johndoe2 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 W sensie - na kamienie? W sensie na czas gdy śniegu jest lekki deficyt i kamienie mogą sie pojawić. Co do gecko, to wielokrotne klejenie jest zdecydowaną przewagą nad tradycyjnymi fokami. Ja te swoje badziewia też chyba koło 6 razy kleiłem podczas jednej tury i dalej było ok. Nie zmienia to faktu, że ten ich "klej" odchodził całymi płatami przy każdym zdejmowaniu, tak że żółty ślizg mojej narty był w czarne kropki za kazdym razem, niestety wtedy tego na fotkach nie uwieczniłem. Żeby jeszcze bardziej dobić moje foki raz moja teściowa je ze sobą skleiła bo jej w łazience zawadzały, co dokonało jeszcze wiekszych zniszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi