kordiankw Napisano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Nalewki już nastawione: Szanowny Kolego Jak te nalewki "dojdą" do października to masz honorowe miejsce w moim busie na pierwszym wyjeździe. W Krynicy się nie udało spotkać ale co "się odwlecze to nie uciecze" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Nalewki doszły i nawet coś jeszcze zostało po imprezie urodzinowej .image.jpeg "Słowo się rzekło - kobyłka u płota" - wyjazd 14 października Miejsce czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nalewki doszły i nawet coś jeszcze zostało po imprezie urodzinowej .image.jpegChciałbym, tym bardziej że narowiste narty co dybią na życie jeźdźca czekają na przetestowanie. Najwcześniej będę jednak mógł wyskoczyć na białe dopiero w grudniu. Ale nalewki będą czekać, może będzie okazja na degustację w Saalbach albo Kitzbuhel na początku stycznia, mam zamiar podłączyć się do szkolenia z Jahu .Ja jestem ugodowy - może być grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Kordian Ty jakiś nerwowy jesteś . U mnie to wyglada tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Nie ja tylko narty, takie opinie na forum czytałem . Ad rem - co to takiego białego w tych słojach? A w tym dużym to owoce pigwy? Mleko i śmietana, pigwowiec japoński. O nerwowości to ja w kontekście zawartości Twoich butelek lekko przetrzebionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Urodziny były . Ale jeszcze się dobrze nie uleżało (na dnie) a już właściwie po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Bo trzeba cedzić przez kilka warstw gazy. Nie mam cierpliwości, za długo schodzi. Przed wizytą gości zlewam klarowne z góry, a osad wypijam, też niezły . Nie trzeba, trzeba nienerwowo. To z białym lezy już ponad 5 miesięcy zaczyna być coś do ściągnięcia w końcu ale i tak jeszcze z pół roku będzie się klarować. Te trzy to są wariacje na temat nalewki farmaceutów. Kilo kilo litr litr. Kilo cytryn, kilo cukru, litr mleka, litr spiru. Zabawy pełno (koło roku) Do wariacji przygarnąłem inne jeszcze cytrusy i śmietanę. Robię tak pierwszy raz więc efekt jeszcze nieznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Według przepisu jest mocna, wariacje robię troszkę z ukłonem dla pań i swojego dnia następnego. Warto oj warto, wdzięczność Pań wielka. Jak dobre to dałbym radę poczekać Problem jest duży, bo najpierw popełniasz, potem czekaszasz lub nie aż się uleży i no właśnie jest OK albo nie jest i trzeba poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Przepis # 39 ale uprzedzam po zmieszaniu składników wychodzi mocno alkoholowy ser z którym potem walczysz, to w słojach to już półmetek. Skórki i to białe pod skórką do wywalenia no chyba że dosłownie odrobinkę (skórki)dla podkreślenia aromatu. Mniej więcej tak http://durszlak.pl/p...wka-farmaceutow Cukrem do smaku Etapy masz dobrze pokazane, koniec niestety też nerwowi, (słabo klarowna w kieliszeczku a może być jak w słoiczkach mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dzięki. A trzeba to jakoś regularnie mieszać albo obracać słój? Na początku potem nic nie robisz przez kilka tygodni potem cedzisz przez sitko a potem po kilku miechach jest jak umnie w słoikach. Nerwowości nie ma żadnej składniki dostępne naokragło. Więc nerwowo jest tylko za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A cytrynę wyciskasz czy kroisz i dajesz w kawałkach? Plasterki, pestkami nawet pokrojonymi nie przejmuję się bardzo choć co się da wyrzucam, natomiast to białe (bodajże albedo) należy jak najdokładniej usunąć bo paskudne w smaku jest. Wydaje mi się że bardziej smakowite są te cytryny z cieńką skórką, a napewno wydajniejsze w sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tak to wygląda po roku Tak to wygląda po dwu latach Według mnie warto, w przeciwnym razie chyba bym się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nalewki × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Nalewki doszły i nawet coś jeszcze zostało po imprezie urodzinowej .image.jpeg "Słowo się rzekło - kobyłka u płota" - wyjazd 14 października Miejsce czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nalewki doszły i nawet coś jeszcze zostało po imprezie urodzinowej .image.jpegChciałbym, tym bardziej że narowiste narty co dybią na życie jeźdźca czekają na przetestowanie. Najwcześniej będę jednak mógł wyskoczyć na białe dopiero w grudniu. Ale nalewki będą czekać, może będzie okazja na degustację w Saalbach albo Kitzbuhel na początku stycznia, mam zamiar podłączyć się do szkolenia z Jahu .Ja jestem ugodowy - może być grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Kordian Ty jakiś nerwowy jesteś . U mnie to wyglada tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Nie ja tylko narty, takie opinie na forum czytałem . Ad rem - co to takiego białego w tych słojach? A w tym dużym to owoce pigwy? Mleko i śmietana, pigwowiec japoński. O nerwowości to ja w kontekście zawartości Twoich butelek lekko przetrzebionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Urodziny były . Ale jeszcze się dobrze nie uleżało (na dnie) a już właściwie po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Bo trzeba cedzić przez kilka warstw gazy. Nie mam cierpliwości, za długo schodzi. Przed wizytą gości zlewam klarowne z góry, a osad wypijam, też niezły . Nie trzeba, trzeba nienerwowo. To z białym lezy już ponad 5 miesięcy zaczyna być coś do ściągnięcia w końcu ale i tak jeszcze z pół roku będzie się klarować. Te trzy to są wariacje na temat nalewki farmaceutów. Kilo kilo litr litr. Kilo cytryn, kilo cukru, litr mleka, litr spiru. Zabawy pełno (koło roku) Do wariacji przygarnąłem inne jeszcze cytrusy i śmietanę. Robię tak pierwszy raz więc efekt jeszcze nieznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Według przepisu jest mocna, wariacje robię troszkę z ukłonem dla pań i swojego dnia następnego. Warto oj warto, wdzięczność Pań wielka. Jak dobre to dałbym radę poczekać Problem jest duży, bo najpierw popełniasz, potem czekaszasz lub nie aż się uleży i no właśnie jest OK albo nie jest i trzeba poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Przepis # 39 ale uprzedzam po zmieszaniu składników wychodzi mocno alkoholowy ser z którym potem walczysz, to w słojach to już półmetek. Skórki i to białe pod skórką do wywalenia no chyba że dosłownie odrobinkę (skórki)dla podkreślenia aromatu. Mniej więcej tak http://durszlak.pl/p...wka-farmaceutow Cukrem do smaku Etapy masz dobrze pokazane, koniec niestety też nerwowi, (słabo klarowna w kieliszeczku a może być jak w słoiczkach mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dzięki. A trzeba to jakoś regularnie mieszać albo obracać słój? Na początku potem nic nie robisz przez kilka tygodni potem cedzisz przez sitko a potem po kilku miechach jest jak umnie w słoikach. Nerwowości nie ma żadnej składniki dostępne naokragło. Więc nerwowo jest tylko za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A cytrynę wyciskasz czy kroisz i dajesz w kawałkach? Plasterki, pestkami nawet pokrojonymi nie przejmuję się bardzo choć co się da wyrzucam, natomiast to białe (bodajże albedo) należy jak najdokładniej usunąć bo paskudne w smaku jest. Wydaje mi się że bardziej smakowite są te cytryny z cieńką skórką, a napewno wydajniejsze w sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tak to wygląda po roku Tak to wygląda po dwu latach Według mnie warto, w przeciwnym razie chyba bym się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nalewki × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nalewki doszły i nawet coś jeszcze zostało po imprezie urodzinowej .image.jpegChciałbym, tym bardziej że narowiste narty co dybią na życie jeźdźca czekają na przetestowanie. Najwcześniej będę jednak mógł wyskoczyć na białe dopiero w grudniu. Ale nalewki będą czekać, może będzie okazja na degustację w Saalbach albo Kitzbuhel na początku stycznia, mam zamiar podłączyć się do szkolenia z Jahu .Ja jestem ugodowy - może być grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Kordian Ty jakiś nerwowy jesteś . U mnie to wyglada tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Nie ja tylko narty, takie opinie na forum czytałem . Ad rem - co to takiego białego w tych słojach? A w tym dużym to owoce pigwy? Mleko i śmietana, pigwowiec japoński. O nerwowości to ja w kontekście zawartości Twoich butelek lekko przetrzebionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Urodziny były . Ale jeszcze się dobrze nie uleżało (na dnie) a już właściwie po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Bo trzeba cedzić przez kilka warstw gazy. Nie mam cierpliwości, za długo schodzi. Przed wizytą gości zlewam klarowne z góry, a osad wypijam, też niezły . Nie trzeba, trzeba nienerwowo. To z białym lezy już ponad 5 miesięcy zaczyna być coś do ściągnięcia w końcu ale i tak jeszcze z pół roku będzie się klarować. Te trzy to są wariacje na temat nalewki farmaceutów. Kilo kilo litr litr. Kilo cytryn, kilo cukru, litr mleka, litr spiru. Zabawy pełno (koło roku) Do wariacji przygarnąłem inne jeszcze cytrusy i śmietanę. Robię tak pierwszy raz więc efekt jeszcze nieznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Według przepisu jest mocna, wariacje robię troszkę z ukłonem dla pań i swojego dnia następnego. Warto oj warto, wdzięczność Pań wielka. Jak dobre to dałbym radę poczekać Problem jest duży, bo najpierw popełniasz, potem czekaszasz lub nie aż się uleży i no właśnie jest OK albo nie jest i trzeba poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Przepis # 39 ale uprzedzam po zmieszaniu składników wychodzi mocno alkoholowy ser z którym potem walczysz, to w słojach to już półmetek. Skórki i to białe pod skórką do wywalenia no chyba że dosłownie odrobinkę (skórki)dla podkreślenia aromatu. Mniej więcej tak http://durszlak.pl/p...wka-farmaceutow Cukrem do smaku Etapy masz dobrze pokazane, koniec niestety też nerwowi, (słabo klarowna w kieliszeczku a może być jak w słoiczkach mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dzięki. A trzeba to jakoś regularnie mieszać albo obracać słój? Na początku potem nic nie robisz przez kilka tygodni potem cedzisz przez sitko a potem po kilku miechach jest jak umnie w słoikach. Nerwowości nie ma żadnej składniki dostępne naokragło. Więc nerwowo jest tylko za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A cytrynę wyciskasz czy kroisz i dajesz w kawałkach? Plasterki, pestkami nawet pokrojonymi nie przejmuję się bardzo choć co się da wyrzucam, natomiast to białe (bodajże albedo) należy jak najdokładniej usunąć bo paskudne w smaku jest. Wydaje mi się że bardziej smakowite są te cytryny z cieńką skórką, a napewno wydajniejsze w sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tak to wygląda po roku Tak to wygląda po dwu latach Według mnie warto, w przeciwnym razie chyba bym się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nalewki × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Urodziny były . Ale jeszcze się dobrze nie uleżało (na dnie) a już właściwie po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Bo trzeba cedzić przez kilka warstw gazy. Nie mam cierpliwości, za długo schodzi. Przed wizytą gości zlewam klarowne z góry, a osad wypijam, też niezły . Nie trzeba, trzeba nienerwowo. To z białym lezy już ponad 5 miesięcy zaczyna być coś do ściągnięcia w końcu ale i tak jeszcze z pół roku będzie się klarować. Te trzy to są wariacje na temat nalewki farmaceutów. Kilo kilo litr litr. Kilo cytryn, kilo cukru, litr mleka, litr spiru. Zabawy pełno (koło roku) Do wariacji przygarnąłem inne jeszcze cytrusy i śmietanę. Robię tak pierwszy raz więc efekt jeszcze nieznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Według przepisu jest mocna, wariacje robię troszkę z ukłonem dla pań i swojego dnia następnego. Warto oj warto, wdzięczność Pań wielka. Jak dobre to dałbym radę poczekać Problem jest duży, bo najpierw popełniasz, potem czekaszasz lub nie aż się uleży i no właśnie jest OK albo nie jest i trzeba poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Przepis # 39 ale uprzedzam po zmieszaniu składników wychodzi mocno alkoholowy ser z którym potem walczysz, to w słojach to już półmetek. Skórki i to białe pod skórką do wywalenia no chyba że dosłownie odrobinkę (skórki)dla podkreślenia aromatu. Mniej więcej tak http://durszlak.pl/p...wka-farmaceutow Cukrem do smaku Etapy masz dobrze pokazane, koniec niestety też nerwowi, (słabo klarowna w kieliszeczku a może być jak w słoiczkach mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dzięki. A trzeba to jakoś regularnie mieszać albo obracać słój? Na początku potem nic nie robisz przez kilka tygodni potem cedzisz przez sitko a potem po kilku miechach jest jak umnie w słoikach. Nerwowości nie ma żadnej składniki dostępne naokragło. Więc nerwowo jest tylko za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A cytrynę wyciskasz czy kroisz i dajesz w kawałkach? Plasterki, pestkami nawet pokrojonymi nie przejmuję się bardzo choć co się da wyrzucam, natomiast to białe (bodajże albedo) należy jak najdokładniej usunąć bo paskudne w smaku jest. Wydaje mi się że bardziej smakowite są te cytryny z cieńką skórką, a napewno wydajniejsze w sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tak to wygląda po roku Tak to wygląda po dwu latach Według mnie warto, w przeciwnym razie chyba bym się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nalewki
kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Bo trzeba cedzić przez kilka warstw gazy. Nie mam cierpliwości, za długo schodzi. Przed wizytą gości zlewam klarowne z góry, a osad wypijam, też niezły . Nie trzeba, trzeba nienerwowo. To z białym lezy już ponad 5 miesięcy zaczyna być coś do ściągnięcia w końcu ale i tak jeszcze z pół roku będzie się klarować. Te trzy to są wariacje na temat nalewki farmaceutów. Kilo kilo litr litr. Kilo cytryn, kilo cukru, litr mleka, litr spiru. Zabawy pełno (koło roku) Do wariacji przygarnąłem inne jeszcze cytrusy i śmietanę. Robię tak pierwszy raz więc efekt jeszcze nieznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Według przepisu jest mocna, wariacje robię troszkę z ukłonem dla pań i swojego dnia następnego. Warto oj warto, wdzięczność Pań wielka. Jak dobre to dałbym radę poczekać Problem jest duży, bo najpierw popełniasz, potem czekaszasz lub nie aż się uleży i no właśnie jest OK albo nie jest i trzeba poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Przepis # 39 ale uprzedzam po zmieszaniu składników wychodzi mocno alkoholowy ser z którym potem walczysz, to w słojach to już półmetek. Skórki i to białe pod skórką do wywalenia no chyba że dosłownie odrobinkę (skórki)dla podkreślenia aromatu. Mniej więcej tak http://durszlak.pl/p...wka-farmaceutow Cukrem do smaku Etapy masz dobrze pokazane, koniec niestety też nerwowi, (słabo klarowna w kieliszeczku a może być jak w słoiczkach mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dzięki. A trzeba to jakoś regularnie mieszać albo obracać słój? Na początku potem nic nie robisz przez kilka tygodni potem cedzisz przez sitko a potem po kilku miechach jest jak umnie w słoikach. Nerwowości nie ma żadnej składniki dostępne naokragło. Więc nerwowo jest tylko za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A cytrynę wyciskasz czy kroisz i dajesz w kawałkach? Plasterki, pestkami nawet pokrojonymi nie przejmuję się bardzo choć co się da wyrzucam, natomiast to białe (bodajże albedo) należy jak najdokładniej usunąć bo paskudne w smaku jest. Wydaje mi się że bardziej smakowite są te cytryny z cieńką skórką, a napewno wydajniejsze w sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tak to wygląda po roku Tak to wygląda po dwu latach Według mnie warto, w przeciwnym razie chyba bym się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nalewki
kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Według przepisu jest mocna, wariacje robię troszkę z ukłonem dla pań i swojego dnia następnego. Warto oj warto, wdzięczność Pań wielka. Jak dobre to dałbym radę poczekać Problem jest duży, bo najpierw popełniasz, potem czekaszasz lub nie aż się uleży i no właśnie jest OK albo nie jest i trzeba poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Przepis # 39 ale uprzedzam po zmieszaniu składników wychodzi mocno alkoholowy ser z którym potem walczysz, to w słojach to już półmetek. Skórki i to białe pod skórką do wywalenia no chyba że dosłownie odrobinkę (skórki)dla podkreślenia aromatu. Mniej więcej tak http://durszlak.pl/p...wka-farmaceutow Cukrem do smaku Etapy masz dobrze pokazane, koniec niestety też nerwowi, (słabo klarowna w kieliszeczku a może być jak w słoiczkach mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dzięki. A trzeba to jakoś regularnie mieszać albo obracać słój? Na początku potem nic nie robisz przez kilka tygodni potem cedzisz przez sitko a potem po kilku miechach jest jak umnie w słoikach. Nerwowości nie ma żadnej składniki dostępne naokragło. Więc nerwowo jest tylko za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A cytrynę wyciskasz czy kroisz i dajesz w kawałkach? Plasterki, pestkami nawet pokrojonymi nie przejmuję się bardzo choć co się da wyrzucam, natomiast to białe (bodajże albedo) należy jak najdokładniej usunąć bo paskudne w smaku jest. Wydaje mi się że bardziej smakowite są te cytryny z cieńką skórką, a napewno wydajniejsze w sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tak to wygląda po roku Tak to wygląda po dwu latach Według mnie warto, w przeciwnym razie chyba bym się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A cytrynę wyciskasz czy kroisz i dajesz w kawałkach? Plasterki, pestkami nawet pokrojonymi nie przejmuję się bardzo choć co się da wyrzucam, natomiast to białe (bodajże albedo) należy jak najdokładniej usunąć bo paskudne w smaku jest. Wydaje mi się że bardziej smakowite są te cytryny z cieńką skórką, a napewno wydajniejsze w sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tak to wygląda po roku Tak to wygląda po dwu latach Według mnie warto, w przeciwnym razie chyba bym się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tak to wygląda po roku Tak to wygląda po dwu latach Według mnie warto, w przeciwnym razie chyba bym się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi