić. Sam Zieleniec uważam za dobry wybór dla rekreacyjnych narciarzy, bez parcia na szkło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 bez parcia na szkło... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 W Sudetach nigdy nie jeździłem,więc się nie wypowiem, o Szczyrku masz niekończącą się opowieść w dziale ośrodki,sęk w tym czego oczekujecie,jak jeździcie i co jest dla was najważniejsze? czy chcecie się przemieszczać,czy nie? Ja kilka razy robiłem takie połączenie nocleg w Bukowinie Tatrzańskiej, jazda w Jurgowie,Bachledovej Dolinie i Tatrzańskiej Łomnicy,możesz do tego dorzucić Białkę ,wszystkie ośrodki jak najbardziej rodzinne a i lepsi narciarze prócz Białki znajdą coś dla siebie. Połączenie Krynicy i Dwóch dolin też jest bardzo ciekawe,masz czas, masz w czym wybierać zastanów się na spokojnie ,bo tydzień w jednym kiepskim narciarsko ośrodku może być męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 http://hotel-zywieck...ny/pakiet_ferie Do Szczyrku i Korbielowa ok.25 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Spoko ...bez napinki nie biorę życia zbyt poważnie;) Młoda dopiero w tamtym roku "nauczyła" się jeździć. Żona jeździ bardzo spokojnie .. powiedziałbym że bardziej "widokowo" Ja staram się wciąż doskonalić swoją jazdę i lubię czasami depnąć na dechcach Zależy nam na odpoczynku od pracy, zamętu codzienności i jak to napisał radcom "bez parcia na szkło " Wszyscy nie jesteśmy profesjonalistami w narciarstwie......ale uwielbiamy tą dyscyplinę sportu i chcemy po prostu miło spędzić czas i na spokojnie sobie pojeździć Byliśmy w Białce w tamtym sezonie i było oki...tylko w ferie ludzi było sporo......za to na Wielkanoc BAJKA. Mało ludzi i warunki KAPITALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Akurat łódzkie i dolnośląskie ferie 2016 nie są w tym samym terminie Może zajrzymy głównie ze względu na córę....niech szkoli swoje umiejętności. Mamy też Górę Kamieńsk pod nosem to też będzie miała gdzie szlifować "formę" ..... oby śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
TomiQ82 Napisano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dzięki Wiesiu.....pojechałbym tam gdybym jechał sam......będe jechał z córą ( 6 lat ). A o Szczyrku jakie opinie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ależ Panowie, Zieleniec to jest ośrodek wręcz idealny dla 6-letniego dziecka. Polecam zapisać dziecko w tym czasie na kurs grupowy po 2-3h dziennie. Mogę polecić szkołę i instruktora na priv. A o samym Zielencu poczytaj więcej w dziale ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ależ Panowie, Zieleniec to jest ośrodek wręcz idealny dla 6-letniego dziecka. Polecam zapisać dziecko w tym czasie na kurs grupowy po 2-3h dziennie. Mogę polecić szkołę i instruktora na priv. A o samym Zielencu poczytaj więcej w dziale ośrodków. wszyscy jeździmy ) To można różnie rozumieć Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 To można różnie rozumieć Pozdro Wiesiek A mianowicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Napisz gdzie dotąd jeździliście i jak długo jeździcie, jakie macie preferencje. Będzie łatwiej doradzić. Sam Zieleniec uważam za dobry wybór dla rekreacyjnych narciarzy, bez parcia na szkło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 bez parcia na szkło... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 W Sudetach nigdy nie jeździłem,więc się nie wypowiem, o Szczyrku masz niekończącą się opowieść w dziale ośrodki,sęk w tym czego oczekujecie,jak jeździcie i co jest dla was najważniejsze? czy chcecie się przemieszczać,czy nie? Ja kilka razy robiłem takie połączenie nocleg w Bukowinie Tatrzańskiej, jazda w Jurgowie,Bachledovej Dolinie i Tatrzańskiej Łomnicy,możesz do tego dorzucić Białkę ,wszystkie ośrodki jak najbardziej rodzinne a i lepsi narciarze prócz Białki znajdą coś dla siebie. Połączenie Krynicy i Dwóch dolin też jest bardzo ciekawe,masz czas, masz w czym wybierać zastanów się na spokojnie ,bo tydzień w jednym kiepskim narciarsko ośrodku może być męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 http://hotel-zywieck...ny/pakiet_ferie Do Szczyrku i Korbielowa ok.25 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Spoko ...bez napinki nie biorę życia zbyt poważnie;) Młoda dopiero w tamtym roku "nauczyła" się jeździć. Żona jeździ bardzo spokojnie .. powiedziałbym że bardziej "widokowo" Ja staram się wciąż doskonalić swoją jazdę i lubię czasami depnąć na dechcach Zależy nam na odpoczynku od pracy, zamętu codzienności i jak to napisał radcom "bez parcia na szkło " Wszyscy nie jesteśmy profesjonalistami w narciarstwie......ale uwielbiamy tą dyscyplinę sportu i chcemy po prostu miło spędzić czas i na spokojnie sobie pojeździć Byliśmy w Białce w tamtym sezonie i było oki...tylko w ferie ludzi było sporo......za to na Wielkanoc BAJKA. Mało ludzi i warunki KAPITALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Akurat łódzkie i dolnośląskie ferie 2016 nie są w tym samym terminie Może zajrzymy głównie ze względu na córę....niech szkoli swoje umiejętności. Mamy też Górę Kamieńsk pod nosem to też będzie miała gdzie szlifować "formę" ..... oby śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 To można różnie rozumieć Pozdro Wiesiek A mianowicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Napisz gdzie dotąd jeździliście i jak długo jeździcie, jakie macie preferencje. Będzie łatwiej doradzić. Sam Zieleniec uważam za dobry wybór dla rekreacyjnych narciarzy, bez parcia na szkło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 bez parcia na szkło... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 W Sudetach nigdy nie jeździłem,więc się nie wypowiem, o Szczyrku masz niekończącą się opowieść w dziale ośrodki,sęk w tym czego oczekujecie,jak jeździcie i co jest dla was najważniejsze? czy chcecie się przemieszczać,czy nie? Ja kilka razy robiłem takie połączenie nocleg w Bukowinie Tatrzańskiej, jazda w Jurgowie,Bachledovej Dolinie i Tatrzańskiej Łomnicy,możesz do tego dorzucić Białkę ,wszystkie ośrodki jak najbardziej rodzinne a i lepsi narciarze prócz Białki znajdą coś dla siebie. Połączenie Krynicy i Dwóch dolin też jest bardzo ciekawe,masz czas, masz w czym wybierać zastanów się na spokojnie ,bo tydzień w jednym kiepskim narciarsko ośrodku może być męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 http://hotel-zywieck...ny/pakiet_ferie Do Szczyrku i Korbielowa ok.25 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Spoko ...bez napinki nie biorę życia zbyt poważnie;) Młoda dopiero w tamtym roku "nauczyła" się jeździć. Żona jeździ bardzo spokojnie .. powiedziałbym że bardziej "widokowo" Ja staram się wciąż doskonalić swoją jazdę i lubię czasami depnąć na dechcach Zależy nam na odpoczynku od pracy, zamętu codzienności i jak to napisał radcom "bez parcia na szkło " Wszyscy nie jesteśmy profesjonalistami w narciarstwie......ale uwielbiamy tą dyscyplinę sportu i chcemy po prostu miło spędzić czas i na spokojnie sobie pojeździć Byliśmy w Białce w tamtym sezonie i było oki...tylko w ferie ludzi było sporo......za to na Wielkanoc BAJKA. Mało ludzi i warunki KAPITALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Akurat łódzkie i dolnośląskie ferie 2016 nie są w tym samym terminie Może zajrzymy głównie ze względu na córę....niech szkoli swoje umiejętności. Mamy też Górę Kamieńsk pod nosem to też będzie miała gdzie szlifować "formę" ..... oby śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Napisz gdzie dotąd jeździliście i jak długo jeździcie, jakie macie preferencje. Będzie łatwiej doradzić. Sam Zieleniec uważam za dobry wybór dla rekreacyjnych narciarzy, bez parcia na szkło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 bez parcia na szkło... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 W Sudetach nigdy nie jeździłem,więc się nie wypowiem, o Szczyrku masz niekończącą się opowieść w dziale ośrodki,sęk w tym czego oczekujecie,jak jeździcie i co jest dla was najważniejsze? czy chcecie się przemieszczać,czy nie? Ja kilka razy robiłem takie połączenie nocleg w Bukowinie Tatrzańskiej, jazda w Jurgowie,Bachledovej Dolinie i Tatrzańskiej Łomnicy,możesz do tego dorzucić Białkę ,wszystkie ośrodki jak najbardziej rodzinne a i lepsi narciarze prócz Białki znajdą coś dla siebie. Połączenie Krynicy i Dwóch dolin też jest bardzo ciekawe,masz czas, masz w czym wybierać zastanów się na spokojnie ,bo tydzień w jednym kiepskim narciarsko ośrodku może być męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 http://hotel-zywieck...ny/pakiet_ferie Do Szczyrku i Korbielowa ok.25 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Spoko ...bez napinki nie biorę życia zbyt poważnie;) Młoda dopiero w tamtym roku "nauczyła" się jeździć. Żona jeździ bardzo spokojnie .. powiedziałbym że bardziej "widokowo" Ja staram się wciąż doskonalić swoją jazdę i lubię czasami depnąć na dechcach Zależy nam na odpoczynku od pracy, zamętu codzienności i jak to napisał radcom "bez parcia na szkło " Wszyscy nie jesteśmy profesjonalistami w narciarstwie......ale uwielbiamy tą dyscyplinę sportu i chcemy po prostu miło spędzić czas i na spokojnie sobie pojeździć Byliśmy w Białce w tamtym sezonie i było oki...tylko w ferie ludzi było sporo......za to na Wielkanoc BAJKA. Mało ludzi i warunki KAPITALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Akurat łódzkie i dolnośląskie ferie 2016 nie są w tym samym terminie Może zajrzymy głównie ze względu na córę....niech szkoli swoje umiejętności. Mamy też Górę Kamieńsk pod nosem to też będzie miała gdzie szlifować "formę" ..... oby śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A mianowicie ??? Napisz gdzie dotąd jeździliście i jak długo jeździcie, jakie macie preferencje. Będzie łatwiej doradzić. Sam Zieleniec uważam za dobry wybór dla rekreacyjnych narciarzy, bez parcia na szkło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 bez parcia na szkło... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 W Sudetach nigdy nie jeździłem,więc się nie wypowiem, o Szczyrku masz niekończącą się opowieść w dziale ośrodki,sęk w tym czego oczekujecie,jak jeździcie i co jest dla was najważniejsze? czy chcecie się przemieszczać,czy nie? Ja kilka razy robiłem takie połączenie nocleg w Bukowinie Tatrzańskiej, jazda w Jurgowie,Bachledovej Dolinie i Tatrzańskiej Łomnicy,możesz do tego dorzucić Białkę ,wszystkie ośrodki jak najbardziej rodzinne a i lepsi narciarze prócz Białki znajdą coś dla siebie. Połączenie Krynicy i Dwóch dolin też jest bardzo ciekawe,masz czas, masz w czym wybierać zastanów się na spokojnie ,bo tydzień w jednym kiepskim narciarsko ośrodku może być męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 http://hotel-zywieck...ny/pakiet_ferie Do Szczyrku i Korbielowa ok.25 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Spoko ...bez napinki nie biorę życia zbyt poważnie;) Młoda dopiero w tamtym roku "nauczyła" się jeździć. Żona jeździ bardzo spokojnie .. powiedziałbym że bardziej "widokowo" Ja staram się wciąż doskonalić swoją jazdę i lubię czasami depnąć na dechcach Zależy nam na odpoczynku od pracy, zamętu codzienności i jak to napisał radcom "bez parcia na szkło " Wszyscy nie jesteśmy profesjonalistami w narciarstwie......ale uwielbiamy tą dyscyplinę sportu i chcemy po prostu miło spędzić czas i na spokojnie sobie pojeździć Byliśmy w Białce w tamtym sezonie i było oki...tylko w ferie ludzi było sporo......za to na Wielkanoc BAJKA. Mało ludzi i warunki KAPITALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Akurat łódzkie i dolnośląskie ferie 2016 nie są w tym samym terminie Może zajrzymy głównie ze względu na córę....niech szkoli swoje umiejętności. Mamy też Górę Kamieńsk pod nosem to też będzie miała gdzie szlifować "formę" ..... oby śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 bez parcia na szkło... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 W Sudetach nigdy nie jeździłem,więc się nie wypowiem, o Szczyrku masz niekończącą się opowieść w dziale ośrodki,sęk w tym czego oczekujecie,jak jeździcie i co jest dla was najważniejsze? czy chcecie się przemieszczać,czy nie? Ja kilka razy robiłem takie połączenie nocleg w Bukowinie Tatrzańskiej, jazda w Jurgowie,Bachledovej Dolinie i Tatrzańskiej Łomnicy,możesz do tego dorzucić Białkę ,wszystkie ośrodki jak najbardziej rodzinne a i lepsi narciarze prócz Białki znajdą coś dla siebie. Połączenie Krynicy i Dwóch dolin też jest bardzo ciekawe,masz czas, masz w czym wybierać zastanów się na spokojnie ,bo tydzień w jednym kiepskim narciarsko ośrodku może być męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 http://hotel-zywieck...ny/pakiet_ferie Do Szczyrku i Korbielowa ok.25 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Spoko ...bez napinki nie biorę życia zbyt poważnie;) Młoda dopiero w tamtym roku "nauczyła" się jeździć. Żona jeździ bardzo spokojnie .. powiedziałbym że bardziej "widokowo" Ja staram się wciąż doskonalić swoją jazdę i lubię czasami depnąć na dechcach Zależy nam na odpoczynku od pracy, zamętu codzienności i jak to napisał radcom "bez parcia na szkło " Wszyscy nie jesteśmy profesjonalistami w narciarstwie......ale uwielbiamy tą dyscyplinę sportu i chcemy po prostu miło spędzić czas i na spokojnie sobie pojeździć Byliśmy w Białce w tamtym sezonie i było oki...tylko w ferie ludzi było sporo......za to na Wielkanoc BAJKA. Mało ludzi i warunki KAPITALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Akurat łódzkie i dolnośląskie ferie 2016 nie są w tym samym terminie Może zajrzymy głównie ze względu na córę....niech szkoli swoje umiejętności. Mamy też Górę Kamieńsk pod nosem to też będzie miała gdzie szlifować "formę" ..... oby śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 W Sudetach nigdy nie jeździłem,więc się nie wypowiem, o Szczyrku masz niekończącą się opowieść w dziale ośrodki,sęk w tym czego oczekujecie,jak jeździcie i co jest dla was najważniejsze? czy chcecie się przemieszczać,czy nie? Ja kilka razy robiłem takie połączenie nocleg w Bukowinie Tatrzańskiej, jazda w Jurgowie,Bachledovej Dolinie i Tatrzańskiej Łomnicy,możesz do tego dorzucić Białkę ,wszystkie ośrodki jak najbardziej rodzinne a i lepsi narciarze prócz Białki znajdą coś dla siebie. Połączenie Krynicy i Dwóch dolin też jest bardzo ciekawe,masz czas, masz w czym wybierać zastanów się na spokojnie ,bo tydzień w jednym kiepskim narciarsko ośrodku może być męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 http://hotel-zywieck...ny/pakiet_ferie Do Szczyrku i Korbielowa ok.25 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja to rozumiem tak - skoro jeździcie to Zieleniec nie jest dla Was (bo jest dla tych co nie jeżdżą). Tylko nie traktujcie tego śmiertelnie poważnie. Pozdro Wiesiek Spoko ...bez napinki nie biorę życia zbyt poważnie;) Młoda dopiero w tamtym roku "nauczyła" się jeździć. Żona jeździ bardzo spokojnie .. powiedziałbym że bardziej "widokowo" Ja staram się wciąż doskonalić swoją jazdę i lubię czasami depnąć na dechcach Zależy nam na odpoczynku od pracy, zamętu codzienności i jak to napisał radcom "bez parcia na szkło " Wszyscy nie jesteśmy profesjonalistami w narciarstwie......ale uwielbiamy tą dyscyplinę sportu i chcemy po prostu miło spędzić czas i na spokojnie sobie pojeździć Byliśmy w Białce w tamtym sezonie i było oki...tylko w ferie ludzi było sporo......za to na Wielkanoc BAJKA. Mało ludzi i warunki KAPITALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Akurat łódzkie i dolnośląskie ferie 2016 nie są w tym samym terminie Może zajrzymy głównie ze względu na córę....niech szkoli swoje umiejętności. Mamy też Górę Kamieńsk pod nosem to też będzie miała gdzie szlifować "formę" ..... oby śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zieleniec to taka "nasza Białka". Masz tu podobnie jak w Białce, dużo wyciągów na łatwej górce o podobnym profilu tras. Szkółki, wypożyczalnie, knajpy, kwatery, wszystko w zasięgu wzroku. Jak nie ma ferii dolnośląskich, to i ludzi deko mniej. W tygodniu zawsze można wyskoczyć na Czarną Górę... Pozdrawiam, radcom Akurat łódzkie i dolnośląskie ferie 2016 nie są w tym samym terminie Może zajrzymy głównie ze względu na córę....niech szkoli swoje umiejętności. Mamy też Górę Kamieńsk pod nosem to też będzie miała gdzie szlifować "formę" ..... oby śnieg dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena
kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ta Góra Kamieńsk to w skład jakiego pasma górskiego wchodzi ? Czyżby ostatnio jakiś lądolód przesunął się przez centralna Polskę ? Centralna PL i nasyp z kopalni http://gorakamiensk.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zieleniec Ski Arena
kordiankw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 góra dla hałdy. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zieleniec jest ok do nauki, a jak mało ludzi to da rade i poszaleć. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi