MarioJ Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 i np Mantra lub Kendo....( jaka długość ? 177cm ? ) przy czym z opisu wynika że Kendo lepiej się będą na trasie zachowywać... Osiołkowi w żłoby dano Jak nie pojedziesz to się nie dowiesz co Ci pasuje. Preferencje osobiste są tu bardzo ważne a tych jeszcze nie znasz bo chyba nie jeździłes na 80-100 pod butem. Jak chcesz kupić w ciemno to biorąc pod uwagę Twoje preferencje chyba Kendo czyli 90. Najlepiej jakbyś się jednak przejechał na Mantrze. Wtedy się dowiesz czy szerokość ok czy ciut za dużo. Popoluj na jakieś testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Zwróć uwagę, że:SL już praktycznie nie masz - brak krwędziRC już praktycznie nie masz - anektowane przez syna.Pozostały Ci tylko GS. A szukasz wśród nart mniej lub bardziej zbliżonych do GS - tylko poszerzonych. Moja propozycja Cię zaskoczy... Jeśli lubisz także krótkie skręty i Ci się one totalnie nie znudziły kup dobrą slalomkę - nie SC tylko SL. Tadek Obowiązkowo FIS Race ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Obowiązkowo FIS Race ;-) wyczuwam ironię... ...tylko po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Na moje oko to krótka ta decha jakaś :-) Nordica Enforcer 177cm, 98mm O stabilność się nie martw. Jeżdżą lepiej w długich skrętach niż większość sklepowych GS. Na zawodach Skiforum przekonało się o tym wielu jeźdźców pomimo jazdy w wyczynowych gumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 wyczuwam ironię... ...tylko po co ? Ależ tu nie ma żadnej ironii. Serio. A dlaczego FIS? Bo jest gorsza i zabija... No i z ósemką jej nie ogarniesz za żadne skarby... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Kosmiczne materiały wypadły żeby było widać że zostały użyte w konstrukcji :-D Bo przecież Voelkl wprowadził Code. Teraz wiemy, że trzeba to tylko rozszyfrować. Mamy już pewne wskazówki co do klucza, zatem V-Werks, no ja obstawiam, że chodzi o Vietnam Werks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nordica Enforcer 177cm, 98mm O stabilność się nie martw. Jeżdżą lepiej w długich skrętach niż większość sklepowych GS. Na zawodach Skiforum przekonało się o tym wielu jeźdźców pomimo jazdy w wyczynowych gumach Bo narty to nie drony i same nie pojadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ależ tu nie ma żadnej ironii. Serio. A dlaczego FIS? Bo jest gorsza i zabija... No i z ósemką jej nie ogarniesz za żadne skarby... Tadek Myślę że dałbym radę.... Ale nie o to chodzi... W nartach z grupy GS / SL mam przyzwoite rozeznanie bo na nich jeżdżę od lat... i mniejsza o to czy zawsze są to homologowane sztuki czy nie... Po prostu szukam jakiejś narty dodatkowej... na inne warunki, które zresztą opisałem.. Nie mam doświadczenia na nartach Freeride czy AM takiego jak niektórzy tutejsi forumowicze więc pytam... bo to m.in jeden z powodów istnienia forum Umiejętności jazdy nie oznaczają jednocześnie znajomości specyfiki każdej narty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No jest to jakieś rozwiązanie :-) (mowa o SL - dopisek TT) hmmm i może do tego udałoby się jakieś używki freeride tak żeby mieć odmianę ?? Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma narty którą wspominam lepiej.... Ja również b.dobrze ją wspominam, nie wiem ile w tym zasługi narty a ile niegdysiejszej formy, pare lat mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Na moje oko to krótka ta decha jakaś :-) Nordica Enforcer 177cm, 98mm O stabilność się nie martw. Jeżdżą lepiej w długich skrętach niż większość sklepowych GS. Na zawodach Skiforum przekonało się o tym wielu jeźdźców pomimo jazdy w wyczynowych gumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 wyczuwam ironię... ...tylko po co ? Ależ tu nie ma żadnej ironii. Serio. A dlaczego FIS? Bo jest gorsza i zabija... No i z ósemką jej nie ogarniesz za żadne skarby... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Kosmiczne materiały wypadły żeby było widać że zostały użyte w konstrukcji :-D Bo przecież Voelkl wprowadził Code. Teraz wiemy, że trzeba to tylko rozszyfrować. Mamy już pewne wskazówki co do klucza, zatem V-Werks, no ja obstawiam, że chodzi o Vietnam Werks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nordica Enforcer 177cm, 98mm O stabilność się nie martw. Jeżdżą lepiej w długich skrętach niż większość sklepowych GS. Na zawodach Skiforum przekonało się o tym wielu jeźdźców pomimo jazdy w wyczynowych gumach Bo narty to nie drony i same nie pojadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ależ tu nie ma żadnej ironii. Serio. A dlaczego FIS? Bo jest gorsza i zabija... No i z ósemką jej nie ogarniesz za żadne skarby... Tadek Myślę że dałbym radę.... Ale nie o to chodzi... W nartach z grupy GS / SL mam przyzwoite rozeznanie bo na nich jeżdżę od lat... i mniejsza o to czy zawsze są to homologowane sztuki czy nie... Po prostu szukam jakiejś narty dodatkowej... na inne warunki, które zresztą opisałem.. Nie mam doświadczenia na nartach Freeride czy AM takiego jak niektórzy tutejsi forumowicze więc pytam... bo to m.in jeden z powodów istnienia forum Umiejętności jazdy nie oznaczają jednocześnie znajomości specyfiki każdej narty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No jest to jakieś rozwiązanie :-) (mowa o SL - dopisek TT) hmmm i może do tego udałoby się jakieś używki freeride tak żeby mieć odmianę ?? Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma narty którą wspominam lepiej.... Ja również b.dobrze ją wspominam, nie wiem ile w tym zasługi narty a ile niegdysiejszej formy, pare lat mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 wyczuwam ironię... ...tylko po co ? Ależ tu nie ma żadnej ironii. Serio. A dlaczego FIS? Bo jest gorsza i zabija... No i z ósemką jej nie ogarniesz za żadne skarby... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Kosmiczne materiały wypadły żeby było widać że zostały użyte w konstrukcji :-D Bo przecież Voelkl wprowadził Code. Teraz wiemy, że trzeba to tylko rozszyfrować. Mamy już pewne wskazówki co do klucza, zatem V-Werks, no ja obstawiam, że chodzi o Vietnam Werks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nordica Enforcer 177cm, 98mm O stabilność się nie martw. Jeżdżą lepiej w długich skrętach niż większość sklepowych GS. Na zawodach Skiforum przekonało się o tym wielu jeźdźców pomimo jazdy w wyczynowych gumach Bo narty to nie drony i same nie pojadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ależ tu nie ma żadnej ironii. Serio. A dlaczego FIS? Bo jest gorsza i zabija... No i z ósemką jej nie ogarniesz za żadne skarby... Tadek Myślę że dałbym radę.... Ale nie o to chodzi... W nartach z grupy GS / SL mam przyzwoite rozeznanie bo na nich jeżdżę od lat... i mniejsza o to czy zawsze są to homologowane sztuki czy nie... Po prostu szukam jakiejś narty dodatkowej... na inne warunki, które zresztą opisałem.. Nie mam doświadczenia na nartach Freeride czy AM takiego jak niektórzy tutejsi forumowicze więc pytam... bo to m.in jeden z powodów istnienia forum Umiejętności jazdy nie oznaczają jednocześnie znajomości specyfiki każdej narty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No jest to jakieś rozwiązanie :-) (mowa o SL - dopisek TT) hmmm i może do tego udałoby się jakieś używki freeride tak żeby mieć odmianę ?? Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma narty którą wspominam lepiej.... Ja również b.dobrze ją wspominam, nie wiem ile w tym zasługi narty a ile niegdysiejszej formy, pare lat mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bakkz Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Kosmiczne materiały wypadły żeby było widać że zostały użyte w konstrukcji :-D Bo przecież Voelkl wprowadził Code. Teraz wiemy, że trzeba to tylko rozszyfrować. Mamy już pewne wskazówki co do klucza, zatem V-Werks, no ja obstawiam, że chodzi o Vietnam Werks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nordica Enforcer 177cm, 98mm O stabilność się nie martw. Jeżdżą lepiej w długich skrętach niż większość sklepowych GS. Na zawodach Skiforum przekonało się o tym wielu jeźdźców pomimo jazdy w wyczynowych gumach Bo narty to nie drony i same nie pojadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ależ tu nie ma żadnej ironii. Serio. A dlaczego FIS? Bo jest gorsza i zabija... No i z ósemką jej nie ogarniesz za żadne skarby... Tadek Myślę że dałbym radę.... Ale nie o to chodzi... W nartach z grupy GS / SL mam przyzwoite rozeznanie bo na nich jeżdżę od lat... i mniejsza o to czy zawsze są to homologowane sztuki czy nie... Po prostu szukam jakiejś narty dodatkowej... na inne warunki, które zresztą opisałem.. Nie mam doświadczenia na nartach Freeride czy AM takiego jak niektórzy tutejsi forumowicze więc pytam... bo to m.in jeden z powodów istnienia forum Umiejętności jazdy nie oznaczają jednocześnie znajomości specyfiki każdej narty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No jest to jakieś rozwiązanie :-) (mowa o SL - dopisek TT) hmmm i może do tego udałoby się jakieś używki freeride tak żeby mieć odmianę ?? Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma narty którą wspominam lepiej.... Ja również b.dobrze ją wspominam, nie wiem ile w tym zasługi narty a ile niegdysiejszej formy, pare lat mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nordica Enforcer 177cm, 98mm O stabilność się nie martw. Jeżdżą lepiej w długich skrętach niż większość sklepowych GS. Na zawodach Skiforum przekonało się o tym wielu jeźdźców pomimo jazdy w wyczynowych gumach Bo narty to nie drony i same nie pojadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ależ tu nie ma żadnej ironii. Serio. A dlaczego FIS? Bo jest gorsza i zabija... No i z ósemką jej nie ogarniesz za żadne skarby... Tadek Myślę że dałbym radę.... Ale nie o to chodzi... W nartach z grupy GS / SL mam przyzwoite rozeznanie bo na nich jeżdżę od lat... i mniejsza o to czy zawsze są to homologowane sztuki czy nie... Po prostu szukam jakiejś narty dodatkowej... na inne warunki, które zresztą opisałem.. Nie mam doświadczenia na nartach Freeride czy AM takiego jak niektórzy tutejsi forumowicze więc pytam... bo to m.in jeden z powodów istnienia forum Umiejętności jazdy nie oznaczają jednocześnie znajomości specyfiki każdej narty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No jest to jakieś rozwiązanie :-) (mowa o SL - dopisek TT) hmmm i może do tego udałoby się jakieś używki freeride tak żeby mieć odmianę ?? Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma narty którą wspominam lepiej.... Ja również b.dobrze ją wspominam, nie wiem ile w tym zasługi narty a ile niegdysiejszej formy, pare lat mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No jest to jakieś rozwiązanie :-) (mowa o SL - dopisek TT) hmmm i może do tego udałoby się jakieś używki freeride tak żeby mieć odmianę ?? Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma narty którą wspominam lepiej.... Ja również b.dobrze ją wspominam, nie wiem ile w tym zasługi narty a ile niegdysiejszej formy, pare lat mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Moim zdaniem to jest najlepszy trop! Szukaj jakiejś okazji na dowolne używane szersze narty. Napisz do Maniaqa, pewnie coś ma. Tadek PS. No pewnie, że dałbyś radę... no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma narty którą wspominam lepiej.... Ja również b.dobrze ją wspominam, nie wiem ile w tym zasługi narty a ile niegdysiejszej formy, pare lat mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma narty którą wspominam lepiej.... Ja również b.dobrze ją wspominam, nie wiem ile w tym zasługi narty a ile niegdysiejszej formy, pare lat mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego
Tadeusz T Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no i konsensus... SL... bo muszą być :-) jako drugie będę szukał Mantra albo Kendo... pewnie coś w okolicach 177-181 cm Zobaczymy co z tego wyniknie :-) ps. pierwsze po ołówkach to były P30 - i to je wspominam najlepiej :-) Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART RTM`y ...a może jednak coś innego
keisyzrk Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Przy używkach nie zwracaj uwagi na firmę tylko na okazję!!!! Felek to nie ukochana kobieta, nie musisz być tej firmie wierny... Święte słowa! ograniczając się do jednej firmy naprawdę sporo tracisz, szczególnie z grupy AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Piskoor Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Sugestia zrozumiana :-D Cześć Mam wyczynowego Volkla P30 trochę przechodzonego ale za to z piękną historią, wiązaniami jak trzeba w długości 188cm. Oddam za darmo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi