Wujot Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Na pierwszy rzut oka szału nie ma - jest sporo miejsc i fajnych (choć krótkich) ścianek ale okupione jest to nudnymi, płaskimi dojazdami. W dodatku te koszmarnie długie orczyki... Przy gondolce możliwości są w kierunkach południowym i południowo-wschodnim czyli szybko przetwarzanych przez słońce, pod krzesełkiem (w drugiej części) byłoby fajnie ale trzeba podejść sporo naokoło przez parking i pod górkę. Na szczęście jest jeden zjazd zdecydowanie wart uwagi. Zaczyna się przy gondolce a wygodnie jest zjechać na sam dól. Czyli 1100 m niżej. A ponieważ oficjalna "6-ka", co to zmieniła oblicze ośrodka, ma 4,6 km to nasz "freeridowy" wariant z góry na dól jest pewnie trochę krótszy. Można go podzielić na trzy odcinki. Górną dojazdówkę, środkową "właściwą" część i dolną końcówkę. Na górze zaczynamy trawersem zbocza, początkowo po drodze później zboczem. Trwa to dość długo bo do przejechania jest na pewno dobrze ponad kilometr. Staramy się nie tracić wysokości i gdyby nie dwie skały które musimy objechać to pewnie dotarlibyśmy w miarę komfortowo a tak trzeba dać ze 200-300 m z kija lekko pod górę. W sumie to może i dobrze bo zniechęca to co niektórych wygodnickich i zmanierowanych narciarzy (ci co mają wiedzieć o kogo chodzi to wiedzą ) i trasa jest nawet mało przejeżdżona. Za ten lekko upierdliwy odcinek czeka nas nagroda - środkowy odcinek - clou (czyli gwóźdź) programu. Są to trzy "stopnie" - górny kociołek, za nim ścianka, wypłaszczenie i ścianka a kończy się to przejściem przez drogę. Szacuję, że jest tam z 600 m przewyższenia i pewnie z 1 500 m zjazdu. Kąt na ściankach to do 30 stopni, lokalnie może być (w górnych partiach) troszkę więcej. Po przejściu drogi rozpoczyna się trzecia część zjazdu między drogą asfaltową i trasą narciarską. Można zrobić zresztą różne podwarianty. Ja z drogi zjechałem do trasy "6" przekroczyłem ją i równolegle na dól do wypłaszczenia później kawałeczek trasą i w lewo na sympatyczne pagórki wzdłuż strumienia. W ten sposób ląduje się poniżej stacji pośredniej krzesełka a ostatnie kilkaset metrów pokonujemy niebieską. Ma to o tyle sens, że różnie bywa z dosiadaniem się na pośredniej. Film, który zmontowałem usuwając większość z części pierwszej i przerwy pokazuje, że warto podjąć odrobinę wysiłku bo dalej jest zaskakująco długi i bardzo przyjemny zjazd. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Wiesiek, bój się Boga! Na nartach po asfalcie?!?! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Wiesiek, bój się Boga! Na nartach po asfalcie?!?! Tadek Eeee, nie - było trochę za płasko! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Eeee, nie - było trochę za płasko! Ale w sumie to fajnie wygląda jak się szusuje wzdłuż drogi - ciekawe czy gdzie są jeszcze takie nachylenia drogi wzdłuż stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ale w sumie to fajnie wygląda jak się szusuje wzdłuż drogi - ciekawe czy gdzie są jeszcze takie nachylenia drogi wzdłuż stoku? W Soelden też jedzie się wdłuż drogi (wracając z lodowca) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Na pierwszy rzut oka szału nie ma a na rzut drugi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 a na rzut drugi ?? Inteligentny człowiek dopowie sobie to z reszty postu . Ale może drogi kolego dopiszesz coś o Kaunertalu od siebie? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Na drugi rzut jednak Ischgl... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? ot...ynteligentny inaczej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ot...ynteligentny inaczej :-D Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Ta a slone latają . Jak jestes taki kozak wrzuć film . Jaskolki mi doniosły jak kaleczysz jazdę i nie odpisuj bo niechce mi sie z tobą dyskutować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Mi !! ot...ynteligentny inaczej :-D A to krasnoludki napisały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Przytrasowe off piste na Kaunertalu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
AndRand Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Eeee, nie - było trochę za płasko! Ale w sumie to fajnie wygląda jak się szusuje wzdłuż drogi - ciekawe czy gdzie są jeszcze takie nachylenia drogi wzdłuż stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ale w sumie to fajnie wygląda jak się szusuje wzdłuż drogi - ciekawe czy gdzie są jeszcze takie nachylenia drogi wzdłuż stoku? W Soelden też jedzie się wdłuż drogi (wracając z lodowca) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Na pierwszy rzut oka szału nie ma a na rzut drugi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 a na rzut drugi ?? Inteligentny człowiek dopowie sobie to z reszty postu . Ale może drogi kolego dopiszesz coś o Kaunertalu od siebie? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Na drugi rzut jednak Ischgl... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? ot...ynteligentny inaczej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ot...ynteligentny inaczej :-D Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Ta a slone latają . Jak jestes taki kozak wrzuć film . Jaskolki mi doniosły jak kaleczysz jazdę i nie odpisuj bo niechce mi sie z tobą dyskutować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Mi !! ot...ynteligentny inaczej :-D A to krasnoludki napisały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Przytrasowe off piste na Kaunertalu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ale w sumie to fajnie wygląda jak się szusuje wzdłuż drogi - ciekawe czy gdzie są jeszcze takie nachylenia drogi wzdłuż stoku? W Soelden też jedzie się wdłuż drogi (wracając z lodowca) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Na pierwszy rzut oka szału nie ma a na rzut drugi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 a na rzut drugi ?? Inteligentny człowiek dopowie sobie to z reszty postu . Ale może drogi kolego dopiszesz coś o Kaunertalu od siebie? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Na drugi rzut jednak Ischgl... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? ot...ynteligentny inaczej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ot...ynteligentny inaczej :-D Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Ta a slone latają . Jak jestes taki kozak wrzuć film . Jaskolki mi doniosły jak kaleczysz jazdę i nie odpisuj bo niechce mi sie z tobą dyskutować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Mi !! ot...ynteligentny inaczej :-D A to krasnoludki napisały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Przytrasowe off piste na Kaunertalu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Na pierwszy rzut oka szału nie ma a na rzut drugi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 a na rzut drugi ?? Inteligentny człowiek dopowie sobie to z reszty postu . Ale może drogi kolego dopiszesz coś o Kaunertalu od siebie? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Na drugi rzut jednak Ischgl... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? ot...ynteligentny inaczej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ot...ynteligentny inaczej :-D Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Ta a slone latają . Jak jestes taki kozak wrzuć film . Jaskolki mi doniosły jak kaleczysz jazdę i nie odpisuj bo niechce mi sie z tobą dyskutować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Mi !! ot...ynteligentny inaczej :-D A to krasnoludki napisały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Przytrasowe off piste na Kaunertalu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 a na rzut drugi ?? Inteligentny człowiek dopowie sobie to z reszty postu . Ale może drogi kolego dopiszesz coś o Kaunertalu od siebie? pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Na drugi rzut jednak Ischgl... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? ot...ynteligentny inaczej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ot...ynteligentny inaczej :-D Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Ta a slone latają . Jak jestes taki kozak wrzuć film . Jaskolki mi doniosły jak kaleczysz jazdę i nie odpisuj bo niechce mi sie z tobą dyskutować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Mi !! ot...ynteligentny inaczej :-D A to krasnoludki napisały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Przytrasowe off piste na Kaunertalu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
amatorka jazz band Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako człowiek nieinteligentny pozwolę sobie ponowić pytanie jednak.... Na drugi rzut jednak Ischgl... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? ot...ynteligentny inaczej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ot...ynteligentny inaczej :-D Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Ta a slone latają . Jak jestes taki kozak wrzuć film . Jaskolki mi doniosły jak kaleczysz jazdę i nie odpisuj bo niechce mi sie z tobą dyskutować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Mi !! ot...ynteligentny inaczej :-D A to krasnoludki napisały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Przytrasowe off piste na Kaunertalu
amatorka jazz band Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ischgl ośrodkiem drugiego rzutu ?? ot...ynteligentny inaczej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ot...ynteligentny inaczej :-D Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Ta a slone latają . Jak jestes taki kozak wrzuć film . Jaskolki mi doniosły jak kaleczysz jazdę i nie odpisuj bo niechce mi sie z tobą dyskutować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Mi !! ot...ynteligentny inaczej :-D A to krasnoludki napisały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Freeride / Freeskiing / Heliskiing Przytrasowe off piste na Kaunertalu
Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odezwał się ....narciarz doskonały inaczej miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 miszczu tobie nie godzien jestem wiązać sandałów Ps1.zapamiętaj sobie stare powiedzenie, że milczenie jest złotem Ps2.Arek nie potrzebuje adwokata Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz zjeżdżać , a zaczniesz jeździć na nartach to może ci pozwolę zapiac mi buty . Ale tak długo to żył nie będę ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja po jednej godz z instruktorem mam więcej luzu i frajdy z jazdy niż ty po 5 latach szkoleń Ta a slone latają . Jak jestes taki kozak wrzuć film . Jaskolki mi doniosły jak kaleczysz jazdę i nie odpisuj bo niechce mi sie z tobą dyskutować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Znowu udało ci się "storpedować"kolejny temat na forum. Wmawiałem sobie,że nie dam się sprowadzić do twojego poziomu i znowu przegrałem ,jednak jesteś miszczem. Mi !! ot...ynteligentny inaczej :-D A to krasnoludki napisały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Iven Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytaj co to jest gra słów bystrzaku, to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał, a ty? no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 , to powyżej było do Arka,ktory zapewne zrozumiał,. Myślę, ze Arkowi należała/należałaby się o wiele większa szpila niż ta którą od Ciebie otrzymał (ale dzięki - dobre i to). Aras na sf zajmuje się tylko mędziarstwem i flekowaniem (głównie mnie oczywiście ). A wielka szkoda bo obycie w temacie ma jak rzadko kto i mógłby czasem konstruktywnie tu też się poudzielać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi